Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema desktop Dell model D03S

ROBEERT

Postări Recomandate

Buna ziua tuturor. La acest calculator, clientul i-a montat un SSD si problema este ca nu vrea sa booteze sistemul de operare dupa acesta. Imi apare eroarea care se vede in poza din linkul urmator: https://ibb.co/VxfJcC2. Am intrat in bios si observ ca biosul " vede " acel SSD. L-am montat in asa fel incat sa fie vazut ca HDD primar si secventa de bootare am setat-o sa fie prima de pe el. Problema aceeasi. Clientul spune ca a mers instalarea de windows pe SSD, dar nu booteaza sistemul de operare dupa acel SSD. Apare aceasta eroare. Dupa un HDD obisnuit, functioneaza. Problema apare cand vreau sa bootez sistemul de operare de pe SSD. Daca bootez de pe un HDD obisnuit si pe el il montez ca HDD secundar, functioneaza. Invers nu functioneaza. Nici daca las numai SSD-ul montat in calculator nu booteaza sistemul de pe el. Nu prea vad ce cale de rezolvare oi gasi. Nu stiu de ce nu-mi permite forumul sa uploadez mai mult de 79Kb. De aceea am uploadat poza in alta parte.

Acum, dupa cele spuse, rog daca are careva vreo idee cum oi putea sa il rezolv.

Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ROBEERT

3

• ghimpe--

1

Top autori în acest subiect

La 18.11.2022 la 11:24, ghimpe-- a spus:

Ati incercat?:

BOOTREC /SCANOS
BOOTREC /FIXMBR
BOOTREC /FIXBOOT
BOOTREC /REBUILDBCD

Acum am vazut si eu topicul...

Din păcate i l-am dat clientului. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări