barbulescuorlando Postat Noiembrie 10, 2022 Partajează Postat Noiembrie 10, 2022 (editat) Buna ziua. Am în sistem aceasta plăcută ram :https://www.memorycow.co.uk/sk-hynix-hma8 ... tab-review Aș dori sulimentata memoria cu acest model de mai sus https://www.pcgarage.ro/memorii/kingston/ ... 12v-1rx8/. Se potrivesc sau intra în conflict? Mulțumesc. PC ul este un DELL OPTIPLEX 5070 Sau aceasta https://www.evomag.ro/componente-pc-gaming-memorii/crucial-memorie-crucial-8gb-ddr4-2666mhz-cl19-3799732.html Editat Noiembrie 10, 2022 de barbulescuorlando Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Noiembrie 10, 2022 Partajează Postat Noiembrie 10, 2022 Nu au de ce sa intre in conflict doar ca nu o sa lucreze in dual chanel . Link spre comentariu
barbulescuorlando Postat Noiembrie 10, 2022 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2022 Chiar daca au aceleasi proprietăți? Acelai timing, aceiași tensiune, acelasi fel de ambalare ( 1 side) aceiași latență? Mulțumesc. Pt DC vorbesc. Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Noiembrie 10, 2022 Partajează Postat Noiembrie 10, 2022 Din cate stiu eu , nu . Ca sa lucreze in dual chanel trebuie sa fie ambele memorii la fel adica un kit . Link spre comentariu
barbulescuorlando Postat Noiembrie 10, 2022 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2022 Ok, mulțumesc. Link spre comentariu
modoran Postat Noiembrie 10, 2022 Partajează Postat Noiembrie 10, 2022 Acum 29 minute, stefan94stefan a spus: Din cate stiu eu , nu . Ca sa lucreze in dual chanel trebuie sa fie ambele memorii la fel adica un kit . Faptul ca e "un kit" sau nu nu are nici o importanta, tot ce conteaza e sa fie la fel. Eu am avut cumparate separat la un an si ceva distanta aceleasi memorii si au mers in dual channel ( acelasi cod al produsului ) Link spre comentariu
Усилитель Postat Noiembrie 10, 2022 Partajează Postat Noiembrie 10, 2022 Sunt cazuri si cazuri. Depinde de placa de baza.... Am intalnit tot felul de cazuri.... Pana nu incerci, nu stii.... O placa buna cu un bios "destept" poate duce, chiar si cu timinguri diferite ( la viteza mai mica) Evident cace mai "sanatos" sa aiba timing identic. Orientativ macar sa aiba acelasi numar de cipuri. Am avut un PC Lenovo, era foarte pretentios, abia am gasit memorie cu care sa pirneasca, nu sa mearga dual chanel.... Am avut si placa care inghitea orice.... Incearca! Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Noiembrie 11, 2022 Partajează Postat Noiembrie 11, 2022 Depinde cum s-a spus mai sus de placa de baza , am intalnit placa de baza ce a suportat memorie de server ECC .. Link spre comentariu
barbulescuorlando Postat Noiembrie 11, 2022 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2022 Am comandat Crucial. Probez și vă anunț. Mulțumesc pt sfaturi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum