marin34d Postat Noiembrie 6, 2022 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2022 Acum 7 ore, Stefan a spus: Puteți afla valoarea acelui "zener" dupa ce-i identificați pozitia pe placa. Sunt șanse mari să nu fie zener acolo si nici sa nu fie în scurt, daca piesa aia D516 era in scurt se vedea imediat. Da, mulțumesc ptr sfat. Nu era în scurt. Am pus o 1n4007 ptr că nu am găsit altceva deocamdată. Statia se aprinde, funcționează atât pe recepție cât și pe emisie. Dioda 1n4007 are 1A, cea care era în stație era de 3A, se poate întâmpla cv dacă rămâne asta? Link spre comentariu
Nostalgic Postat Noiembrie 6, 2022 Partajează Postat Noiembrie 6, 2022 Dacă nu inversezi alimentarea nu se întîmplă nimic.Aceea este numai protecție la conecare inversă alimentare. Link spre comentariu
marin34d Postat Noiembrie 7, 2022 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2022 Acum 21 ore, Nostalgic a spus: Dacă nu inversezi alimentarea nu se întîmplă nimic.Aceea este numai protecție la conecare inversă alimentare. Mulțumesc tuturor celor care mi-au sărit în ajutor Nu o folosesc eu, ci altcineva. O să-i spun la montaj sa fie atent sa nu mai inverseze firele. O zi buna! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum