Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce parere aveti despre anxietatea oamenilor contemporani ?

Postări Recomandate

Acum 10 minute, Badman a spus:

Ca tot suntem la propagandă

Tu intelegi ruseste? E ceva legat de veterani din ce am vazut dar mai mult n-am inteles.

Acum 29 minute, BRANCA a spus:

Ce scrie?N-am desluşit decât simbolul iudaic.

Oricum clip de propagandă,gen "stăpânim situaţia şi avem grijă de oameni"...Mira'm-aş la situaţia actuală...Zic asta deoarece scrie "Bahmut".

Nu in Bakhmut isi fac veacul aia din wagner? Am inteles ca se bat zdravan acolo! 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1,2k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• Administratori

Este vorba despre un centru din doneț, un fel de asociatie a veteranilor. Cum ziceam, propaganda :)

Inteleg dar nu chiar tot ca de cand am terminat scoala nu am mai fost interesat de rusa, puteam sti perfect la 8 ani de rusa :mort nu stiu nici romaneste sa scriu corect.... 

Link spre comentariu
Acum 35 minute, BRANCA a spus:

De "liberă" ce e mass-media occidentală

Pai cealalta mass-medie este libera? 

Intre cele doua unde este cenzura cea mai mare?

Daca iau un individ si il clonez si trimit unul in est si unul in vest, care din ei crezi ca va avea un grad de bunastare/confort mai ridicat?

Ca astfel de comparatii trebuie sa facem. A zis un user pe alt topic: 

Citat

Din păcate, orice fel de dictatura este mai proasta decât "democrația" actuala. 

Editat de merck
Link spre comentariu
  • Administratori
Acum 27 minute, merck a spus:

Pai cealalta mass-medie este libera? 

Cealalta parte nu se considera democratie 

Acum 27 minute, merck a spus:

Daca iau un individ si il clonez si trimit unul in est si unul in vest, care din ei crezi ca va avea un grad de bunastare/confort mai ridicat?

Nu toata lumea are ca scop in viata imbogatirea, sunt unii mai interesati de alte aspecte decat strangerea de averi. Nu toata lumea are aceleasi idealuri ca tine.

Link spre comentariu
Acum 8 minute, Badman a spus:

Cealalta parte nu se considera democratie 

Nu toata lumea are ca scop in viata imbogatirea, sunt unii mai interesati de alte aspecte decat strangerea de averi. 

Dar nici nu-si asuma titulatura de dictatura.

Eu am vorbit de grad de bunastare/confort, adica de un trai decent nu de imbogatire. Sunt curios de ce sunt interesati cei care nu sunt atrasi de strangerea de averi? Omul are din nastere  instinctul de a acumula si doar dupa un proces de educare asiduu ajunge  sa-si infraneze acest instinct. Nu-s multi indivizi pe acest pamant interesat sa se supuna unui astfel de proces de educare :rzb

Link spre comentariu
  • Administratori

Depinde cum vezi democratia, ei o vad altcumva decat o vezi tu. In conceptia occidentala doar democratia americana este buna si si trebuie raspandita, politic daca se poate si cu bombe daca se opun. Eu unu nu mai cred ca in occident este democratie ci prostocratie.

Si rusii si chinezii o duc acceptabil, si acolo exista cai de imbogatire pentru cei care vor asta. 

Nu-mi mai raspunde ca nu ma intereseaza ce vrei sa zici, Suntem generatii diferite si avem idei diferite, stiu ca iti place sa ai ultimul cuvant. :95

Link spre comentariu

Iar puneţi problema prost.Despre presa din "Est" se ştia că este sub "şurub",dar eu am punctat că în zona în care se tot afirmă că este democraţie şi libertatea cuvântului se cenzurează la greu!

Nu e vorba aici de nicio comparaţie,de dictatură versus "democraţie" sau altceva,ci pur şi simplu o constatare...

Dacă îi luăm ca exemplu pe chinezi ce vedem?În China,unde mass-media e controlată total,a crescut nivelul de trai fantastic.Deci nu putem zice că dictatura înseamnă neapărat un nivel de bunăstare mai scăzut.

Link spre comentariu

Vorbiti de marea democratie americana. Asa o fi, dar de Cointelpro ati auzit? Sau de  mccaryhism? 

Pare normal sa prigonesti pe cineva doar ca are alta parere decât tine?  Ce mama naibii trebuie aperi "democratia" in Cuba, Koreea, Vietnam, Afganistan, Nicaragua, Mogadiscio, Irak si, mai nou, Ucraina? Nu cumva "democratia" asta trebuie citita ca petrol, gaze, droguri, trafic de arme, metale rare, metale strategice, forta de munca ieftina, pozitie strategica?

Comunistii de bagau la zdup, daca vorbeai rau de ei, pentru ca le pasa. Astora, putin le pasa, ii doare exact in curpopou! Dar, fereasca sfântu',  daca ii doare, te calca tramvaiul intr-un oras fara tramvai sau te arunci in cap de la balcon, având grija ca inainte sa-ti pui cafeaua la fiert!

Link spre comentariu
Acum 1 oră, BRANCA a spus:

Iar puneţi problema prost.Despre presa din "Est" se ştia că este sub "şurub",dar eu am punctat că în zona în care se tot afirmă că este democraţie şi libertatea cuvântului se cenzurează la greu!

Nu e vorba aici de nicio comparaţie,de dictatură versus "democraţie" sau altceva,ci pur şi simplu o constatare...

Dacă îi luăm ca exemplu pe chinezi ce vedem?În China,unde mass-media e controlată total,a crescut nivelul de trai fantastic.Deci nu putem zice că dictatura înseamnă neapărat un nivel de bunăstare mai scăzut.

Asta afirma presa care este sub surub? :scarpin

Tu ca roman ai nivelul peste sau sub nivelul ala de trai care a crescut fantastic din China?

Numai strategia zero covid cu lockdown-urile aferente le-a crescut foarte mult nivelul de trai! 

Editat de merck
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări