Nicolae B Postat Noiembrie 3, 2022 Partajează Postat Noiembrie 3, 2022 Buna ziua,detin un polizor unghiular si o masina de gaurit amandoua pe baterie marca Parkside.Incarcator de 20V-2A.Polizorul are o baterie de20V- 4A.As vrea sa stiu daca incarcatorul de 2A este suficient pentru a incarca bateria de 4A. Link spre comentariu
ratza Postat Noiembrie 3, 2022 Partajează Postat Noiembrie 3, 2022 Salut. Da, fără probleme, durează vreo 2 ore şi ceva pînă se umple de la zero. Ca fapt divers, tot 2A livrează şi încărcătorul pentru bateria mea de la bicicletă, iar aia are 17Ah. Link spre comentariu
Nicolae B Postat Noiembrie 3, 2022 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2022 Salut.Multumesc pentru raspuns.Ma gandeam sa nu scurtez durata de functionare a bateriei daca nu e incarcata la capacitatea ei. ...si revin cu inca o intrebare.In timpul in care aceste scule nu sunt folosite e mai bine ca bateriile sa fie cuplate la ele sau e mai bine daca bateriile sunt depozitate separat. Link spre comentariu
ratza Postat Noiembrie 3, 2022 Partajează Postat Noiembrie 3, 2022 Preferabil e să fie încărcate la 80% din capacitate, iar depozitarea nu prea are importanţă în cazul sculelor care au întrerupător mecanic. Link spre comentariu
Sandu 64 Postat Noiembrie 15, 2022 Partajează Postat Noiembrie 15, 2022 buna seara Am un incarcator pentru acumulatori masina insurubat hitachi(UC12YB) 12v pe care dorsec sa il folosesc pentru incarcarea altor acumulatori Incarcatorul are 4 contacte +,-,T,S T-stiu ca este pentru controlul temperaturi acumulatorului ,dar nu stiu ce functie are S Acumulatoarele pe care vreau sa il incarc nu are decat 2 sau3 contacte ,am pus un termistor intre minus si T in incarcator ,dar nu stiu cum sa pacalesc contactul notat cu S Poate sa ma ajute cineva sa inteleg ce functie are contactul S si cum pot sa il pacalesc? Daca conectez acumulator fara termistor led indica ca acumulatorul are o temperatura marita Cu termistorul conectat ledul nu indica temperatua marita, indica imposibil de incarcat multumesc Ps Placa cu circuit este complect ocoperita de o rasina si nu se vede mare lucru Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum