merck Postat Decembrie 31, 2022 Partajează Postat Decembrie 31, 2022 (editat) Fiecare tara a trat aceasta pandemie cum a dorit. Nu largesc ringul si cu tarile sarace, dar la noi am avut politici foarte lejere cum a fost cea din Suedia pana la politici stricte cum a fost cea din US, Franta, Canada si nu in ultimul rand China. Unele state si-au facut mea culpa si au tras invataminte, dar cele mai multe si-au continuat politica tampita si nu au invatat nimic. Am apreciat cand un profesor israelian din comitetul lor stiintific a spus: cel mai mult regret ca am inchis scolile si asta se va vedea in viitor si felicit Suedia ca nu a inchis scolile. 1 oră în urmă, Stefan a spus: Acum Occidentul să suporte "libertatea" cetățeanului chinez și să-i respecte drepturile de libera circulație. Nu exista nici un acord cu China pentru libera circulatie, doar noi in UE avem acest acord si pe timp de pandemie fiecare tara a fost libera sa adauge conditii suplimentare. Deci orice tara poate sa ceara chinezului test negativ sau dovada de vaccinare si nu este discriminare. Adevarul despre ce s-a petrecut in China pe timpul pandemiei si in prezent nu-l stiu decat cei din guvernul lor. Noi putem sa ne bazam doar dupa inregistrarile (cum ii saltau pe cei infectati cu forta, sau strazile goale) care au ajuns in spatiul public. Franturi s-au mai scurs din ce au povestit chinezii partenerilor din strainatate, dar nimeni nu a fost sa verifice. Pun o conversatie cu un amic care are sotia ce a lucrat si cu chinezi si normal ca pastreaza legatura, ca asa sunt femeile : Editat Decembrie 31, 2022 de merck Link spre comentariu
franzm Postat Decembrie 31, 2022 Partajează Postat Decembrie 31, 2022 (editat) Germania deja a anuntat ca nu va cere teste celor care vin din China. Editat Decembrie 31, 2022 de franzm Link spre comentariu
BRANCA Postat Decembrie 31, 2022 Partajează Postat Decembrie 31, 2022 franzm. Din zicerea cu "Alioşa" ,cred că se merge în Germania cu:"Friţi nu răceşte,Friţi se căleşte şi de covid nu boleşte"! Link spre comentariu
AlpHs00 Postat Decembrie 31, 2022 Partajează Postat Decembrie 31, 2022 Hai sa lasam covidu sa-si faca de cap si sa revenim la anxietate! Eu sunt profund ingrijorat cand citesc astfel de texte si vad ca unii nici de-a dracu nu-si dau pacla de pe ochi si considera aceasta rasa de gunoaie slave oameni: https://cersipamantromanesc.wordpress.com/tag/lacomie-ruseasca/ Link spre comentariu
merck Postat Decembrie 31, 2022 Partajează Postat Decembrie 31, 2022 Un leac pentru anxietate : S-a deschis primul magazin legal de canabis din New York. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Decembrie 31, 2022 Autor Administratori Partajează Postat Decembrie 31, 2022 Ii transforma pe toti in drogati, drogatii atat timp cat au droguri nu le mai pasa ce face conducerea. Stiu ei ce fac Acum 37 minute, AlpHs00 a spus: Eu sunt profund ingrijorat cand citesc astfel de texte si vad ca unii nici de-a dracu nu-si dau pacla de pe ochi si considera aceasta rasa de gunoaie slave oameni Tot ce e la est de nistru si la nord de sighet este malefic, sunt niste barbari cu apucaturi de secol 17. Dar nici cu occidentalii nu-mi este rusine. Link spre comentariu
merck Postat Decembrie 31, 2022 Partajează Postat Decembrie 31, 2022 Cum ii starpim? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Decembrie 31, 2022 Autor Administratori Partajează Postat Decembrie 31, 2022 Ce sa starpim? Ii pupam in fund dupa cate se vede, ar trebui sa ne vedem de treaba si sa-i lasam sa se bata pana le suna apa in cap. Link spre comentariu
BRANCA Postat Decembrie 31, 2022 Partajează Postat Decembrie 31, 2022 Uite o ştire de cum te poate lovi anxietatea!N-am înţeles niciodată chestile astea anglo-americane,când şi-aduce aminte o individă că a fost abuzată acu 40-50 de ani!! https://www.upday.com/uk/aerosmiths-steven-tyler-sued-over-alleged-sexual-assault-of-minor-in-1970s?utm_source=upday&utm_medium=referral Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Decembrie 31, 2022 Autor Administratori Partajează Postat Decembrie 31, 2022 O porcarie mai mare nu exista ca si me-too-ul ala de rahat. Face parte din planurile de manipulare si dezbinare a popoarelor ca si one-love, gender, blm, cancel-culture, antisemitism si cate or mai fi. Un popor timorat si cu gura inchisa este foarte usor de condus si subjugat. Toate proastele care au nevoie de bani isi aduc aminte ca acum 50 de ani unu sa uitat urat la ele, reclama fara absolut nici o proba si culmea ca e si crezuta Link spre comentariu
Усилитель Postat Decembrie 31, 2022 Partajează Postat Decembrie 31, 2022 Gospodinele din Iași care au preparat bucate de Crăciun au poluat excesiv mediul. Afirmația vine de la autorităţile ieșene, care au găsit vinovații pentru poluarea aerului în zilele de 23, 24 și 25 decembrie. Potrivit Agenţiei pentru Protecţia Mediului, indicii au arătat valori aproape duble faţă de o zi normală. De vină ar fi femeile care au gătit în aceste zile. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 31, 2022 Partajează Postat Decembrie 31, 2022 De ce vacile sunt învinuite pentru poluare!? Nu faptul că s-a gătit e buba, ci flatulența Link spre comentariu
BRANCA Postat Ianuarie 1, 2023 Partajează Postat Ianuarie 1, 2023 Cică boxerul a fost la Bahmut...Pentru o zonă de luptă unde se trage non-stop cam prea degajaţi inşii!Ciudat şi numărul mare de burtoşi "combatanţi"... https://t.me/vitaliy_klitschko/1737 Link spre comentariu
merck Postat Ianuarie 1, 2023 Partajează Postat Ianuarie 1, 2023 Nu-i ciudat, uite unul degajat, desi pe capul lui este pusa o recompensa de jumate de milion de dolari (si el si colegii au burta): Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Ianuarie 1, 2023 Autor Administratori Partajează Postat Ianuarie 1, 2023 Pe ala il doare in cot ca-l urasc nazistii Link spre comentariu
Postări Recomandate