BRANCA Postat Ianuarie 4, 2023 Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 Păi ce facem?Cultivăm şovinismul?Cu ce sunt diferiţi etnicii ruşi din UA de cei români?Ca să nu zic că s-ar putea să avem "ruşi" care se trag din romãni sau "români" care se trag din ruşi...De aia aş folosi termenul de "vorbitor de limba rusă" sau "vorbitor de limba română"... Pe timpuri ura era îndreptată 100% împotriva evreilor... Link spre comentariu
AlpHs00 Postat Ianuarie 4, 2023 Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 Eu nu cultiv nimic, datorita rusilor familia mea a suferit in trecut deci nu dau nici mucii pe ei. Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 4, 2023 Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 Acum 56 minute, BRANCA a spus: Pe timpuri ura era îndreptată 100% împotriva evreilor... Mda, nici sovinismul nu mai e ce a fost... Acum toată lumea urăște toată lumea. Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 4, 2023 Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 Acum 16 minute, doru3160 a spus: Mda, nici sovinismul nu mai e ce a fost... Acum toată lumea urăște toată lumea. Da, am zis sa nu facem discriminare. Link spre comentariu
norad Postat Ianuarie 4, 2023 Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 Acum 26 minute, doru3160 a spus: Mda, nici sovinismul nu mai e ce a fost... Acum toată lumea urăște toată lumea. Da, dar nu in mod egal... Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 4, 2023 Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 Și care ar fi unitatea de măsură? 1 oră în urmă, norad a spus: Da, dar nu in mod egal... Link spre comentariu
Усилитель Postat Ianuarie 4, 2023 Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 Pensii 2023. Peste un milion de români au sub 1000 de lei pe lună, în timp ce pensiile speciale lunare sunt în medie de 21.000 de lei Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 4, 2023 Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 Au anunțat ca le recalculează și anul asta. Era de mirare dacă nu o făceau, pt ca de câțiva ani tot intr-o recalculare o țin. Link spre comentariu
AlpHs00 Postat Ianuarie 4, 2023 Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 Daca nu ar fi atat de mari nu s-ar numi speciale... Exact ca la pacanele Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Ianuarie 4, 2023 Autor Administratori Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 Acum 6 ore, Stefan a spus: Pentru Unguri noi nu suntem naziști? Nu e tot una cand unu te face nazist sau tu chiar esti nazist si glorifici nazismul, tu chiar nu poti face diferenta ? Link spre comentariu
norad Postat Ianuarie 4, 2023 Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 Acum 57 minute, doru3160 a spus: Și care ar fi unitatea de măsură? Mai mult, mai putin... Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Ianuarie 4, 2023 Autor Administratori Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 Acum 3 ore, AlpHs00 a spus: datorita rusilor familia mea a suferit in trecut deci nu dau nici mucii pe ei. Esti sigur ? Sovieticii si rusii nu sunt tot una, cei care ne-au calarit pe noi erau ucrainieni sovietici Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Ianuarie 4, 2023 Autor Administratori Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 Acum 7 ore, BRANCA a spus: Ia vedeţi ce-a păţit francezul Maxim,angajat ca mercenar în UA... Cine la trimis acolo ? Statul francez ? A mers acolo pentru ca era dornic de aventura si de a ucide fara ca sa fie tras la raspundere. Bine ca nu a ajuns ca alti mercenari, organe pentru altii. Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 4, 2023 Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 Acum 44 minute, norad a spus: Mai mult, mai putin... Aha, sa tot fie, mai mult nu cred. Link spre comentariu
AlpHs00 Postat Ianuarie 4, 2023 Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 Acum 46 minute, Badman a spus: Esti sigur ? Sovieticii si rusii nu sunt tot una, cei care ne-au calarit pe noi erau ucrainieni sovietici Pentru mine Siberia e in Rusia, in rest ai perfecta dreptate, ori rusi ori ucrainieni, tot un drac. Link spre comentariu
Postări Recomandate