ionutz2013 Postat Noiembrie 10, 2022 Partajează Postat Noiembrie 10, 2022 Am primit de curand acest modul MDU2 insotit de 2 telecomenzi. Dar cand il alimentez si apas pe oricare din cele 2 telecomenzi nu reactioneaza de niciun fel, nu are nici macar consum de curent de la sursa( indica 0.00 la Amperi) mai apare cate un 0.01 si iar 0. Una din telecomenzi ledul verde se aprinde continu cand apas pe ea, cealalta se aprinde intermitent. Vreo idee ce as putea sa fac sa functioneze? Link spre comentariu
Bandi Szasz Postat Noiembrie 12, 2022 Partajează Postat Noiembrie 12, 2022 (editat) Nu stiu acest modul dar am gasit un manual de utilizare https://generalsecurity.ro/doc/Sisteme_alarma/Teletek/MDU2/18020420_MDU2_REV_A042006_bg_en.pdf, zice ca butonul de pe telecomanda trebuie tinut apasat cel putin 1s si ledul ar trebuii sa stea aprins continu ( telecomanda cu led intermitent s-ar putea sa aiba bateria descarcata). Daca multimetrul a fost setat pe Amperi este normal sa apara 0.00 sau 0.01, modulul probabil are consum de cateva zeci de mA, incerca sa masori pe scala de 200mA sau cat are multimetrul tau. Editat Noiembrie 12, 2022 de Bandi Szasz Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum