yo3fhm Postat Noiembrie 5, 2022 Partajează Postat Noiembrie 5, 2022 Postez acest anunt, provenit de la colegul nostru, Marian Trincu YO7CKP. Daca exista cineva interesat sa intre in posesia colectiei revistei "Tehnium" in formatul fizic original, poate sa il contacteze. Citat Fiica regretatului nostru coleg, Popescu Sabin, YO7EA, are disponibila colectia revistei "TEHNIUM" din perioada 1972-1990 si doreste sa o doneze. Ne-am gandit sa va intreb daca stiti pe cineva interesat de reviste. Functie de raspunsul Dvs am sa vad cum procedez. Cu stima, Marian Trincu, YO7CKP 0726435107 email: [email protected] Link spre comentariu
flomar60 Postat Noiembrie 5, 2022 Partajează Postat Noiembrie 5, 2022 Salutări! Eu aș fi interesat de colecție!....este completă?....pt. că o parte din numere mai am și eu... Mulțumesc! Link spre comentariu
TDM Postat Noiembrie 5, 2022 Partajează Postat Noiembrie 5, 2022 Acum 3 ore, flomar60 a spus: Salutări! Eu aș fi interesat de colecție!....este completă?....pt. că o parte din numere mai am și eu... Mulțumesc! Nu am verificat intreaga colectie, dar la prima vedere, este foarte, foarte cuprinzatoare... Cu stima, Marian Trincu Link spre comentariu
flomar60 Postat Noiembrie 5, 2022 Partajează Postat Noiembrie 5, 2022 Aveți PM.. Link spre comentariu
Craciun Postat Noiembrie 5, 2022 Partajează Postat Noiembrie 5, 2022 Salut @flomar60, Uitati aici si linkul ptr arhiva in format pdf: https://www.transferxl.com/download/08vvFJC5XnB94t?utm_source=downloadmail&utm_medium=e-mail BR/Daniel Link spre comentariu
TDM Postat Noiembrie 5, 2022 Partajează Postat Noiembrie 5, 2022 Marian D. Trincu Link spre comentariu
flomar60 Postat Noiembrie 5, 2022 Partajează Postat Noiembrie 5, 2022 Multumesc d-le Daniel!... f. bun linkul! .. însă am nevoie si de colectie in format fizic... Link spre comentariu
flomar60 Postat Noiembrie 11, 2022 Partajează Postat Noiembrie 11, 2022 Astăzi am preluat de la d-l Marian Trincu colectia Tehnium!... așa am cunoscut doi oameni deosebiți, pe dânsul și pe doamna care a făcut donatia.... nu pot decât să spun MULȚUMESC si să-i asigur de respectul și considerația mea pentru domniile lor! Cu stimă, Florin Marcu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum