Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce parere aveti despre anxietatea oamenilor contemporani ?

Postări Recomandate

• Administratori

Ucrainienii pana nu sunt total "democratizati" tot rusi sunt, poate un pic mai rai ca rusii. Cand am intrat noi in nato ucraina inca cochetau cu fratii lor.

In fine, bate saua sa priceapa iapa, esti greu rau de cap sau scrii doar sa fi in tema. Iti pun 2 linkuri si daca gandesti cu altceva decat portofelul o sa vezi cam dece nato are nevoie de noi.

Nu stiu dece imi frec mintea cu tine desii am zis ca nu o mai fac.

https://ro.wikipedia.org/wiki/Doctrina_vecinătății_apropiate

https://ro.wikipedia.org/wiki/Cordon_sanitar

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1,2k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• Administratori

Sa revenim la motivele de anxietate.... eu unu ma simpt anxios cand astia imi spun ca trebuie sa-mi mananc pisica pentru a reduce "amprenta de carbon"

https://www.ziuanews.ro/stiri/schwab-vrea-s-m-cel-reasc-milioane-de-c-ini-i-pisici-pentru-a-combate-schimb-rile-climatice-i-infla-ia-al-i-psihopa-i-propun-sa-m-nc-m-animalele-de-companie-1573959

Si se pare ca vor sa implementeze asta pentru inceput in colonia Moldova 

https://www.ziuanews.ro/politica/micul-reset-moldovenesc-maia-sandu-a-avut-o-intalnire-cu-klaus-schwab-1573987

Link spre comentariu

Ma, daaa' nu-i mierleste nimeni pe nenorocitii astia?

Chiar asa proasta e lumea?

Sa renunte in toti mortisorii lor, la avioanele private, ca un avion d-ala polueaza intr-o cursa dus-intors, cit 100000 vaci intr-un an. Eu sint un mare basinos, recunosc, acum ce-or sa vrea, sa nu mai trag basini ca poluez cu CO2? Sa ma suga, hogorogul ala cu nas coroiat! Spwoolanrasalui! SI a tuturor nenorocitilor de gen!

Editat de DjLeco2021
Link spre comentariu

Unii au ce au cu pisicile, altii au ce au cu cainii:

Propunere șocantă făcută de un parlamentar rus. Câini fără stăpân, trimiși pe post de kamikaze în Ucraina

Au mai murit si ceva delfini:

Ukraine, at least 5 thousand dolphins dead in the Black Sea since the beginning of the war: "It's an environmental tragedy"

Citat

the cause of their death would be to be found in the military sonars that are used by Russian ships and submarines widely present in that area, sonars that damage the dolphins' hearing and interfere in their ability to echolocation they rely on to hunt, navigate, and avoid predators.

The loss of this ability makes these animals particularly vulnerable: «They become completely disoriented, they lose their points of reference. They crash into rocks and are no longer able to look for food. Dolphins that can no longer feed lose weight very quickly,”

Link spre comentariu
  • Administratori

Cica ar trebui sa fie motiv de anxietate

https://www.activenews.ro/opinii/Sinuciderea-Occidentului-va-continua-si-dupa-Razboiul-din-Ucraina-178194

Citat

Spre deosebire de primul, Occidentul nu va încerca să își demonstreze superioritatea politică, economică, socială, culturală față de Rusia/URSS, ci se va Autodistruge.

Pentru că nu poate izola Rusia (ai cărei aliați: China, India, Africa de Sud, America Latină reprezintă 80% din populația globului), Occidentul se va izola pe sine.

Ca un dement care se zăvorăște în casă pentru a nu fi tulburat când își pune ștreangul de gât.

Link spre comentariu
  • Administratori

Aia din Dombass au avut 14.000 de morti intre 1014 si 2022 toti victime ale kievului, unde au fost trecuti oare ? Dombass se zice ca este al ucrainei deci ar trebui sa fie trecuti la cetateni ucrainieni dar daca erau cetateni ucrainieni atunci ucraina isi ucide proprii cetateni ? Multe intrebari dar putine raspunsuri.

Paul Craig Roberts a spus intr-un clip pe youtube in 2016: RUSSIA NEEDS TO STAY ALARM – WASHINGTON IS PREPARING A WARMONGER. Aia de la youtube au desfintat cu totul contul respectiv, haha. 

Si se pare ca acestu lucru este adevarat, acest warmonger este ucraina. Fapt confirmat zilele trecute de Angela Merkel. 

La recentul summit de la București al miniștrilor de Externe ai țărilor N.A.T.O., secretarul general Jens Stoltenberg, a afirmat: „Pentru noi războiul a început în primăvara lui 2014. Încă din 2014 militari canadieni și britanici antrenau ucraineni”. Dacă Stoltenberg nu ne-ar fi lămurit, am fi rămas cu credința că războiul a fost început la 24 februarie 2022 „de către Putin”.  Deci razboiul cu rusia a fost planificat de occidentali cu mult inainte dar Putin le-a luat-o inainte.

Link spre comentariu
La 13.12.2022 la 16:40, Badman a spus:

Sa vedem cine sunt astia si cine erau cei dinainte, cu dedicatie pentru tine :rade:

Cam ce spun si eu peste tot, iar pe forum, sint "muiit" de catre "unii colegi", evident "colegi" cu mari interese actuale sau care nu cunosc adevarul.

Mai aduc spre citire si benoclare, asta, poate altii isi vor da seama despre ce si ccum, omul neavind niciun fel de interes sa minta. De remarcat ca intervievat-ul, fostul ministru de finante al Romaniei, locuieste intr-o casa modesta (uitati-va la tocaraia usii si la comutator), desi ar fi trebuit sa stea intr-un palat, daca toti "sus pusii" de pe vremea lui Ceausescu, erau "shtabi" cum zice toata prostimea...   

Cu dedicatie pentru tine, Vasile:

Editat de DjLeco2021
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări