Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Eliminare Discutii Diverse

Eliminare Discutii Diverse  

54 membri au votat

1. 1. Eliminare Discutii Diverse

Acest sondaj este închis pentru noi voturi

Postări Recomandate

• Răspunsuri 67
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Acum 2 ore, Badman a spus:

gramada de pe aici care si-au facut grupuri dar nu stiu ce si cum ca eu nu frecventez

Lasa ca am intrat eu o singura data pe un grup din asta, si nu mi-a mai trebuit. Cand am contrazis un idiot care sustinea niste aberatii, m-a scos. Acolo isi formeaza lumea lui. Cine il pupa in cur, ramane in grup, cine nu, pleaca. Cam asta e si cu grupurile astea.

Link spre comentariu

Doru, exact asta e marea diferenta intre un forum si feisbuc. Forumul are niste moderatori, care se straduie sa tina treaba in mâna. Pe feisbuc, fiecare e un mic stapân si, daca Doamne feri, nu esti de acord cu ce zice si il contrazici, chiar cu argumente pertinente, te da afara. Pe forum nu se poate asta.

Am trecut si eu prin asa ceva cind, pe un grup de modelism, l-am contrazis pe "guru", cu argumente si poze, si m-a blocat.

Link spre comentariu
Acum 3 ore, icar a spus:

Am trecut si eu prin asa ceva cind, pe un grup de modelism, l-am contrazis pe "guru", cu argumente si poze, si m-a blocat.

Am intrat pe grupul ala la invitația unui coleg de forum, ca altfel nu ma omor după asa ceva. Dacă nu intram, aveam sa trăiesc cu impresia ca cine știe ce am pierdut. M-am lămurit și mi-a trecut. 

Link spre comentariu

Nu-l închide.

Secțiunea asta adună cele mai multe reclame deschise.

Și e haios cum se înjură lumea prin subînțelesuri și apropouri. De exemplu acu ceva vreme eu am aflat cu stupoare că sunt cel mai mare nesimțit biped, s-a întâmplat cu puțin timp înainte să plece tovarășu sovietic la plimbare în străinătate cu tancu.

Editat de skaarj
Domnu Cucu mi-a ciugulit din litere.
Link spre comentariu

Candva la Capsa era o adunare mai selecta decat aici.

"TAXELE LUI VIRGILICA, CEL SLAB CU DUHUL

Conform povestirilor lui Mircea Damian, la Capsa era un anume Virgilica, ins cam slab cu duhul de care scriitorii profitau¦ Unii scriitori, contra unui mic bacsis, il trimiteau sa injure pe un confrate de-al sau. Cateodata, drept raspuns, primea o palma de la cel injurat, iar altadata un bacsis ca sa duca injuratura celui ce-a trimis-o. Virgilica are si "taxe": pentru un leu te saluta, pentru 2 te saluta si iti spune si multumesc, pentru 3 injura pe cine vrei, din partea lui ca sa nu-ti pricinuiasca necazuri, pentru 4 ia de gusa pe un scriitor foarte onorabil, ii spune ca-l iubeste si-i face bezele; iar pentru 5 lei saruta o femeie care trece pe Calea Victoriei."
Link spre comentariu
La 08.11.2022 la 13:47, Sharky a spus:

Nivelul de retardati e mai mare pe fb. Iar urmatorul nivel e Instagram si TikTok.

Apropo de treaba cu fb- cica nu prea le merge treaba cu cealalta mizerie meta sau cum ii zice.Care e treaba cu meta asta despre ce e vb acolo ca n`am inteles?

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări