Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

drona long distance 20km

ovidiu18

Postări Recomandate

Buna seara

As vrea sa confectionez o drona care sa se duca vreo 20km indiferent de obstacole(dealuri,copaci), durata de zbor timp de 40min-60h.

Sint mai newbie in domeniu si am vazut aici pasionati in domeniu. Din research-urile mele am gasit o telecomanda buna TX16s. In specificatii apare insa ca zboara >2km.Oare e ok?

Astea merg la orice receptor de drona sau cum se asociaza?

As avea nevoie de cateva sugestii legate si de elementele componente: baterii,etc.

Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• draku

2

• ovidiu18

2

• sesebe

1

• daniels

1

Top autori în acest subiect

Foarte incurajator...Credeam ca cei care sint mai scoliti sint mai putin nesimtiti, dar m-am inselat..De asta se duce romania la fund ca exista specimene ca voi...Piedici din toate partile oricui poate cadea...Am terminat cu acest forum.Succes la cat mai multa mistocareala de ferentari!!!

Link spre comentariu
  • Administratori

Din pacate ovidiu18 are dreptate, el a cerut niste idei si voi moralisti in loc sa raspundeti daca stiati va dati cu parerea, pana la urma care e traba voastra la ce vrea sa o foloseasca ?

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări