Macovei Postat Noiembrie 7, 2022 Partajează Postat Noiembrie 7, 2022 Pioneer vsx-415 Multi jog nu mai funcționează Aparat cumpărat de nou și deținut numai de mine acum mulți ani Amplificatorul merge normal in rest Folosit la volum normal/acasă Caut un depanator pioneer ok in Constanța. Ma pricep la electrice/depanat unelte dar îmi este că îl stric și mai tare Mulțumesc Dan 0745 366 438 Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 7, 2022 Partajează Postat Noiembrie 7, 2022 O poză cu ce numiţi ,,multijog,, se poate ? Bănuiesc că e vorba de un soi de encoder ce selectează funcţii sau volumul, nu ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 7, 2022 Partajează Postat Noiembrie 7, 2022 Mai mult ca sigur s-a intarit vaselina pe encoder si nu mai functioneaza. Link spre comentariu
Macovei Postat Noiembrie 7, 2022 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2022 multi jog este butonul de mai sus, are niste detente si selectezi cu el cam toate setarile aparatului aparatul nu a fost desfacut niciodata volumul merge toate butoanele merg Link spre comentariu
Macovei Postat Noiembrie 7, 2022 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2022 daca e ceva de curatat il desfac... daca sunt piese de inlocuit cred ca ma descurc daca trebuie masurat si inlocuit de pe placa nu ma descurc Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 7, 2022 Partajează Postat Noiembrie 7, 2022 Încearcă să ajungi la acel multi jog şi fă o poză cu el.Fiind un encoder, se găseşte de cumpărat, curăţarea lui e posibilă dar nu e o soluţie de durată.De desfăcut se desface relativ uşor, dar mare lucru nu ai ce-i face dacă are sectoare uzate sau cursoare rupte. Dacă erai de prin zona Craiovei, te rezolvam eu, dar astfel de aparate nu se trimit prin ţară... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum