Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce parere aveti despre anxietatea oamenilor contemporani ?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,2k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 6 ore, Усилитель a spus:

Calatorul in timp, care a prevestit moartea reginei Angliei,

Si eu am prevestit moatea reginei! Si o prevestesc si pe a lui Putin si Biden! Asa, si? Sunt satul de prooroci daștia de doi lei! In ce an sintem? Cumva in 2022? Mai sa fie, parca era cert ca lumea se gată in ...2012!

Branca, o sa fie asa o lupta pentru pace, de nu o sa ramâna piatra de piatra, pe tot Pamântul.

Am remarcat si eu ca, singurul care vorbeste de pace, e...Putin. Restul doar cer arme, munitii, razboi! Iese banul? Da! E pe teritoriul lor moartea? Nu! Atunci e bine! In Vietnam si-au omorit tinerii pentru o himera, acum s-au jmecherit, pun pe altii sa moara, dar beneficiul e al lor.

Link spre comentariu
  • Administratori
Acum 1 minut, icar a spus:

Am remarcat si eu ca, singurul care vorbeste de pace, e...Putin.

Nu esti singurul

Afacerea merge, zele numara banii, americanii primesc bani, africanii primesc arme din contrabanda, totul merge ca uns.

Si ce am mai remarcat eu

este singurul presedinte de tara mare care isi face cruce 

Link spre comentariu
  • Administratori

mai bine zis fara Dumnezeu

Citat

Well this week, Congressman Jamie Raskin of Maryland--of Bethesda--answered that question. Russia is an orthodox Christian country with traditional social values and for that reason, it must be destroyed, no matter what the cost to us. So this is not a conventional war, this is a jihad.

Link spre comentariu

Icar.Am fost şocat de nr rachete pentru polonezi,adică 23000!Păi atunci Coreea de Sud câte o avea?

Cele mai mari sume cheltuite pentru înarmare sunt însă în SUA şi China.Şi ăştia se pregătesc pentru "pace" în draci!...

Mi-e lehamite de fariseismul ăsta în care se tot vorbeşte de civilizaţie,umanitate,democraţie în condiţiile în care curge sânge la tot pasul şi unde nu curge se ia pielea de pe oameni...

Link spre comentariu
  • Administratori
Acum 25 minute, Alin_cj a spus:

isi face cruce in timp ce bombardeaza infrastructura civila. 

NATO cand a bombardat Yugoslavia cu ce a inceput ? Cu infrastructura "civila"

Orice poate fi folosit si de catre armata este infrastructura militara, restul e gargara si propaganda.

Link spre comentariu

@Badman eu folosesc cuvantul jihad ca sa nu scriu carnagiu dar nu sunt ziarist si imi permit sa fac asta, dar asta de a scris cele de mai jos, fiind de meserie este prost ghem gramada! (ma refer la ce este in bold)

Well this week, Congressman Jamie Raskin of Maryland--of Bethesda--answered that question. Russia is an orthodox Christian country with traditional social values and for that reason, it must be destroyed, no matter what the cost to us. So this is not a conventional war, this is a jihad.

Jihad este proprietate musulmana! 

De la Coran citire:

Jihâd (holy fighting in Allâh's Cause) is ordained for you (Muslims) though you dislike it, and it may be that you dislike a thing which is good for you and that you like a thing which is bad for you. Allâh knows but you do not know. Quran 2:216

Nu mai zic de faptul ca:
There are two forms of jihad. The greater jihad is the daily struggle and inner spiritual striving to live as a Muslim. The lesser jihad is a physical struggle or 'holy war' in defence of Islam.

Incep sa ma irite tot felul de prostalani care folosesc aiurea termeni doar ca sa impresioneze!
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări