Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Citeva tuburi

Marele Savant

Postări Recomandate

De vinazare tuburile din foto. Sint noi, mai putin GI7b, care nu stiu in ce stare este. Pretul este de 70 lei pentru toate.

uyOlBSy.jpg

*** modul cu tuburi electronice: 6J1P-2buc, 6H2P-1buc si 6N3P-2buc. Pretul este de 70 lei. -am scris cu toate caracterele latine!

OSR1q6K.jpg

EBE9bxV.jpg

preferabil plata prin banca (se reduce costul binisor) si livrarea prin curier. 
sau ne vedem personal in bucuresti!
Nu cred ca mai am rabdarea necesara sa stau la rand la posta!

Editat de Marele Savant
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 28
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Marele Savant

13

• Tanase Ion

7

• sonic11

4

• saptemari

2

• 4 luni mai târziu...

Daca tot nu s-a inchis topicul, imi permit sa mai adaug citeva pozitii:

-doua tuburi 12BY7, au fost noi, marcajul putin vizibil, utilizate intr-un amplificator audio folosit ocaziunal, sigur au foarte putine ore de functionare, pret 25 lei bucata

iqzk2l6.jpg

-tuburi 6N3P, dubla trioda, selectionate, performante foarte bune in audio, perechi cu aceeasi data de fabricatie, pretul este de 8 lei bucata

QLNNF46.jpg

-tub PL504 si PL36, folosite pe vremuri doar pentru ''probe''! dar de putine ori, nu prea ma ocupam de depanare tv cu tuburi, pret 15 lei

SwuoLAF.jpg

-tuburi PCL84 si PCL85, PY88 noi, au fost in cutii sigilate, eu le-am desfacut pentru poze, pret 12 lei bucata

q7nI9mQ.jpg

d8WXj63.png

aOfQaTp.jpg

-tub 6P14P, final audio, cumparat ca nou, pret 15 lei

YzMsrqz.jpg

plata in cont, livrare prin curier.

Editat de Marele Savant
Link spre comentariu

6P14 am o singura bucata. l-am luat pe post de final audio, in loc de altceva, dar arata urit tras cu fire si agatat de carcasa asa ca am gasit ceva echivalent cate se potriveste direct in soclul heptal!

6n3p sint cu terminatia -E, la fel de bune! am si cu EV 4 bucati, dar sint cu date de fabricatie diferite!

Link spre comentariu

Rezervatimi 4buc 6n3p cu ev si 4buc cu e si datimi in mp un total de plata pe langa ce am mai rezervat, cu stima si respect multumesc frumos

Am sa va sun in cursul zilei de maine

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări