Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce parere aveti despre anxietatea oamenilor contemporani ?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,2k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vești proaste pentru românii petrecăreți! A devenit oficial: Prevederile legale actuale ce sancționează cu mii de lei, organizarea de petreceri private cu muzică tare vor fi aplicabile, din 13 ianuarie, și mediului urban, și celui rural, în egală măsură.

Mai exact, Legea 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice stabilește că este contravenție „organizarea de petreceri cu caracter privat și utilizarea de aparatură muzicală la intensitate de natură a tulbura liniștea locuitorilor, în corturi, alte amenajări sau în spațiu neacoperit, situate în perimetrul apropiat imobilelor cu destinația de locuințe sau cu caracter social, în mediul urban”.

Link spre comentariu

E tare asta cu muzica!Vorba lui Tenzen-sictir!

Chestii stranii în Donbas...S-au predat nişte ucrainieni cu tancurile.Ce să vezi?Erau prizonieri în interior deoarece intrările erau blocate!Evident de şefii lor ca să nu fugă!Da' nici soldaţii captivi n-au fost proşti,au întors turelele şi s-au deplasat direct spre ruşi.Lângă liniile ălora s-au apucat şi au bătut în caroserie,în stil Morse...

De când urmăresc filme de război sau din ce am citit despre ele n-am întâlnit aşa ceva!...

Link spre comentariu
  • Administratori

Unde ai citit ?

Hamericanii iubesc manifestatiile atat timp cat alea nu sunt pe teritoriul lor, la fel si englezii care planuiesc sa scoata armata la bataie daca vor fi manifestatii.

https://ziare.com/proteste-china/sua-mesaj-sustinere-protestatari-china-zero-covid-1775961

Citat

Susținem dreptul oamenilor de pretutindeni, fie că este vorba de China, fie că este vorba de Iran, fie că este în orice alt loc, de a protesta pașnic, de a-și face cunoscute opiniile, de a-și exprima frustrările.

Link spre comentariu
Acum 49 minute, BRANCA a spus:

Chestii stranii în Donbas...S-au predat nişte ucrainieni cu tancurile.Ce să vezi?Erau prizonieri în interior deoarece intrările erau blocate!Evident de şefii lor ca să nu fugă!Da' nici soldaţii captivi n-au fost proşti,au întors turelele şi s-au deplasat direct spre ruşi.Lângă liniile ălora s-au apucat şi au bătut în caroserie,în stil Morse...

De când urmăresc filme de război sau din ce am citit despre ele n-am întâlnit aşa ceva!...

Si rușii când au văzut niște tancuri ca vin spre ei ce au zis? Bah hai sa punem urechea pe tabla sa vedem ce ne bat ăștia in Morse?

Acum 8 ore, Усилитель a spus:

Vești proaste pentru românii petrecăreți! A devenit oficial: Prevederile legale actuale ce sancționează cu mii de lei, organizarea de petreceri private cu muzică tare vor fi aplicabile, din 13 ianuarie, și mediului urban, și celui rural, în egală măsură.

Mai exact, Legea 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice stabilește că este contravenție „organizarea de petreceri cu caracter privat și utilizarea de aparatură muzicală la intensitate de natură a tulbura liniștea locuitorilor, în corturi, alte amenajări sau în spațiu neacoperit, situate în perimetrul apropiat imobilelor cu destinația de locuințe sau cu caracter social, în mediul urban”.

Oho ce vesti proaste :rade: Era valabila si inainte insa doar pentru orase, totuși e inutila lege atâta timp cat aplicarea ei impune tot felul de probleme si organul sta si se uita ca vițelul la poarta noua.

Link spre comentariu

Badman.Te doare mintea când citeşti aşa ceva!Şi ăştia vorbeau că ruşii au numai ştiri de propagandă!

De fapt de la începutul războiului Putin a "murit" de câteva ori,a avut "cancer",a "înebunit",ş.a.m.d.Asta-i celebra presă "liberă" din democraţia vestică??

Link spre comentariu
Acum 10 ore, BRANCA a spus:

Te vad om în toată firea. 

Spui ca nu crezi în propaganda UA și vestică, dar ce spui tu seamănă a scenariu prost de Hollywood. 

Este exact ca în filmele copilăriei în care "ai noștri" (indiferent de nație) erau super smart iar inamicii de o prostie crunta. 

Sau mai actual, ca poveștile din tabloide. 

Bine ar fii sa se termine naibii o dată, sa uitam de faptul ca la doi pași de noi se moare la greu indiferent cine este vinovat. 

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări