ANDRASONI LUCIAN Postat Noiembrie 10, 2022 Partajează Postat Noiembrie 10, 2022 Vă salut, după cum am spus, pierde programele, trebuie din nou instalat.Pe site-ul oficial LG,, am găsit softul (Version_03.50.14).zip. Știți cumva dacă este versiune mai recentă? Este soft și pentru eeprom ?(24C256 probabil, tv-ul numai mâine vine) Sau trebuie neapărat soft NAND.Mulțumesc! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 10, 2022 Partajează Postat Noiembrie 10, 2022 Dump nand, degeaba se face pe usb ca nu are efect Link spre comentariu
ANDRASONI LUCIAN Postat Noiembrie 10, 2022 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2022 Am avut unele (LG) care s-au rezolvat cu update sau (și) eeprom 24C256 nou. Ramâne să văd dacă se rezolvă așa deocamdată , mâine vine clientul.Mulțumesc Link spre comentariu
profimex Postat Noiembrie 10, 2022 Partajează Postat Noiembrie 10, 2022 Acum 22 minute, ANDRASONI LUCIAN a spus: Vă salut, după cum am spus, pierde programele, trebuie din nou instalat.Pe site-ul oficial LG,, am găsit softul (Version_03.50.14).zip. Știți cumva dacă este versiune mai recentă? Este soft și pentru eeprom ?(24C256 probabil, tv-ul numai mâine vine) Sau trebuie neapărat soft NAND.Mulțumesc! 3.50.14 este ultima . Televizorul are aceeasi versiune ? Daca da atunci trebuie rescris nand nu 24c256 Link spre comentariu
yabbadabbadoo Postat Noiembrie 10, 2022 Partajează Postat Noiembrie 10, 2022 I have repaired many of them by updating the tv to software version 03.52.01 (not available online) and then performing a in-stop command with lg service remote control without having to replace the eeprom if it doesn't work, you have to replace the nand Link spre comentariu
ANDRASONI LUCIAN Postat Noiembrie 10, 2022 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2022 Doar mâine o să văd (numai mâine vine), tv-ul este fabricație -martie 2015-. Mulțumesc! Link spre comentariu
ANDRASONI LUCIAN Postat Noiembrie 23, 2022 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2022 S-a rezolvat problema..., și unele nu sunt chiar inaccesibile .Mulțumesc pentru răspunsuri, numai bine Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum