Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar picior plasma Samsung PS60E6500ES

Costica Tv

Postări Recomandate

Asa cum spune titlul vreau sa cumpar un picior pentru o plasma Samsung PS60E6500ES, din ce am studiat cred ca acest "picior" echipeaza toate modelele de plasma Samsung diagonala 60 inch, cine are asa ceva sa posteze aici si ne intelegem in privat.

Asa arata piciorul ca in poza de jos

Genuine Samsung Glass TV Stand + Screws PS60E530A3W PS60E6500EU PS60E6500 - Picture 1 of 1

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 27
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Costica Tv

16

• iuliantv

5

• Suarasan Paul

4

• Toni Marginean

2

Acum 9 ore, Toni Marginean a spus:

Salut! Da-mi te rog dimensiunile partii dreptunghiulare de prindere!

Va salut, am vazut postarea dvs de prima data, dar am asteptat sa vina frate-miu de la munca ca sa scot "balaurul" din magazie...am facut o poza si am editat-o cu dimensiunile..daca se potriveste la prindere, imi spuneti pretul in privat si daca cred ca merita, atunci va d-au datele de livrare pentru curier

DSCF2088-crop.jpg

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
1 oră în urmă, iuliantv a spus:

???

Pai am vorbit cu el la tel si mi-a dat de inteles nimic, adica sa vada exact cat costa pe net un astfel de picior.....omul a gasit pe net anuntul meu si de aceea sa inregistrat aici crezand ca va face avere BABANA cu acel picior....sau teapa de Ion Creanga.....:rade:

Eu nu imi permit sa-mi bat joc de acest forum....dar nici asa sa spui ca te uiti cat costa piciorul pe net max o juma' de ora si sa numai raspunzi deloc, cel mai probabil omul se astepta sa scoata saracia din casa cu acel picior daca intradevar il are.....:rade:

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări