Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce parere aveti despre anxietatea oamenilor contemporani ?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,2k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 5 ore, icar a spus:

Si eu am prevestit moatea reginei! Si o prevestesc si pe a lui Putin si Biden! Asa, si? Sunt satul de prooroci daștia de doi lei! In ce an sintem? Cumva in 2022? Mai sa fie, parca era cert ca lumea se gată in ...2012!

Branca, o sa fie asa o lupta pentru pace, de nu o sa ramâna piatra de piatra, pe tot Pamântul.

Am remarcat si eu ca, singurul care vorbeste de pace, e...Putin. Restul doar cer arme, munitii, razboi! Iese banul? Da! E pe teritoriul lor moartea? Nu! Atunci e bine! In Vietnam si-au omorit tinerii pentru o himera, acum s-au jmecherit, pun pe altii sa moara, dar beneficiul e al lor.

De unde stii ca acum nu sintem in Matrix?

Link spre comentariu
Acum 7 ore, Badman a spus:

suntem niste sclaveti "moderni" si cam atat

Pai doar nu erau prosti bogatii sa ne lase liberi. "Modernitatea" este ca acum iti poti alege tu plantatia pe care te duci sa prestezi, dar nu scapi de dijmuit nicaieri. Si acum dijmuitul se cheama frumos: taxe si impozite pe care "democratic" le achiti tu nu trebuie sa vina zapciul sa iti ia cu forta din batatura. 

Structura piramidala va exista forever. Si cu cat esti mai sus in aceasta piramida cu atat esti mai deficitar la capitolul omenie, bun simt, onestitate, etc. 

Editat de merck
Link spre comentariu

Marea majoritate din varful piramidei nu s-a urcat ci s-a nascut deja la nivelele din varful piramidei. Un Musk, Gates sau Bezos nu ai sa mai vezi in viitor (au fost niste exceptii/scapari). Oricum si astia 3 sunt certati cu omenia desi cand ii asculti ai zice ca sunt super de treaba. 

Link spre comentariu
Acum 18 minute, DjLeco2021 a spus:

Toti sint datori cu o moarte!

Ma c@c pe banii lor, sa tina minte asta!

Die.jpg

Poza de cacat facuta sa abureasca saracii. Cand moare un miliardar nu dispar in neant banii/activele lui si nici nu se redistribuie saracilor ci raman pe mainile copiilor/rude sau celor care l-au pupat in cur pe defunct. 

Tine mai bine tu minte ca ii doare pe bogati fix in cur ca tu zici ca te caci pe banii lor.

Banii nu aduc fericirea, dar este mai confortabil sa plangi dupa un esec intr-un Ferrari decat pe o bicicleta. 

Link spre comentariu
Acum 21 minute, Sharky a spus:

O să țină minte tătuca bil gheiț, că unu pe elforum...

Sa mi-o suga si bill si elon si jeff ca sunt niste papagali. Oamenii adevarati care imping lumea inainte, eroii progresului sunt cei ca Andrej Karpathy. Cati ar face ce a facut el: si-a dat demisia din functia de manager ca sa se intoarca la programare - pasiunea lui? Elon a avut o bafta enorma sa dea peste un asemenea om. Sa transezi ca in ziua de maine trebuie sa renunti la senzori si la radar pe masina Tesla si trebuie sa te focalizezi numai pe camere nu-i o decizie la indemana nici unui manager. Andrej a argumenta clar: daca omul se descurca doar vizual, asa trebuie sa faca si masina! Senzorii se pot defecta, radarul nu-i infailibil, trebuie sa le imbini, sa stabilesti ordine de prioritate intre ele, deci complicatii. 

Pacat ca niste rechini profita de pe munca unor asemenea genii!

Editat de merck
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări