Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce parere aveti despre anxietatea oamenilor contemporani ?

Postări Recomandate

Badman.Am pomenit de traficantul But şi am uitat esenţialul.În State Biden e criticat puternic că a făcut schimbul şi că a preferat o lesbiană de culoare şi nu un american alb heterosexual deţinut la ruşi!

Clipurile puse cu bombardamentele din Donbas nu reflectă distrugerile mari făcute de armata UA în alte localităţi.Asta de bine ce Zelea spunea că numai ruşii distrug intenţionat localităţile!

Şi ce ţie cu propaganda...Ruşii zic că au căzut 7-8000 de soldaţi UA la Bahmut,iar pe Digi,probabil din surse ucrainiene,se zice că ruşii atacă deşi pierd "sute" de soldaţi zilnic!

Editat de BRANCA
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1,2k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 41 minute, BRANCA a spus:

Ruşii zic că au căzut 7-8000 de soldaţi UA la Bahmut,iar pe Digi,probabil din surse ucrainiene,se zice că ruşii atacă deşi pierd "sute" de soldaţi zilnic!

Da rusii ce zic de propriile pierderi? 

Nu stiu cate sute sau zeci de soldati pierd rusii la Bahmut insa am citit ca americanii sunt deranjati ca UA consuma prea multa munitie (trage artileria aiurea) pentru acel oras care a devenit o tinta a orgoliilor si nimic mai mult (Prigozhin vs clown).

Editat de merck
Link spre comentariu
Acum 1 minut, Badman a spus:

Nu se pot bate si ei pe câmp ? idiotii naibi

Iarna pe camp sub ce te pitesti, sub ramurele ca sa nu te vada adversarul? Ambele parti folosesc drone pentru a observa adversarul. 

Asta aduce la pachet progresul in domeniul razboiuluo. De aceea este bine ca un razboi sa fie evitat cu orice pret. 

Link spre comentariu
  • Administratori

O sa escaladeze pentru ca avem conducatori atat de prosti incat nu vad pericolul inarmarii in continuu si pana la urma vor da armament mai sofisticat clovnului si acesta va lovi rusia si celalalt idiot va recurge la armament si mai greu care pana acum nu la folosit. Intr-un final o sa fim si noi tarati in măcel, sunt absolut sigur.

Primele trupe ce vor pleca spre masina de tocat vor fi din Romania si Polonia, s-au si nominalizat deja tarile de sacrificiu.

.

Link spre comentariu
  • Administratori

Rusia vrea sa se extinda doar in mintea aburita al sefilor de la nato si alti spalati pe creier. Nu are chef si nici puterea sa se bata cu nato si putin stie foarte bine asta. Eu sper ca sa nu trimitem trupe acolo, la asta ma refeream, daca nu aveam rude in armata ma durea fix in sipca ca eu sunt handicapat si nu ma ia la oaste... 

Link spre comentariu

Bahmutul e totuşi într-o zonă strategică,deschide calea spre două oraşe mai mari,nu e goanga lui Prigojin...

Acu e iarnă,dar dacă aţi urmărit războiul ăsta,de la început UA a luptat aproape numai în oraşe şi a folosit populaţia civilă pe post de scut!

Un fost general francez sfătuieşte UA să lovească în parada de 8 mai la ruşi,Stoltentenberg zice că e posibil un conflict direct NATO-Rusia,sunt tot felul de alte tâmpenii la războiul ăsta care ar putea duce la unul nuclear!

Mie,personal,nimic nu mi se pare că poate fi bine,dacă nu tac armele...

Link spre comentariu
  • Administratori

Generalul ala francez e un cretin, daca rusii trimiteau niste rachete cand a fost inmormantarea reginei? Probabil am fi scapat de o serie de idioti.

Lumea occidentala este condusa de niste isterici incompetenti si asta o sa conduca la multe belele.

Link spre comentariu
Acum 9 ore, BRANCA a spus:

Un fost general francez sfătuieşte UA să lovească în parada de 8 mai la ruşi,Stoltentenberg zice că e posibil un conflict direct NATO-Rusia,sunt tot felul de alte tâmpenii la războiul ăsta care ar putea duce la unul nuclear!

Mie,personal,nimic nu mi se pare că poate fi bine,dacă nu tac armele...

Ca sa lovesti, trebuie sa ai cu ce :57:

US secretly altered Himars rockets it gave Ukraine so they couldn't be fired into Russia

US Restricts Ukraine HIMARS Range to Prevent Escalation

Meciul se joaca in curtea UA si cu jucatori din UA. Doar "mingea" vine din US + UE :hdgfhgdf.

Daca vorbesti de oras strategic, uite:

Citat

“If Melitopol falls, the entire [Russian] defence line all the way to Kherson collapses. Ukrainian forces gain a direct route to Crimea.”

https://www.theguardian.com/world/2022/dec/11/ukrainian-himars-missiles-hit-russian-occupied-melitopol

Editat de merck
Link spre comentariu
  • Administratori

La ce sa stea ? Au un salariu de rahat si riscul de a fi dus la razboi ridicat. Cine dracu sa mai vrea la armata cand salariul mediu este de 1000 de euro si ca sa ajungi acolo trebuie sa ai academia militara si cerinte fizice draconice.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări