Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incarcator si acumulatori

Nicolae B

Postări Recomandate

Buna ziua,detin un polizor unghiular si o masina de gaurit amandoua pe baterie marca Parkside.Incarcator de 20V-2A.Polizorul are o baterie de20V- 4A.As vrea sa stiu daca incarcatorul de 2A este suficient pentru a incarca bateria de 4A.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ratza

2

• Nicolae B

2

• Sandu 64

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Salut. Da, fără probleme, durează vreo 2 ore şi ceva pînă se umple de la zero.

Ca fapt divers, tot 2A livrează şi încărcătorul pentru bateria mea de la bicicletă, iar aia are 17Ah.

Link spre comentariu

Salut.Multumesc pentru raspuns.Ma gandeam sa nu scurtez durata de functionare a bateriei daca nu e incarcata la capacitatea ei.

...si revin cu inca o intrebare.In timpul in care aceste scule nu sunt folosite e mai bine ca bateriile sa  fie cuplate la ele sau e mai bine daca bateriile sunt depozitate separat.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

buna seara

Am un incarcator pentru acumulatori masina insurubat hitachi(UC12YB) 12v pe care dorsec sa il folosesc pentru incarcarea  altor acumulatori

Incarcatorul are 4 contacte +,-,T,S

T-stiu ca este pentru controlul temperaturi acumulatorului ,dar nu stiu ce functie are S

Acumulatoarele pe care vreau sa il incarc nu are decat 2 sau3 contacte ,am pus un termistor intre minus si T in incarcator ,dar nu stiu cum sa pacalesc contactul notat cu S

Poate sa ma ajute cineva sa inteleg ce functie are contactul S si cum pot sa il pacalesc?

Daca conectez acumulator fara termistor led  indica ca acumulatorul are o temperatura marita

Cu termistorul conectat ledul nu indica temperatua marita, indica imposibil de incarcat

multumesc

Ps Placa cu circuit este complect ocoperita de o rasina si nu se vede mare lucru

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări