Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce parere aveti despre anxietatea oamenilor contemporani ?

Postări Recomandate

N-are el atatia bani sa-si faca firma lui si sa isi angajeze programatori ca sa dezvolte singur conducerea autonoma pe masini. Plus ca trebuie sa si testezi real ce muncesti, deci trebuie hardware-ul (masina). Tesla este de departe cea mai avansata la condus autonom/auto pilot. Andrej era Sr. Director la AI si isi vedea de treaba lui, dar ... ca in multe companii, managerii fara background in tehnica sunt depasiti si a fost nevoit el sa ajunga sa ia decizii manageriale. 

Plecasem de la bogati care fac bani pe spatele geniilor si se apuca ei sa tina prelegeri pe sticla. 

Editat de merck
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1,2k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 21 minute, merck a spus:

Sa transezi ca in ziua de maine trebuie sa renunti la senzori si la radar pe masina Tesla si trebuie sa te focalizezi numai pe camere nu-i o decizie la indemana nici unui manager. Andrej a argumenta clar: daca omul se descurca doar vizual, asa trebuie sa faca si masina! Senzorii se pot defecta, radarul nu-i infailibil, trebuie sa le imbini, sa stabilesti ordine de prioritate intre ele, deci complicatii. 

Sigur, este stiut ca softul din spartele camerelor nu da rateuri, la fel nici camerele nu se pot defecta!

Link spre comentariu
Acum 1 minut, Sharky a spus:

Ce legătură are?

Omul lucreaza la ce ii place.

Din pacate nu-i asa. AI-ul este doar o parte din proiect si are nevoie de fonduri. Daca altii iau decizii proaste/paguboase in alte departamente si se duc banii aiurea pe copca si departamentul lui are de suferit. Si in alta parte (la o alta companie) nu are nici o sansa sa-si duca ideile mai departe, pentru ca restul sunt mult in urma. Deci si el este anxios :rzb

Link spre comentariu

Ciolacu zice că neintrarea în Schengen e un "cadou gratuit pentru Putin de Crăciun" şi ameninţă Austria!Nu-ş ce-a visat noaptea!...

Mai degrabă aş zice că austriecii vor nişte avantaje la exploatările de gaze din Marea Neagră.Probabil că dacă le dăm ce vor ne "rezolvă" la anul...În fond cam aşa a fost şi cu petrolul...

Ziceam că numai China e plină de camere video de supraveghere.Cică Singapore e full şi mai nou bagă şi roboţi stradali!

Interesant că supravegherea video e dotată şi cu program de recunoaştere facială!Vorba unui amic:"nici să te pissi liniştit după colţ nu mai poţi"!

Link spre comentariu

Povestea era cu gazul pe care-l vor rusii, pardon austriecii din spatele OMV, ca toate statele membre mai putin satelitul rusiei spun ca trebuie sa intram iar in final politicienii nostrii desi ii urasc precum voma de dupa o betie, sunt vinovati!

Curiozitea mea e ce a vorbit cu ceva timp in urma dulapul cu seful OMV...

Editat de AlpHs00
Link spre comentariu
  • Administratori

Pentru voi oricine nu canta in acelasi cor cu tradatorii ori este agent rus ori putinist. Singura vina a lui Simino si Sosoaca este ca sunt patrioti si nu stiu sa se exprime asa subtil ca si restul tradatorilor, mai au de lucrat la vocabular.

Link spre comentariu
Acum 10 minute, Badman a spus:

Pentru voi oricine nu canta in acelasi cor cu tradatorii ori este agent rus ori putinist. Singura vina a lui Simino si Sosoaca este ca sunt patrioti si nu stiu sa se exprime asa subtil ca si restul tradatorilor, mai au de lucrat la vocabular.

Corect   va  sustin

Link spre comentariu

Dacă simion şi şoşoaca sunt ,,patrioţi,, mie mi-e ruşine că îmi sunt conaţionali. Probabil unii îi simpatizaţi fiindcă vă plac şi ,,comediile,, de prost gust de gen ,,Las Fierbinţi,,....  Am scris intenţionat fără majuscule, consider că ăştia nu merită.

Patrioţi au fost oameni ca Avram Iancu, Horea, nu scursurile astea ajunse în posturi în care nici ca portari nu ar merita să fie..

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări