ROBEERT Postat Noiembrie 3, 2022 Partajează Postat Noiembrie 3, 2022 Buna seara tuturor. Stim cu totii ce fel au aparut acum foarte multe modele noi de televizoare. Acestea nu mai au rama de sustinere de jur imprejurul displayului, ci are doar pe latura de la baza o bara de sustinere si atat. Mai frumos ( in ghilimele ) este ca displayul este lipit de carcasa. Am vazut si alte marci facute la fel ( LG, Philips si chiar si China ). Primul televizor care l-am vazut asa fara rama de sustinere a fost un Tesla ( China ) de 32 inch. Eu unul, nu am avut niciodata ocazia sa-mi vina vreunul cu backlightul defect ca sa trebuiasca sa desfac displayul. Acum, dupa cele spuse, as vrea sa intreb daca a desfacut careva vreun display de la aceste trante de televizoare ( altfel nu le pot numi ). Nu mai au nici rama de sustinere si cu atat mai mult, mai sunt si lipite displayurile de carcasa. Oare se mai pot desface aceste displayuri sau murim de foame cu ele? Daca a desfacut careva, rog sa spuna aici pe forum cum l-a desfacut. Eu la toate modelele anterioare, foloseam pentru dislocarea displayului de rama niste folii de prespan. La alea aveam loc sa bag pe dedesupt foliile, dar la trantele astea modele noi, nu prea vad eu cum putem deslipi displayul. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 4, 2022 Partajează Postat Noiembrie 4, 2022 Foarte usor ajungi la barete, spargi display-ul Link spre comentariu
iuliantv Postat Noiembrie 4, 2022 Partajează Postat Noiembrie 4, 2022 (editat) Acum 10 ore, ROBEERT a spus: primele astfel de tv-uri intålnite de mine nu au fost in niciun caz Tesla,Changhong,Samsung,Allview primele au fost lg-urile din seria LA,dupa care Sony inafara de un desing mai deosebit,cred ca se vrea un produs de unica folosintå la unele cu am ar fi Allview se pot desprinde cu aer cald,cu un feon dupå care folie recuperata din tv,sau radiografii,si alte fåsii de folii ce se baga dedesupt ,sa nu se relipeasca displayul la påna in 40 inchi,riscurile sint minime,cu cat e mai mare cu atåt e mai riscant in ambele cazuri,trebuie informat clientul,si pus sa semneze ,ca-si asuma riscurile,in caz de esti service e obligatoriu cu semnaturå personal pentru client ,nu as pierde timpul cu ce depaseste 40 inch,si in niciun caz nu as comanda barete led påna nu as desface displayul Editat Noiembrie 4, 2022 de iuliantv Link spre comentariu
ROBEERT Postat Noiembrie 4, 2022 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2022 Acum 26 minute, iuliantv a spus: primele astfel de tv-uri intålnite de mine nu au fost in niciun caz Tesla,Changhong,Samsung,Allview primele au fost lg-urile din seria LA,dupa care Sony inafara de un desing mai deosebit,cred ca se vrea un produs de unica folosintå la unele cu am ar fi Allview se pot desprinde cu aer cald,cu un feon dupå care folie recuperata din tv,sau radiografii,si alte fåsii de folii ce se baga dedesupt ,sa nu se relipeasca displayul la påna in 40 inchi,riscurile sint minime,cu cat e mai mare cu atåt e mai riscant in ambele cazuri,trebuie informat clientul,si pus sa semneze ,ca-si asuma riscurile,in caz de esti service e obligatoriu cu semnaturå personal pentru client ,nu as pierde timpul cu ce depaseste 40 inch,si in niciun caz nu as comanda barete led påna nu as desface displayul Catastrofe cu C mare. Altfel nu le pot numi. Acest concept este copiat după televizoarele Qled. Criminali, nu alta. Riscurile de a sparge displayul sunt foarte mari. Toată nebunia este că nu prea ai loc să bagi foliile pentru dezlipirea display-ului. La modelele anterioare, se mai lipea displayul de ramă datorită acelei gumițe care devenea ca un adeziv, dar la acelea aveam loc să bag foliile pe dedesubt ca să dezlipesc ecranul. Era joacă cu ele. La trântele astea noi, este riscant. Link spre comentariu
zvasile Postat Noiembrie 4, 2022 Partajează Postat Noiembrie 4, 2022 am desfacut unul de 32 si a fost usor,mai greu a fost la montat, trebuie lipit bine inapoi sa nu cada cu timpul,am vazut cazuri in care tv era pe perete si ecranul pe jos, pana acum schimbau barete si cei care nu avea nici o treaba cu electronica,sa vedem la astea ce le mai face.... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 4, 2022 Partajează Postat Noiembrie 4, 2022 Le lipeste cu poxipol Link spre comentariu
iuliantv Postat Noiembrie 4, 2022 Partajează Postat Noiembrie 4, 2022 eu unul la lipit,am folosit silicon auto rezistent la temperaturå Link spre comentariu
stefank Postat Noiembrie 4, 2022 Partajează Postat Noiembrie 4, 2022 (editat) se mai poate folosi si ceva alcool izopropilic la demontare Editat Noiembrie 4, 2022 de stefank Link spre comentariu
sesebe Postat Noiembrie 4, 2022 Partajează Postat Noiembrie 4, 2022 Dar foliile cu semnalele care vin la panel cum sint lipite pe sticla? Alea nu se dezlipesc cind încerci sa desprinzi sticla? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 4, 2022 Partajează Postat Noiembrie 4, 2022 (editat) Acum 7 minute, sesebe a spus: Dar foliile cu semnalele care vin la panel cum sint lipite pe sticla? Alea nu se dezlipesc cind încerci sa desprinzi sticla? Nu, ca ele vin lipite pe deasupra sticlei , le dai pe deasupra de display si le lipesti cu scoci pentru siguranta Editat Noiembrie 4, 2022 de Florinel TV Link spre comentariu
ROBEERT Postat Noiembrie 4, 2022 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2022 Acum 2 ore, stefank a spus: se mai poate folosi si ceva alcool izopropilic la demontare Am vazut la un service GSM ce fel dezlipea un ecran la un telefon. Din cate am vazut, se cam chinuia. Tot alcool izopropilic folosea. Nu stiu cat de bine o sa " ma imprietenesc " cu trantele astea de televizoare. Mereu cand ma duc la Altex si le vad, " nu mai pot de fericire ". Am impresia ca unul nici suruburi nu avea la prinderea capacului spate. Capsat cat se poate. Acum 3 ore, iuliantv a spus: eu unul la lipit,am folosit silicon auto rezistent la temperaturå Aaaaa, deci ati avut de-a face cu aceste tipuri de televizoare??? S-a dezlipit usor ecranul? Link spre comentariu
iuliantv Postat Noiembrie 4, 2022 Partajează Postat Noiembrie 4, 2022 Acum 34 minute, ROBEERT a spus: Am vazut la un service GSM ce fel dezlipea un ecran la un telefon. Din cate am vazut, se cam chinuia. Tot alcool izopropilic folosea. Nu stiu cat de bine o sa " ma imprietenesc " cu trantele astea de televizoare. Mereu cand ma duc la Altex si le vad, " nu mai pot de fericire ". Am impresia ca unul nici suruburi nu avea la prinderea capacului spate. Capsat cat se poate. Aaaaa, deci ati avut de-a face cu aceste tipuri de televizoare??? S-a dezlipit usor ecranul? nu samsung ci ,,changhong,, 32" si Alview 40" da s.au dezlipt cu aer cald si folie ,,radiografie,, Link spre comentariu
ROBEERT Postat Noiembrie 4, 2022 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2022 Acum 2 ore, iuliantv a spus: nu samsung ci ,,changhong,, 32" si Alview 40" da s.au dezlipt cu aer cald si folie ,,radiografie,, Bun, dar aerul cald sa banuiesc ca nu pe display l-ati dat??? Link spre comentariu
iuliantv Postat Noiembrie 4, 2022 Partajează Postat Noiembrie 4, 2022 (editat) Acum 32 minute, ROBEERT a spus: Bun, dar aerul cald sa banuiesc ca nu pe display l-ati dat??? normal ca da,nu glumesc,cu feonul pe margine si pe o distanta cat mai lunga 30-40cm,incepånd cu mijlocul displayului din partea de sus dupa care bagi folia ,,radiografie,, si mergi usor cu preincalzire si incalzire,daca aveti folii din tv,taiati fåsii si bagati unde sa dezlipit displayul,in partea de jos la driverele ,,superioare,, nu erau lipite dupå cum spuneam ,sånt riscuri mari ,mai ales la diagonale mari,deci fara semnatura nu se meritå Editat Noiembrie 4, 2022 de iuliantv Link spre comentariu
ROBEERT Postat Noiembrie 4, 2022 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2022 Acum 3 ore, iuliantv a spus: normal ca da,nu glumesc,cu feonul pe margine si pe o distanta cat mai lunga 30-40cm,incepånd cu mijlocul displayului din partea de sus dupa care bagi folia ,,radiografie,, si mergi usor cu preincalzire si incalzire,daca aveti folii din tv,taiati fåsii si bagati unde sa dezlipit displayul,in partea de jos la driverele ,,superioare,, nu erau lipite dupå cum spuneam ,sånt riscuri mari ,mai ales la diagonale mari,deci fara semnatura nu se meritå Am înțeles. Dator de cinste pentru informație. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum