Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Firmware cameră Xiaoyi Outdoor 1080p

jinha

Postări Recomandate

Salut, am o cameră Xiaoyi Outdoor 1080p cu serie de China. Problema cu ea este că nu poate fi folosită decât pe teritoriul Chinei, mai vorbește și Chineză pe deasupra.

I-am încărcat un firmware hackuit de pe github, (când ajung acasă o să pun și link) care a făcut-o acum să vorbească în engleză și să se poată conecta la wifi, că înainte nici asta nu reușea, dar acum a rămas problema cu mesajul "This camera can only be used on mainland China". 

Între timp mai caut un alt firmware, chinez sau nu, care să îmi permită să o folosesc în Europa, ori să găsesc o aplicație care să păcălească gps-ul că sunt în China.

A mai avut cineva o cameră de la  Xiaoyi până acum și știe cum s-ar putea rezolva problema? Am încercat și cu downgrade la versiunea de firmware cum au mai făcut alții pe net dar fără succes. Pe site-ul de la Xiaoyi menționează că dispozitivele cu serie de China pot fi flashuite cu orice versiune de soft dar nu vor funcționa decât cu aplicația chinezească, pe teritoriul Chinei. Mă gândesc că trebuie totuși să fie o rezolvare până la urmă. Poate cunoașteți voi vreo metodă.

P.s. sper că am nimerit secțiunea pentru acest topic, în caz contrar îmi cer scuze și rog un moderator să mute topicul la secțiunea potrivită

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

1

• jinha

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări