ROBEERT Postat Noiembrie 12, 2022 Partajează Postat Noiembrie 12, 2022 Bună ziua tuturor. Am acest telefon de prin 2020. Am în el două cartele prepay: -sim 1 = Orange -sim 2 = Telekom De câtva timp, numai pe Orange, uneori, cu toate că este deschis, unele persoane mi-au spus că m-au sunat și răspunde căsuța vocală ca și cum ar fi închis. Pe Telekom nu mi-a făcut figura asta niciodată. Am urmat următorii pași: inițial m-am dus la Orange Shop și am solicitat înlocuirea cartelei cu alta nouă ( nr. de telefon a rămas același ). Apoi, seara am dat și o resetare la telefon. De doi ani de când îl am, nu i-am dat nici o resetare. Asta este prima. Ce-i drept, pe net mergea cam greu. Acum, după resetare, pe net prășește bine. Ieri, surpriză: m-a sunat un prieten pe Orange și la fel, a răspuns căsuța vocală. Apoi m-a sunat pe Telekom și pe Telekom a sunat ok. Semnal am pe ambele cartele, 4G îmi afișează, etc. Repet: numai pe Orange apare această problemă deseori. Are momente când nu apare această problemă. Acum, după cele spuse, niște idei din partea colegilor referitor la această problemă sunt binevenite. Mulțumesc anticipat. Link spre comentariu
Marius84 Postat Noiembrie 13, 2022 Partajează Postat Noiembrie 13, 2022 In prima instanță, fiindcă deja simul suspect a fost înlocuit cu altul nou, as înlocui intre ele simurile in sertăraș. Dacă problema se mută pe cealaltă retea, telefonul probabil are nevoie de inlocuitor, sau o noua placa de baza dintr-un telefon spart. Link spre comentariu
ROBEERT Postat Noiembrie 14, 2022 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2022 La 13.11.2022 la 21:37, Marius84 a spus: In prima instanță, fiindcă deja simul suspect a fost înlocuit cu altul nou, as înlocui intre ele simurile in sertăraș. Dacă problema se mută pe cealaltă retea, telefonul probabil are nevoie de inlocuitor, sau o noua placa de baza dintr-un telefon spart. Vad ca nu a mai aparut problema. In fiecare zi cand ma suna cate cineva il intreb daca m-a mai sunat sau daca telefonul a sunat de la primul apel. Pana acum, de cateva zile, toti mi-au spus ca telefonul a sunat din prima. Acum ramane sa vad cum se mai comporta. Pana acum, este ok. Sper sa fi fost din SIM. Revin din nou peste catva timp. Il mai testez. Multumesc deocamdata pentru raspuns. Revin. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum