Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce parere aveti despre anxietatea oamenilor contemporani ?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,2k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 11 ore, validae a spus:

vă plac şi ,,comediile,, de prost gust de gen ,,Las Fierbinţi,,....

De sosoaca și Simion, nu comentez, trebuie sa fie și bufoni care sa zică lucrurilor pe nume fără sa sufere urmări. In La's Fierbinți am găsit și ceva mesaje cu țintă directa regimul actual, și multa ironie. E drept ca nu au umorul cerebral sl celor de la Divertis, dar totuși nu i-aș numi de prost gust. Sunt simpatici, și li se potrivesc mănușă rolurile la personalitățile lor. Vor scăpa cu greu de eticheta din serial, dacă vor reuși sa scape cândva. 

Link spre comentariu
Acum 10 minute, DjLeco2021 a spus:

3 scirbe trebuie sa crape: ilici, roman si voican voiculescu, atunci se va stinge blestemul lui Ceausescu ca l-au asasinat in sfinta zi de craciun!

Si dupa ce se stinge blestemul vor urma n'spe ani de belsug si prosperitate, sau cum?:scarpin

Pareai om serios, nu baba de duminica care crede in blesteme.

Editat de merck
Link spre comentariu

Pt ca e o tâmpenie în capul unora. Teoretic sângele este supus analizelor. Dacă corespunde dpdv medical, nu vad ce ii fote grija pe unii dacă omul/donatorul s-a vaccinat sau nu. Este informație cu caracter strict personal, nu trebuie scris în presa ca unu e vaccinat sau nu. 

Link spre comentariu

E foarte bine că refuză, mai crapă cîte un idiot. Singurul mod prin care se poate face legătura dintre pungă şi donator e doar codul unic lipit pe pungă şi pe fişa de donare. M-am uitat pe o poză făcută la ultima mea donare şi pe pungă sînt trecute: grupa sanguină, tipul antigenilor Rh, data naşterii donatorului şi data recoltării. Numele e doar cel de familie, pus pe o etichetă care e înlăturată ulterior. Cu alte cuvinte, nu poţi afla direct de pe pungă dacă donatorul a fost vaccinat sau nu nici dacă-i ştii numele.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări