Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce parere aveti despre anxietatea oamenilor contemporani ?

Postări Recomandate

• Administratori

Hai ca esti culmea nici macar nu te-ai uitat la documentar ci ai inceput sa scuipi. Am pus linkul ca sa te uiti si sa gandesti un pic situatia, eventual daca poti sa tragi si ceva concluzii. 

Mai studiaza si tu de la ce si cand a inceput

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1,2k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Locurile alea nu aratau nici inainte bine la cum se prezinta.

Asta e...greu sa spere la mai bine.

Irelevant ce cred oamenii, conducatorii ii manevreaza ca pe pioni pt interese meschine.

Ce rost are sa ne batem capul?

Ca la noi cu Hargita. Oamenii de rand se înțeleg, doar politrucii baga strambe 

Link spre comentariu
  • Administratori

Conflictul din ucraina are radacini adanci inca de prin 1917 si s-a continuat in ww2 cand s-au aliat cu hitler, s-a stabilizar un pic sub urss si na, acum continuam traditia.

Acolo nu e treaba noastra ce se intampla si nici macar NU stim ce se intampla, suntem tarati fara voie de conducatorii nostri de paie 

Oricum ar fi situatia sa nu uitati ca atat UA cat su RU sunt dusmani si nu prieteni cu Romania. Ne-au ftut si impreună si pe rând ori de cate ori au avut ocazia.

Link spre comentariu
Acum 53 minute, BRANCA a spus:

AlpHsoo.Mă confunzi cu rudele tale care i-au primit pe nemţi cu flori la Bucureşti, în primul război mondial!Ca să nu zic de aceleaşi gen de manifestări,tot în Bucale, când au intrat sovieticii în '44...

Rudele mele au varsat sange pt. aceasta tara iar acum s-ar zvarcoli in pamant sa vada ca unii sunt lipsiti de logica si ii pupa in cur pe rusii ce au invadat de 12 ori pamantul romanesc,

Link spre comentariu

Mercenari au fost din Evul Mediu...În Africa Wagner e printre cele din urmă formaţii prezente...

Câte guverne n-au fost doborâte sau impuse acolo de trupele de mercenari Vest?

Legiunea Străină franceză cam ce hram avea pe timpuri??

Am mai zis că e o boală în RO,cine analizează lucrurile este taxat imediat ca putinist...Mai ieri taxarea era de "comunist",dar de când s-a perimat termenul...

Editat de BRANCA
Link spre comentariu
  • Administratori

Cine dracu ii pupa in cur pe rusi ? Sa se ucida acolo intre ei(ua ru) pana cand vor ramane cati a botezat Branca. Poate acolo la tine in sat logica este altfel

Eu daca nu ii suport pe ucrainieni nu inseamna ca tin cu rusii, au aceleasi origini si mama, rusia kieveana.

Eu cred ca intai de toate ar trebui sa identificam "rusii" si cand o sa avem un rezultat cu aceata identificare o sa fim daca nu socati cel putin uimiti. Niste carti de istorie si ceva cautari pe net ne-ar scoate din intuneric.

Link spre comentariu
1 oră în urmă, BRANCA a spus:

Am mai zis că e o boală în RO,cine analizează lucrurile este taxat imediat ca putinist...

Ca sa faci o analiza corecta (si nu partinitoare) trebuie sa fii impartial. Tu esti impartial? Daca nu esti impartial si nu esti pro NATO ce rezulta? :scarpin

Link spre comentariu
  • Administratori

Rusii nu o sa iasa in veci de acolo, balbaielile lui biden sunt doar ca sa arate ca rusia cea rea nu vrea pace si nimic altceva, ceva de genul: pai noi vrem dar cotropitorii nu vor, slava!

Apropo de slava

Salutul "Slava Ukraini! Heroyam Slava!", a devenit un slogan oficial al OUN-B-ului lui Stepan Bandera în aprilie 1941.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări