Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar picior plasma Samsung PS60E6500ES

Costica Tv

Postări Recomandate

Acum 40 minute, Costica Tv a spus:

Pai am vorbit cu el la tel si mi-a dat de inteles nimic, adica sa vada exact cat costa pe net un astfel de picior.....omul a gasit pe net anuntul meu si de aceea sa inregistrat aici crezand ca va face avere BABANA cu acel picior....sau teapa de Ion Creanga.....:rade:

ok,nu intelegeam care e ,,ideea,, am vazut ca are 0 postari,m.am gåndit cå o fi vre.o clonå 

am vazut si eu visatori de astia ,ce pun piciorul tv.ului debia cumparat ,cå oricum nu are ce face cu el,si cer cate 150lei pentru un picior de tv de 500lei sau alt caz 500lei pentru un picior de tv de 1500-2000lei

dar tu daca pui in vånzare mainboardul cu 200-350lei i.ti spun ca esti nebun,

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 27
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Costica Tv

16

• iuliantv

5

• Suarasan Paul

4

• Toni Marginean

2

nici chiar asa

da nu trebuie bagati in seamå la vanzari,cumparari,decåt in anumite conditii,verificare la livrare si plata transport tur-retur in avans,sau cei ce intra prima oarå si se plång in cateva minute ore,ca forumul nu.i ajutå ca nu pot urca poze.....

t

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
1 oră în urmă, iuliantv a spus:

nici chiar asa

da nu trebuie bagati in seamå la vanzari,cumparari,decåt in anumite conditii,verificare la livrare si plata transport tur-retur in avans,sau cei ce intra prima oarå si se plång in cateva minute ore,ca forumul nu.i ajutå ca nu pot urca poze.....

t

Ai perfecta dreptate cu pozele !!, i-am spus la tel sa puna o poza cu piciorul si dupa ce a sovasit 15-20 sec. a spus ca incearca puna o poza....nu a gasit pe net alta poza decat e una singura pe care am postat-o eu mai sus....ordinarii sa de-a teapa....sunt satul...

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
Acum 6 ore, Costica Tv a spus:

Cea  mai mare grerseala, astia cu o postare, nu trebuie bagati

in seama...................................

Scuze, pentru întârziere, dar mi-am spart telefonul, abia acum a ajuns curierul și am pus alt display(sunt chiar electronist din intamplare) .... Nu judecați fără sa aflați măcar ce s-a întâmplat... Nu am vorbit aiurea, am acel picior, nu vreau o avere pe el,nici nu stau sa caut preturi, eu știu cât e pe piața....dacă vroiam sa îl vând era vândut de mult, puneam anunț, nu cautam site-uri și forumuri sa găsesc client.... Logic, nu?... Standul este de la "televizorul meu"(care l-am montat pe perete) , îmi cer scuze pentru sărăcia mea...Dacă va interesează, aveți numărul meu de telefon, sa va trimit foto pe Whatsapp 

Link spre comentariu

scuzati-ne ,,råutatea,, dar au fost vremuri cånd pe forum intrau numai pe interes,numai pentru ,,mistocarealå,,

fel si fel de clone conturi de o zi.....si a trebuit sa ne rezumam doar la cei ce se dovedesc in timp oameni seriosi

Toate cele bune si Bun venit

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
Acum 57 minute, iuliantv a spus:

scuzati-ne ,,råutatea,, dar au fost vremuri cånd pe forum intrau numai pe interes,numai pentru ,,mistocarealå,,

fel si fel de clone conturi de o zi.....si a trebuit sa ne rezumam doar la cei ce se dovedesc in timp oameni seriosi

Toate cele bune si Bun venit

E ok, as vrea sa postez fotografia, dar nu reușesc... Mulțumesc pentru răspuns și pentru primire

Link spre comentariu

O metodă de postare a pozelor de mare rezoluţie:

Plasaţi fotografia sau fotografiile alese pe desktop-ul PC-ului sau laptopului.La telefon nu e cazul.

Deschideţi aplicaţia din link https://imgur.com/upload

Trageţi (drag&drop) imaginile dorite de pe desktop (sau selectaţi manual) în caseta de upload a aplicaţiei.De pe telefon, selectaţi fotografiile dorite manual din dosarul corespunzător (DCIM) sau ,,Imagini,,.

După ce fotografiile s-au încărcat pe site (apare ,,upload complete,,), daţi click dreapta pe fiecare poză şi selectaţi ,,Copy image,,.Fără a închide fereastra aplicaţiei, întoarceţi-vă pe forum şi în postarea topicului, daţi click şi alegeţi ,,Paste,,.

Imaginea va fi copiată ca link direct şi va apărea oricui ca o fotografie reală, nu ca link pe care să dai click pentru vizualizare.

Link spre comentariu
Acum 1 oră, validae a spus:

O metodă de postare a pozelor de mare rezoluţie:

Plasaţi fotografia sau fotografiile alese pe desktop-ul PC-ului sau laptopului.La telefon nu e cazul.

Deschideţi aplicaţia din link https://imgur.com/upload

Trageţi (drag&drop) imaginile dorite de pe desktop (sau selectaţi manual) în caseta de upload a aplicaţiei.De pe telefon, selectaţi fotografiile dorite manual din dosarul corespunzător (DCIM) sau ,,Imagini,,.

După ce fotografiile s-au încărcat pe site (apare ,,upload complete,,), daţi click dreapta pe fiecare poză şi selectaţi ,,Copy image,,.Fără a închide fereastra aplicaţiei, întoarceţi-vă pe forum şi în postarea topicului, daţi click şi alegeţi ,,Paste,,.

Imaginea va fi copiată ca link direct şi va apărea oricui ca o fotografie reală, nu ca link pe care să dai click pentru vizualizare.

Mulțumesc pentru răspuns 

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...

Nu mai cumpar nimic, plasma vede super fata de un lcd normal, dar consuma mult 300W, o pun pe olx la vanzare asa fara picior. Se poate inchide acest topic. Multumesc

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări