Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Eliminare Discutii Diverse

Eliminare Discutii Diverse  

54 membri au votat

1. 1. Eliminare Discutii Diverse

Acest sondaj este închis pentru noi voturi

Postări Recomandate

• Răspunsuri 67
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

În modelism sunt destule aplicații de electronica, în agricultura la fel. Și apoi nu vad de ce un electronist nu poate fi agricultor și sa aibă interacțiuni în acest domeniu. La tâmplărie, oricare coleg restaurator de carcase aparate de radio va întra pt diverse probleme. Chiar dacă secțiunile enumerate au un trafic mai redus, nu sunt singurele și nu se vede un câștig net prin închiderea lor.

Părerea mea este ca forumul este foarte bine structurat, inclusiv cu secțiunea diverse, și cu ocazia asta am votat pt menținerea acestei secțiuni, poate intransigenta la devieri de la subiect ar trebui îmbunătățită, în asa fel încât orice deviere de la discuție, dacă e tăiată din fașă nu va permite escaladarea conflictelor. De teama de a nu supăra userii, mai ales dinozaurii forumului, care sub umbrela unei bune pregatiri in domeniu, au considerat ca au dreptul la regim preferential, s-au tot tolerat asemenea discuții, și cu timpul a devenit anormal dacă aplici o sancțiune sau avertisment pt asta. Cred ca dacă aici se lucrează, forumul va deveni mai curat, chiar dacă mulți amenință că își iau jucăriile si pleacă. Asa cum nu i-a adus nimeni cu forța, tot nimeni nu-i poate reține. Dar dacă rămâne, respecta regulamentul care l-a acceptat la intrare pe forum, pt ca este făcut pt toți userii, nu doar pt unii.

Link spre comentariu
La 05.11.2022 la 12:36, Sharky a spus:

dar omul ala e tot de alta părere..

Poate argumentele nu sunt suficient de convingatoare! Dar nu o dai pe  varza acra, doar ca sa fii subtil (nu ma refer la cineva anume, ci la situatia in sine) ci, ori vii cu argumente mai convingatoare, ori te lasi pagubas, dar fara alte comentarii.

Eu cred ca de la razboi la elgebete se ajungea in cursul discutiei, lin, nu brusc, precum comentariul despre varza murata. Nu s-a intimplat, la o bere, sa incepeti discutia despre fotbal, sa ajungeti la femei, apoi la masini? Dar nici unul dintre vorbitori nu a comentat ca varza murata e de vina.

Link spre comentariu
La 05.11.2022 la 10:00, icar a spus:

, sunt unii care fac misto din orice, oriunde si oricând, chiar daca asta nu are nici un sens

A se vedea

Normal, subiectul s-a inchis, probabil, nu ca urmare a mistourilo, ci ca urmare a reactiei, as zice aproaoe normala,  celui ce a pus intrebarea.

Raspunsurile ar fi fost multe si chiar la obiect.

Deci, e necesar sa inchidem sectiunea Discutii Diverse?

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări