Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar circuit imprimat (placi blanc) !

yo3fhm

Postări Recomandate

Micul stoc pentru experimente si constructii e pe terminate, asadar sunt in cautarea unor oferte de pret mai bune decat ceea ce se vede acum pe piata "libera" 
Cumpar placi de circuit imprimat, simplu si dublu placat (blanc, evident), suport din sticlotextolit/FR4 , grosime 1...1.5mm, de diferite dimensiuni.

Prefer placi deja taiate la dimensiuni rezonabile, ca sa incapa mai usor in pachet (daca trimiteti din afara Bucurestiului), dar nu exclud nici foi de dimensiuni mai mari, in functie de disponibilitatile pe care le aveti. 

Nu intentionez sa iau cantitati industriale, intrucat nu ma ocup cu productia de serie. Dar ma gandesc la o suprafata totala care sa insumeze intre 0.7 si 1.5mp .

Asta o sa-mi ajunga cativa ani 

Rog contact prin PM sau la tel. 0720571822 (daca e inchis/nu e in arie, rog lasati un SMS!) .

Multumesc !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo3fhm

2

• misuraelectronic

1

• mila

1

Top autori în acest subiect

Doua foi de dublu placat , cu dimensiuni ceva mai mari decit 60 x 60 cm / fiecare am eu parcate provizoriu la un prieten in Bucuresti...daca te intereseaza, next week vin in Bucuresti si ne putem vedea ...

Link spre comentariu
Acum 8 ore, misuraelectronic a spus:

Doua foi de dublu placat , cu dimensiuni ceva mai mari decit 60 x 60 cm / fiecare am eu parcate provizoriu la un prieten in Bucuresti...daca te intereseaza, next week vin in Bucuresti si ne putem vedea ...

Salut,

Multam ptr. raspuns. Depinde de pret. 

Iti trimit PM sa discutam, ca sa inteleg conditiile .

O seara faina,

C.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări