merck Postat Decembrie 27, 2022 Partajează Postat Decembrie 27, 2022 Acum 10 minute, Усилитель a spus: Nu tre sa fi Nostradamus, ca asta cu explozia de preturi continuăăă... Va avea acelasi final ca pretul la carburanti: revine la normal. Cu cat oamenii vor cumpara mai putin cu atat se va reveni mai repede la normalitate. Sunt bulangii care vor cu orice pret sa dea lovitura (sa se imbogateasca) si trebuie ajutati sa se loveasca singuri in c.aie! Apoi isi revin instant. Link spre comentariu
icar Postat Decembrie 27, 2022 Partajează Postat Decembrie 27, 2022 1 oră în urmă, eos a spus: Abereaza si el ce`i poate capu Face ce au facut si toate Mamele Omida, Hâncii, Nostradamusii sau mai stiu eu ce profeti pâriti: vorbeste ca sa nu taca. Daca se adevereste, e profet, daca nu, lumea e fericita ca nu s-a adeverit si uita sa-l traga de mâneca. Azi am aflat cu "stupoare" ca in brava armata ucraineana exusta dezertori! Deci nu numai in aia ruseasca! Asa ca Zelensky a trebuit sa inaspreasca legea. Cum fras vine asta? Ca pâna acum nici un teveu nu a pomenit de dezertori in armata ucraineana! Doar rusii dezertau! Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 27, 2022 Partajează Postat Decembrie 27, 2022 1 oră în urmă, icar a spus: Doar rusii dezertau! Nu, doar de rusi ni se spunea. Tare curios sunt cum vor rezolva ucrainienii problema drepturilor minorităților, și în particular minoritatea română. Parca vad ca nu va mai indrazni nimeni sa strige slava ucraina. Vad ca presa a pus batista pe tambal. Probabil a venit un mesaj de peste garla, ciocul mic, acum noi suntem la comanda. Mai nou, de când petromul a ieftinit carburanții, nici de boicot nu ne mai arde. Link spre comentariu
BRANCA Postat Decembrie 27, 2022 Partajează Postat Decembrie 27, 2022 Când vă spuneam că mass-media Vest e total controlată nu mă credea nimeni aici!Păi ăi din Donbas susţineau de mult timp că au primit dezertori din UA...Probabil acum e groasă treaba de au scos legea! Uite unu' care e anxios de o bună bucată de vreme... https://www.bugetul.ro/dan-puric-asta-cu-schengenul-e-o-chestie-minora-in-romania-s-a-furat-legal-cu-legislatia-in-mana-austriecii-in-240-de-ani-au-luat-vreo-820-de-tone-de-aur/ Link spre comentariu
merck Postat Decembrie 27, 2022 Partajează Postat Decembrie 27, 2022 Vorbeste si Puric asta prostii la greu: Citat Eu m-am întors de la Londra unde am avut o conferință și toți cu care am vorbit au zis că vor să se întoarcă, dar nu pot. Că și-au strâns bani și e crimă. Autohtonii ăștia care au pus mâna pe putere îi sugrumă. Ar fi 7 milioane de venit. E un popor, o Românie afară. Tudorel Andrei, președintele INS a prezentat joi, 4 august, câteva date rezultate din recensământul general al populației. "Aproximativ 19 milioane e populația aflată pe teritoriul României. În afara țării sunt circa 4 milioane de români, a spus oficialul, citând un raport ONU. Mergem mai departe: Citat Cineva dacă ar veni la conducerea țării și ar crea o legislație pentru românii plecați afară să îi privilegieze, România s-ar îndrepta în 2 ani fantastic. Puric asta nu a auzit saracu' de discriminare!? Cum dracu sa privilegiezi romanii plecati? Ca ce chestie? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Decembrie 27, 2022 Autor Administratori Partajează Postat Decembrie 27, 2022 Acum 39 minute, merck a spus: Vorbeste si Puric asta prostii la greu: Sigur, iti face concurenta Link spre comentariu
merck Postat Decembrie 28, 2022 Partajează Postat Decembrie 28, 2022 (editat) Acum 8 ore, Badman a spus: Sigur, iti face concurenta Nu am dat verdictul, fara sa pun nici o dovada. Dar se stie de mult timp in ce tabara este. Editat Decembrie 28, 2022 de merck Link spre comentariu
icar Postat Decembrie 28, 2022 Partajează Postat Decembrie 28, 2022 Acum 12 ore, doru3160 a spus: sunt cum vor rezolva ucrainienii problema drepturilor minoritățilo Pai au rezolvat-o! Prin pastrarea identitatii nationale! Comentarii din partea alor nostri? Silentio stampa! Link spre comentariu
Sharky Postat Decembrie 28, 2022 Partajează Postat Decembrie 28, 2022 Fix acum cand aveam un avantaj in negocieri tăcem... Link spre comentariu
merck Postat Decembrie 28, 2022 Partajează Postat Decembrie 28, 2022 Chiar acum, Sharky a spus: Fix acum cand aveam un avantaj in negocieri tăcem... Care negocieri? Link spre comentariu
Sharky Postat Decembrie 28, 2022 Partajează Postat Decembrie 28, 2022 Cum care. Gen nu expunem tara la riscuri cu transporturi de armament, nu vindem arme atâta vreme cat ucraina o da ca in Moldova e limba moldovenească si minoritățile sunt ignorate. Link spre comentariu
merck Postat Decembrie 28, 2022 Partajează Postat Decembrie 28, 2022 1 oră în urmă, Sharky a spus: nu expunem tara la riscuri cu transporturi de armament, nu vindem arme atâta vreme cat ucraina o da ca in Moldova e limba moldovenească si minoritățile sunt ignorate. Si americanii + francezii pot spune: nu expunem trupele noastre ca sa va aparam pe voi. Daca nu va implicati atunci rusii nu va vor ataca . Si daca totusi va ataca, o sa venim (cat putem noi de incet). Cat armament vand romanii este par la ceas, se pot lipsi de armamentul romanesc. Nu avem nimic vital de care ei nu se pot lipsi, deci nu avem (in viziunea mea) cum sa punem presiune pe UA pentru a obtine ceva. Cu minoritatea romana, am zis ca nu vad decat 2 solutii: - ii luam la noi in Romania si ii integram aici - militam sa bagam UA in UE si astfel vor avea si minoritarii romani, drepturi europene. Link spre comentariu
BRANCA Postat Decembrie 28, 2022 Partajează Postat Decembrie 28, 2022 Păi nu am punctat că "ăştia" nu mişcă nimic?Acu era momentul cãnd se ajută UA ls greu.Pe urmă o să apară interese economice acolo şi... Asta cu trupele franceze,americane care ne apără e o gogoasă!S-a spus clar că Rusia nu poate purta un război clasic cu NATO!Deci cum ne-ar ataca ruşii?? Link spre comentariu
merck Postat Decembrie 28, 2022 Partajează Postat Decembrie 28, 2022 Acum 47 minute, BRANCA a spus: Asta cu trupele franceze,americane care ne apără e o gogoasă!S-a spus clar că Rusia nu poate purta un război clasic cu NATO!Deci cum ne-ar ataca ruşii?? Deci le spunem ca pot sa plece acasa? Unora le este frica ca UA a declarat ca a primit armament din Romania (puscoace, ca doar noi tancuri, tunuri, sau alte chestii din asta grele nu producem) si pe tine te vad la polul opus: esti sigur ca Rusia nu va ataca Romania. Eu daca stau si judec la rece stiu clar ca nu conteaza ce declara UA ci pe ce pun mana rusii si vad proveninenta. Nu cred ca daca UA nu declara nimic si rusii puneau mana pe puscoace Made in Romania noi puteam sa ne facem ca ploua. Toti vanzatorii de armament stiu clar ce produce si ce vinde fiecare, nu te poti ascunde. Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 28, 2022 Partajează Postat Decembrie 28, 2022 Acum 21 minute, merck a spus: . Nu cred ca daca UA nu declara nimic si rusii puneau mana pe puscoace Made in Romania noi puteam sa ne facem ca ploua. De acord, dar știind poziția statului Român, trâmbițarea oficială a acestui fapt, ne duce cu gândul ca li se rupe de români, și dacă pot antrena în conflictul lor cât mai mulți, cu atât mai bine pt ei. Cred ca opțiunea de a declara sau nu exportul de arme trebuia sa fie strict a statului român. Ucrainienii s-au băgat în seamă, si au băgat bățul prin gard spre ruși. Una e sa găsească rusii pe front arme cu sigla Cugir și alta e confirmarea exportului. Ce obligație avem sa declaram exportul? Avem datorie la ruși sau ucrainieni? Mie încă odată mi s-a confirmat ca ucrainienii sunt perverși. Link spre comentariu
Postări Recomandate