Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce parere aveti despre anxietatea oamenilor contemporani ?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,2k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Anunț grav de la BNR: românii vor sărăci și mai tare în 2023, prețurile vor continua să crească. De ce nu se vede creșterea economică în buzunarul cetățenilor de rând

2023 va fi un an infernal din punct de vedere economic, pentru cetățenii din țara noastră, susține Banca Națională a României (BNR). Scumpirile explozive din 2022 au fost abia începutul, au avertizat economiștii. 

Link spre comentariu
Acum 32 minute, maresaldeflota a spus:

Apropo de Ua, iar mă pomenii cu refugiați, fete pe la 15 ani, nu înțelesăi ce ziseră, nu le băgai în seamă și îmi văzui de ale mele.... 

Ei, cautau si ele sa uneasca/imbine PL (Polonia) cu UA :dffe ca tot sunt vecini. 

Editat de merck
Link spre comentariu

:95 vroia bani, că sunt atacați de ruși...s-au învățat. Probabil am moacă de prost(it). :57

Data trecută era un bărbat, deci... 

Eram vesel, cumpărasem ceva spumant și un bardar de 7 ani, am ferit sacoșa :n1

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

maresaldeflota.Asta cu solicitare ajutor pentru o "cauză" se practica şi de către români...O mai practică şi coloratele cu fuste pe afară.

Aşa,ca fapt divers,m-a lovit azi şi pe mine "benga" când am văzut că,din nou,un român e extrădat în SUA,pentru a fi judecat acolo!

N-am învăţat nimic de la jidovi,în privinţa protejării cetăţenilor noştri!

Eu mă întreb dacă în UE mai există un stat care să-şi extrădeze la americani proprii cetăţeni!!

Link spre comentariu
Acum 22 minute, BRANCA a spus:

Eu mă întreb dacă în UE mai există un stat care să-şi extrădeze la americani proprii cetăţeni!!

La o prima cautare pe google:

FIRST CASE OF EXTRADITION FROM ITALY TO UNITED STATES FOR PRICE-FIXING

Non-Extradition Countries For Your Escape Plan

Russia, China, and Mongolia.

Brunei.

The Gulf States.

Montenegro.

Eastern Europe: Ukraine and Moldova.

South-East Asia: Vietnam, Cambodia, and Laos.

Island Nations: Maldives, Vanuatu, and Indonesia.

Africa: Ethiopia, Botswana, and Tunisia.

Editat de merck
Link spre comentariu

merck.Ce am întrebat eu şi ce ai răspuns!Ce înţeleg eu din "escape" e că eşti american sau altă naţie şi te refugiezi în altă ţară.Eu mă refeream la cetăţean român,săltat din RO şi trimis la americani.

Au mai fost unii care hechereau din RO în SUA şi tot aşa au fost "donaţi",deşi n-au pus piciorul pe afară!

Văd azi o ştire pe burtieră,rusoaică dată jos din autobuz,că nu era de acord cu războiul.OK ştirea,da' noroc pe aia că nu protesta în UA,că acolo,dacă scăpa de împuşcat,pupa câţiva ani buni de puşcărie!Atât că presa "liberă" nu prezintă cazuri de proteste din UA...

I-am văzut şi pe ăia săracii din UA care s-au rătăcit pe munte în Maramureş.Parcă în prima ştire au fost denumiţi "turişti" şi abia acu sunt dezertori?

Link spre comentariu
Acum 11 minute, BRANCA a spus:

merck.Ce am întrebat eu şi ce ai răspuns!

Am pus un link, l-ai accesat?

This new case could establish a precedent for Italian courts when called upon to decide on extradition from Italy to the U.S. for antitrust violations. The Court of Appeals of Palermo stated that the dual-criminality requirement had been met since the circumstances that led to the conspiracy indictment under U.S. law amounted to a case of associazione per delinquere (criminal association) aimed at committing truffa (fraud) and aggiotaggio (insider trading), sanctioned under Section 416 of the Italian Penal Code. Additionally, extradition was granted because the same conduct was punishable as a criminal offense in both countries, i.e., as conspiracy in the U.S. and as associazione per delinquere in Italy, regardless of the titles and sanctions.

Once back in the U.S., after an initial appearance before the U.S. District Court, the manager pleaded guilty

Editat de merck
Link spre comentariu
Acum 13 minute, BRANCA a spus:

merck.Păi aici avem "first case",dar în RO e chestie curentă!

In articol scrie:

This is the second case of extradition

The table below outline statistics on the extradition process between Canada and the United States from 2008 to 2018.

Cu UK:

The UK home office has a FOI answer for 2007–2014

US Requests

41 requests to extradite UK Citizens from the UK, of which 28 were agreed.

21 requests to extradite USA Citizens from the UK, of which 12 were agreed.

UK Requests

25 requests to extradite UK Citizens from the USA, of which 20 were agreed.

8 requests to extradite USA Citizens from the USA, of which 5 were agreed.

Editat de merck
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări