electricianul98 Postat Noiembrie 3, 2022 Partajează Postat Noiembrie 3, 2022 1. Kituri de amplificare LJM L12-2, cumparate de ceva timp de pe Aliexpress, nu am avut timp de ele, asa ca le scot la vanzare. Nu sunt testate! Detalii tehnice cat si schema se gasesc pe net. Putere undeva la 120w 8R sau 200w 4R la +/-50 volti. Pret 140 lei. https://postimg.cc/gallery/NBRBDDQ 2.Amplificator Electromures 2x15w, cand l-am probat ultima oara era functional, daca e cineva interesat il mai verific odata, are traful schimbat cu unul cu aceleasi tensiuni, dar de curent mai mare. De asemenea, vumetrul functioneaza partial. Starea estetica se poate vedea in poze. M-am uitat in interior si electronica pare a fi originala. Pret 135 lei. https://postimg.cc/gallery/MT6n1gJ 3.CD Receiver Pioneer cu conexiune la Internet (radio internet si DLNA), model XC-HM70DAB-K. Se livreaza doar cu telecomanda (compatibila, nu originala, dar face toate functiile). Putere 2x50w 4R. Vine fara boxe. Pret 150 lei. https://postimg.cc/gallery/tJ99TRg In preturi nu e inclus transportul, acesta e suportat de cumparator. Trimit prin posta romana si ocazional prin fan curier. De asemenea, coletele le pot ambala doar vinerea sau sambata, cu posibilitate de trimitere lunea sau martea. Link spre comentariu
imreberes Postat Noiembrie 3, 2022 Partajează Postat Noiembrie 3, 2022 Aveti MP! Link spre comentariu
TITY.A Postat Noiembrie 3, 2022 Partajează Postat Noiembrie 3, 2022 Daca nu s-a dat,vreau eu amplificatorul de la punctul 2. Link spre comentariu
electricianul98 Postat Noiembrie 4, 2022 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2022 Amplificatorul de la pct. 2 e inca valabil. Puteti sa-mi dati mesaj pe privat cu adresa de livrare. Link spre comentariu
electricianul98 Postat Noiembrie 4, 2022 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2022 Cd receiver Pioneer de la pct. 3 s-a dat. Restul valabile. Link spre comentariu
electricianul98 Postat Noiembrie 6, 2022 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2022 S-au dat si kiturile LJM de la pct 1. Mai e valabil doar punctul 2. Link spre comentariu
electricianul98 Postat Noiembrie 8, 2022 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2022 Valabil in continuare pct. 2 Link spre comentariu
electricianul98 Postat Noiembrie 10, 2022 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2022 Punctul 2 valabil in continuare. Link spre comentariu
cipcirip Postat Noiembrie 10, 2022 Partajează Postat Noiembrie 10, 2022 User serios; recomand ! Link spre comentariu
electricianul98 Postat Noiembrie 15, 2022 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2022 Reducere la electromures, il dau la 120 ron. Daca e cineva interesat pot pune si poze cu interiorul sambata. Link spre comentariu
electricianul98 Postat Noiembrie 21, 2022 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2022 Punctul 2 valabil in continuare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum