armani12 Postat Noiembrie 13, 2022 Partajează Postat Noiembrie 13, 2022 Bună ziua,am si eu o întrebare,as vrea sa creez asa ceva(este un sistem pentru telecomanda)dar nu știu exact ce piese sunt,ma poate ajute cineva? Va las link Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 13, 2022 Partajează Postat Noiembrie 13, 2022 Poate ar fi mai bine să spui ce anume vrei să acţionezi prin telecomandă.Sigur sunt şi aplicaţii dedicate ,,de-a gata,,.... Link spre comentariu
armani12 Postat Noiembrie 13, 2022 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2022 (editat) Acum 5 minute, validae a spus: Poate ar fi mai bine să spui ce anume vrei să acţionezi prin telecomandă.Sigur sunt şi aplicaţii dedicate ,,de-a gata,,.... un motor...dar sa lucreze la 54 de volti..cel din imagine lucrează la 24 de volti Dar as vrea sa ii pot schimba si direcția de mers Editat Noiembrie 13, 2022 de armani12 Link spre comentariu
armani12 Postat Noiembrie 14, 2022 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2022 Chiar nu este nimeni care ma poate ajuta????! Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 14, 2022 Partajează Postat Noiembrie 14, 2022 Având în vedere că nu ai cunoştinţe suficiente în domeniu ţi-aş recomanda să deschizi un topic la Servicii Electro-Job şi cineva care se pricepe şi are timp să-ţi construiască/asambleze automatizarea dorită. O recomandare corectă de sistem cu telecomandă depinde de cum vrei să acţionezi motorul şi ce aplicaţie acţionează. Alt aspect important e distanţa acţionării şi eventualele obstacole dintre telecomandă şi acţionare. Tensiunea motorului şi curentul cerut sunt irelevante, fiindcă el va fi comandat prin contactori de forţă.Alimentarea receptorului telecomenzii va fi făcută prin intermediul unei surse buck adecvate. Uite un exemplu de telecomandă ce poate fi folosită (cu anumite adaptări) la ce vrei tu: https://zutech.ro/kituri-audiodiverse/4922-telecomandareceptor-4-canale-automatizari-tip2.html?gclid=CjwKCAiA68ebBhB-EiwALVC-Nr4SfU4eaEMJ8ki3b2qbb89f5SbcIORgA_6XtZYaOQNLu03gkHx1FhoCVrMQAvD_BwE Link spre comentariu
armani12 Postat Noiembrie 14, 2022 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2022 Acel model care mi l ai trimis am găsit și eu pe net...dar îmi trebuie unul sa lucreze la 54 de volti si nu găsesc...defapt am găsit unul dar nu îl pot folosii de exemplu la un motor sa ii folosesc ambele sensuri de rotatie Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 14, 2022 Partajează Postat Noiembrie 14, 2022 Dacă citeai atent ce am scris mai sus, vedeai că am menţionat că receptorul poate funcţiona cu orice tensiune, folosind o sursă ,,buck,, adecvată.Adică ai nevoie de o sursă în comutaţie, care să reducă tensiunea de 54V la 12V.Schimbarea sensului de rotaţie se poate face cu relee.Singur nu vei putea să faci asta nici dacă îţi dau schema şi lista de componente, deci apelează la cineva cu competenţele necesare. Link spre comentariu
armani12 Postat Noiembrie 14, 2022 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2022 pai mie nu imi trebuie sa lucreze la 12 volti..ci la 54 de volti..sau chiar si la 42 de volti m ar interesa la 12 volti am gasit chiar si la 24 de volti am gasit..dar mai sus de 24 de volti nu am gasit ..si ma gandeam sa pot realiza unul de la zero..sau sa gases pe cineva care sa imi faca unul Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 14, 2022 Partajează Postat Noiembrie 14, 2022 Telecomanda nu trebuie să lucreze la 54V ci la ce tensiune e ea proiectată să se alimenteze. Doar motorul se va alimenta la 54V iar comenzile vor fi date prin relee de putere (contactori).Cu alte cuvinte tensiunea de 54V va circula doar prin motor şi contactele releelor, nu prin telecomandă.E ultima dată când intervin, ascultă-mi sfatul şi deschide topic la Servicii ElectroJob, poate găseşti pe cineva dispus să ţi-l facă contra cost. Link spre comentariu
armani12 Postat Noiembrie 14, 2022 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2022 ok..multumesc pentru raspunsuri..dar unde gasesc servicii electrojob? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum