Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce parere aveti despre anxietatea oamenilor contemporani ?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,2k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• Administratori
Acum 3 ore, merck a spus:

Pai sa vad si eu atunci din astia care traiesc in China ca ne spun si ce nu este roz acolo

E plin internetul de dezinformari in care iti zic ca este ceva in neregula acolo... ce ai mai vrea ca un chinez sa se planga ? Cauta si o sa gasesti si din aia, toti i-ti spun dupa ce interese au.

Link spre comentariu
  • Administratori

Cand nu mai ai argumente incepi sa-i injuri exact ca aia din piata, de aia nu ma intereseaza parerile tale, un om normal vine cu contra argumente de exemplu scoti video-ul ala personal in care ai filmat ca era sudata poarta de la zona de carantina.

Link spre comentariu

Ai pus link-uri cu doua persoane, tipul cu ochelari si asta. Din punctul meu de vedere nu-s pe aceeasi treapta. Tipul cu ochelari este mult mai sus decat asta. Asta spune ca situatia s-a mai relaxat de 2 luni jumate si eu n-am nici o luna de cand am pus video-ul cu cetatenii care fac panarama la un centru de testare. Pai s-au relaxat masurile acum 2 luni jumate si lumea protesteaza acum cu intarziere sau cum?

Ce sa mai zic de faptul ca el afirma: China nu este o dictatura ci este o tara extrem de vie si extrem de libera in exprimare. Doar faptul ca foloseste de doua ori cuvantul extrem intr-o propozitie pentru a intari ideea nu face decat sa confirme afirmatia mea  din postul anterior. 

Uite acum 11 zile (pe 24 noiembrie 2022):

si asta este mai recent:

acum 12 zile:

Editat de merck
Link spre comentariu

Eu am pus videourile ca sa iti arat ca tipul de mai sus vorbeste prostii. 

Este treaba lor ce fac chinezii la ei in tara si ce reguli impun, dar daca te apuci sa prezinti situatia de acolo, fa-o corect, nu in bataie de joc ca sa incasezi cativa banuti  de la romanasii dornici de faima. 

Tipul cu ochelari ai vazut ca a facut o filmare din care oricine poate trage concluzia (a pus si preturi sa poata face lumea comparatie). Asta vine si face afirmatii fara sa prezinte nimic si lumea trebuie sa-l creada. Pai nu suntem la biserica!

Editat de merck
Link spre comentariu
Acum 12 minute, Badman a spus:

In Canada nu au luat masuri excesive ? aia nu se pune ca este in "democratie" haha

Se vede ce avatar am si ce am la semnatura. 

P.S. Nu-mi iese sa editez si sa citez, imi face doua posturi separate. 

Editat de merck
Link spre comentariu
1 oră în urmă, Sharky a spus:

Alt anxios

Si eu incep sa devin anxios... 

Mai bine de 700buc Pcc88 Nos ieftine au disparut de pe un site, de pe altul 100buc 6AV6 ( juma ecc83) Telefunken la 3Euroi idem.... Tot ce e bun si ieftin, dispare. Parca unii preferă investitia in lămpi, fata de aur..... 

Da poate au dreptate, Pcc88 la 7.5 euro au apărut pe ebay la 25....aurul nu a facut 300%....

Link spre comentariu
Acum 35 minute, merck a spus:

te-ai uitat peste gard

Nu e situatia asa neagra, presa de la noi ai place sa facă capra vecinului mai neagra.... 

Au avut intretinere la marea rafinarie, plus o defectiune, la care nu s-au grabit sa repare. Urmarea: pompele mici inafara retelei nu au cumparat din strainatate combustibil scump, ca MOL nu e nevoit să le dea..... Asa ca au ajuns de vanzare, MOL a si cumparat cateva sute. 

Apoi lumea sau s-a panicat, sau fac specula, ca s-a cumparat  dublu cantitate de benzina fata de anul trecut. 

Nu e interesant ca la noi la pompele MOL este benzină? De altfel au gasit anul acesta țiței in Hu si deja extrag 2000 barili zilnic, ( gasit si gaz) , in timp noi visăm cine si cand va scoate gaz din Marea Neagra.... Ca se va vinde la pretul pietei, adica scump, nu zice nimeni.... Asta te face anxios... 

Link spre comentariu
Acum 19 minute, Усилитель a spus:

Nu e interesant ca la noi la pompele MOL este benzină? 

Tu crezi ca la pompele MOL sau OMV din tara vine benzina din HU sau AU? Doar prin Bihor si alte judete de la granita benzina de la pompele MOL vine din HU, in rest in toata tara benzina vine din rafinarile romanesti. 

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări