Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce parere aveti despre anxietatea oamenilor contemporani ?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,2k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• Administratori

Asta e cea mai mare anxietate pentru romanul cu cazan. Daca omul are o livada cu pomi si poamele nu le cumpara nici naiba pentru ca ori nu are intrare la magazin ori magazinul isi aduce din tara natala, face si el ce poate. O prostie curata legea asta, probabil vor sa o interzica si pe asta cum vor sa interzica multe.

https://www.national.ro/social/inchisoare-pentru-romanii-care-detin-peste-200-de-litri-de-tuica-784325.html

Link spre comentariu

Badman.Legea aia e prostie şi nu prea.E o altă lege cu cazanele,de inspiraţie EU,care prevede sigilări-desigilări cazan cu autoritatea,registru,declaraţie cantitate,ş.a.m.d.Această lege nu e respectată şi probabil de aia apare legea pomenită de tine.

La 300 l băuturi fermentate intră vinul??Sunt f mulţi care fac,de lângă casă,peste 500 l de vin!Să nu zic că la câmp sar şi de 1000...

Link spre comentariu
Acum 1 oră, maresaldeflota a spus:

S-au săturat de românii care fac urât la băutură

Cred ca nu stii cum este pe la altii! :rade:

„Niciodată în viața mea nu am văzut oameni treji acolo. Este adevărul, așa a fost întotdeauna în țara asta… Așa a fost și întotdeauna va fi așa. Trebuie doar să menții ordinea”

Generalul în rezervă Andrei Guruliov a declarat la televiziunea rusă de stat, în octombrie, că recruții mobilizați au fost mereu ”un pic amețiți, ca să fiu delicat”.

„Niciodată în viața mea nu am văzut oameni treji acolo. Este adevărul, așa a fost întotdeauna în țara asta… Așa a fost și întotdeauna va fi așa. Trebuie doar să menții ordinea”, a spus Andrei Guruliov.

Link spre comentariu
Acum 4 ore, merck a spus:

Niciodată în viața mea nu am văzut oameni treji acolo.

Se zice ca a venit Putin la birou, putin mai bine dispus. A vazut-o pe Natasa si i-a venit cef de ceva sex. O cheama la el in biroi si ii zice sa se dezbrace. Cand sa treaca la treaba, Natasa sare si deschide toate usile.

- Ce faci Natasa, de ce ai deschis usile?

- Domnule presedinde, doar nu vreti sa se creada ca bem!

Link spre comentariu

Pai articolul tau nu afirma contrariul a ceea ce am scris eu, tine cont si de ce am scris in paranteza.

Da, stiu ca nu stiu pe unde a baut nu stiu ce sticla de vin foarte scump, dar nu am scris ca nu bea deloc. 

P.S. Sa nu te blestem sa bei cat bea el! :57

Editat de merck
Link spre comentariu
  • Administratori

Incepem sa luam si noi lumina la kiev ? 

https://flux24.ro/deutsche-welle-sub-pretextul-razboiului-si-al-pericolului-influentei-moscovei-institutiile-de-forta-ale-statului-roman-vor-sa-controleze-internetul-computerele-personale-retelele-sociale-presa/

Si nu stiu dece dracu ii mai ajutam pe cretinii aia rusofoni de la Cisinau, aia ne vorbesc de bine si zic ca sunt romani doar cand vine comunista aia de Sandu la cersit.

https://flux24.ro/ministrul-de-interne-al-maiei-sandu-a-scos-din-unul-din-cele-mai-vechi-colinde-romanesti-cuvintele-roman-si-romanesti/

Link spre comentariu

De anxietate , la vârsta senectuții , Pele își face o doză din miraculosul ser "  sigur și eficient " .

La scurt timp dezvoltă un cancer de colon .

Îl tratează reprezentantii poporului ales cu chimioterapie  , dar ... Pele a întrat în istoria fotbalului  .

Asa spune internetul .

Cine poate știi adevărul?

https://m.activenews.ro/sport/Legendarul-fotbalist-PELE-a-murit-la-Spitalul-Israelita-Albert-Einstein-din-Sao-Paolo.-Problemele-lui-de-sanatate-au-inceput-dupa-vaccinarea-Covid-178560

Link spre comentariu

Cancerul de colon nu apare peste noapte, dar mai ales nu după un vaccin oarecare....cel mai probabil Pele îl avea de ceva ani, dar nu ştia.Iar vârsta face ca organismul să nu mai răspundă la tratamente, totuşi 82 de ani e o vârstă...

Dar e mai spectaculos să punem toate bolile şi morţile pe seama vaccinului, nu ? Nu c-aş fi eu un susţinător al vaccinului în cauză.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări