sonic11 Postat Noiembrie 11, 2022 Partajează Postat Noiembrie 11, 2022 Vreau sa fac boua boxe cu aceste difuri. Ca si constructie as vrea sa fie bass refex si tip coloana. Fiecare boxa va avea 4 astfel de difuzoare si dif inalte tot RFT. Portul as vrea sa fie la baza sub forma de fanta. Materialul care va fi folosit va fi placaj de plop. Ideea este ca nu gasesc parametri pentru ele cred ca nici nu au asa ceva in foaia lor de catalog sa pot simula in ceva program pt incinte acustice, asa ca cei cu experienta sau cei ce au asa ceva sunt rugati sa dea o mana de ajutor. Cu stima Ionuț. Link spre comentariu
sonic11 Postat Noiembrie 13, 2022 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2022 Poate a avut cineva curiozitatea sa masoare parametri T/S, as fi recunoscstor. Link spre comentariu
simson Postat Decembrie 28, 2022 Partajează Postat Decembrie 28, 2022 V-am trimis mesaj privat, legat de acest post. Link spre comentariu
sonic11 Postat Decembrie 28, 2022 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2022 Acum 4 ore, simson a spus: V-am trimis mesaj privat, legat de acest post. Mulțumesc pentru amabilitate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum