icar Postat Aprilie 13, 2023 Partajează Postat Aprilie 13, 2023 Am primit coletul, multumiri pentru bonus!!! Link spre comentariu
Marele Savant Postat Aprilie 23, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2023 Disponibil un RR cu tuburi, identificat de mine a fi Ducretet Paris- Voice du Mond. Nu scrie exct ce este nici pe fata nici pe capacul din spate. Are si acest capa, nu apare in foto. Arata destul de bine, are o bucata de furnir lipsa, nu am incercat sa-l repar, nu cred ca ma pricep. Are lungi, medii, scurte si o subgama de scurte pe la 41-49m. Componentele sint in regula, mai putin cei doi electrolitici de filtraj, care au fost inlocuiti! Nu stiu daca din cauza ca am pus valori mai mari a crescut si tensiunea anodica, dar am preferat sa inseriez o rezistenta ca sa o aduc la valoarea din schema. Apropo, exista schema pentru el. Are finala audio inlocuita cu una noua, la fel si tubul din amplificatorul de FI. Aici am pus un echivalent rusesc, dar doar pentru ca-l aveam, altfel mergea foarte bine si tubul original, il veti primi si pe acesta! NU are FM! ochiul magic este EM34, cam obosit dar vizibil, redresare EZ80, difuzor cu excitatie, bobina de excitatie fiind folosita ca drosel pentru tensiunea anodica. Poate fi alimentat cu diverse tensiuni de retea. pretul este de 200 lei, plus transport, dar cred ca voi astepta sa fie ridicat personal, nu stiu cum ma pot descurca cu ambalatul! Link spre comentariu
sonic11 Postat Aprilie 23, 2023 Partajează Postat Aprilie 23, 2023 Acum 1 oră, Marele Savant a spus: Disponibil un RR cu tuburi, identificat de mine a fi Ducretet Paris- Voice du Mond. Nu scrie exct ce este nici pe fata nici pe capacul din spate. Are si acest capa, nu apare in foto. Arata destul de bine, are o bucata de furnir lipsa, nu am incercat sa-l repar, nu cred ca ma pricep. Are lungi, medii, scurte si o subgama de scurte pe la 41-49m. Componentele sint in regula, mai putin cei doi electrolitici de filtraj, care au fost inlocuiti! Nu stiu daca din cauza ca am pus valori mai mari a crescut si tensiunea anodica, dar am preferat sa inseriez o rezistenta ca sa o aduc la valoarea din schema. Apropo, exista schema pentru el. Are finala audio inlocuita cu una noua, la fel si tubul din amplificatorul de FI. Aici am pus un echivalent rusesc, dar doar pentru ca-l aveam, altfel mergea foarte bine si tubul original, il veti primi si pe acesta! NU are FM! ochiul magic este EM34, cam obosit dar vizibil, redresare EZ80, difuzor cu excitatie, bobina de excitatie fiind folosita ca drosel pentru tensiunea anodica. Poate fi alimentat cu diverse tensiuni de retea. pretul este de 200 lei, plus transport, dar cred ca voi astepta sa fie ridicat personal, nu stiu cum ma pot descurca cu ambalatul! Il vreau eu, vorbim la tel. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Mai 15, 2023 Autor Partajează Postat Mai 15, 2023 (editat) Adaug mai jos, alte citeva tuburi si socluri. Voi mai posta citeva si in zilele urmatoare. Deoarece este posibil ca peste maxim o luna sa plec pentru o perioada din tara, nu voi mai face ''rezervari'' pentru perioade mari. Am inca facute de acum trei luni de la persoane care nu au mai dat nici un semn. Nu comentez, se pot intimpla multe, oamenii au probleme mai importante, nu e nici o suparare! Apropo, se vind asa cum sint, eu le-am luat din magazin acum 100 de ani, sau din surse considerate de incredere, dar nu am cum sa le verific si nu imi vine nici sa ma apuc sa fac montaje de test! P.S. am promios cuiva un GU32, dar nu mai retin cui, rog daca citeste sa-mi dea un mesaj! ***EL81, acelasi lot de fabricatie, pret 20 lei bucata *** 6n6p, duble triode audio, doua bucati, 15 lei bucata ***PL84, doua bucati, cele din foto, pret 15 lei bucata ***2 tuburi RA0007b, pret 10 lei bucata ***tub QQE03-12, pret 20 lei ***subansamblu cu 3 socluri, 10 condensatori la 250V si alte maruntisuri, pret 35 lei. ***socluri heptale calit, 12 lei bucata ***soclu octal, 10 lei ***socluri novale cu ecran, 14 lei bucata ***socluri novale, pret 10 lei bucata *** Editat Mai 15, 2023 de Marele Savant Link spre comentariu
saptemari Postat Mai 15, 2023 Partajează Postat Mai 15, 2023 Ecc808 îl iau eu. Trec eu și-l iau. Multumesc Si pe soclul roșu îl iau Link spre comentariu
Marele Savant Postat Mai 15, 2023 Autor Partajează Postat Mai 15, 2023 OK, vad ca am mai putut edita asa ca le-am si sters! Link spre comentariu
Tanase Ion Postat Mai 15, 2023 Partajează Postat Mai 15, 2023 RA0007b si qqe03 le vreau eu Link spre comentariu
Tanase Ion Postat Mai 15, 2023 Partajează Postat Mai 15, 2023 Acum 1 oră, Marele Savant a spus: Adaug mai jos, alte citeva tuburi si socluri. Voi mai posta citeva si in zilele urmatoare. Deoarece este posibil ca peste maxim o luna sa plec pentru o perioada din tara, nu voi mai face ''rezervari'' pentru perioade mari. Am inca facute de acum trei luni de la persoane care nu au mai dat nici un semn. Nu comentez, se pot intimpla multe, oamenii au probleme mai importante, nu e nici o suparare! Apropo, se vind asa cum sint, eu le-am luat din magazin acum 100 de ani, sau din surse considerate de incredere, dar nu am cum sa le verific si nu imi vine nici sa ma apuc sa fac montaje de test! P.S. am promios cuiva un GU32, dar nu mai retin cui, rog daca citeste sa-mi dea un mesaj! ***EL81, acelasi lot de fabricatie, pret 20 lei bucata *** 6n6p, duble triode audio, doua bucati, 15 lei bucata ***PL84, doua bucati, cele din foto, pret 15 lei bucata ***2 tuburi RA0007b, pret 10 lei bucata ***tub QQE03-12, pret 20 lei ***subansamblu cu 3 socluri, 10 condensatori la 250V si alte maruntisuri, pret 35 lei. ***socluri heptale calit, 12 lei bucata ***soclu octal, 10 lei ***socluri novale cu ecran, 14 lei bucata ***socluri novale, pret 10 lei bucata *** GU32 intrebase colegul @sonic11 de el probabil lui cred ca l-ati promis Link spre comentariu
sonic11 Postat Mai 15, 2023 Partajează Postat Mai 15, 2023 (editat) Acum 1 oră, Tanase Ion a spus: GU32 intrebase colegul @sonic11 de el probabil lui cred ca l-ati promis Da tocmai mie, în discuțiile purtate cu dv. va tot băteam la cap de un gu32 Adaugati și pl84 Dacă subansamblu de trei socluri se potriveste la gu32 le vreau si pe astea Editat Mai 15, 2023 de sonic11 Link spre comentariu
telefunken Postat Mai 16, 2023 Partajează Postat Mai 16, 2023 Acum 11 ore, Marele Savant a spus: ***subansamblu cu 3 socluri, 10 condensatori la 250V si alte maruntisuri, pret 35 lei. Se potriveste la GK-71. Daca nu s-a dat, va trimit adresa pe mp, il cumpar eu. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Mai 16, 2023 Autor Partajează Postat Mai 16, 2023 Acum 11 ore, Tanase Ion a spus: RA0007b si qqe03 le vreau eu OK Acum 11 ore, sonic11 a spus: Da tocmai mie, în discuțiile purtate cu dv. va tot băteam la cap de un gu32 Adaugati și pl84 Dacă subansamblu de trei socluri se potriveste la gu32 le vreau si pe astea OK! -nu este pentru gy32 Acum 1 oră, telefunken a spus: Daca nu s-a dat, va trimit adresa pe mp, il cumpar eu. este al dv. daca il mai doriti Link spre comentariu
Marele Savant Postat Mai 16, 2023 Autor Partajează Postat Mai 16, 2023 Au ramas: ***EL81, acelasi lot de fabricatie, pret 20 lei bucata *** 6n6p, duble triode audio, doua bucati, 15 lei bucata ***socluri heptale calit, 12 lei bucata ***soclu octal, 10 lei ***socluri novale cu ecran, 14 lei bucata ***socluri novale, pret 10 lei bucata Link spre comentariu
Усилитель Postat Mai 16, 2023 Partajează Postat Mai 16, 2023 Soclul acela octal din poza arata :fara contacte si terminale....??? Link spre comentariu
Marele Savant Postat Mai 16, 2023 Autor Partajează Postat Mai 16, 2023 M-ati prins, aveam de gind sa le opresc pentru mine contactele, dar daca m-ati dat de gol, le-am pus la loc! Link spre comentariu
Postări Recomandate