Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce parere aveti despre anxietatea oamenilor contemporani ?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,2k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• Administratori

Si din partea mea sa se bata intre ei pana o sa ramana cati am botezat eu, atat timp cat cretinii de lideri ai nato si ue nu ne baga si pe noi in conflict direct nu imi pasa ce se intampla acolo. Nu ar fi nici o paguba daca se curata lumea de sovietici si nazisti.

image-134.png

Citat

Și Putin, și Zelenski au invocat numele României pentru a-și justifica fiecare propria cauză; culmea, cel care nu a folosit greșit istoria prin prisma implicării României a fost aici tocmai Putin, chiar dacă, în ansamblu, alocuțiunea sa a fost ”delirantă”, după cum au catalogat-o ulterior cancelariile occidentale.

Zelenski, în schimb, a prezentat un fals istoric flagrant. După cum arăta și un articol publicat de Radio Europa Liberă pe 23 ianuarie 2020, ”teritoriul Bucovinei a făcut parte din Principatul Moldovei, până când, în urma tratatului de la Kuciuk-Kainargi, care a încheiat războiul ruso-turc (1768-1774), a fost cedat Imperiului Habsburgic. În 1774, 10.442 de kilometri pătrați din partea de nord-vest a Moldovei sunt anexați de Imperiul Habsburgic. După destrămarea imperiului Austro-Ungar, Bucovina s-a unit cu România, în 1918, act recunoscut internațional prin Tratatul de pace cu Austria, încheiat la Saint-Germain-en-Laye, pe 10 septembrie 1919, între aliații din Primul Război Mondial și nou creata Republică a Austriei. În 1940, Nordul Bucovinei, Basarabia și Ținutul Herța, au fost încorporate în Uniunea Sovietică, prin Pactul Ribbetrop-Molotov, semnat pe 23 august 1939. Destrămarea URSS a avut loc pe 26 decembrie în 1991”.

https://stirileprotv.ro/stiri/international/video-zelenski-in-discursul-de-ziua-unitatii-ucrainei-bucovina-de-nord-a-fost-ocupata-de-romani.html

Link spre comentariu

@Badman astazi Moldova inca este libera. Vreau sa vad si eu cati romani doresc unirea cu Moldova. Iti zic eu: foarte putini! Marea majoritate a romanilor nu doresc sa imparta painea cu fratii de peste Prut! Sigur si cu Bucovina de Nord + tinutul Herta treaba sta la fel. Fiind saraci sunt o povara si romanii nu ii doresc asezati la aceeasi masa.

E clar ca clown-ul mananca rahat, ca doar nu vrei sa se sparga UA in bucati. As paria ca Polonia, Ungaria si Slovacia isi vor fratii inapoi!

Link spre comentariu
  • Administratori

Dece sa nu se sparga in bucati ? Un dusman mai mic la est. Eu as fi ingrijoarat daca rusia s-ar sparge in bucati, in loc de o tara nebuna o sa avem n-spe tari nebune si mai toate cu arme nucleara. Atunci ar fi o provocare adevarata pentru occident... 

Link spre comentariu
  • Administratori

Normal ca yankeii nu vor pace, ei traiesc de pe urma razboaielor prin vanzarea de arme si mai nou gaz europei si pot fura in liniste si "legal" ca doar au dus democratie. 

Asa zisele ajutoare pentru ucraina sunt cu titlu de imprumut si nu gratis

Armele pe care le trimite in ucraina sunt "in chirie" si chiria o plateste UE

Link spre comentariu
Acum 50 minute, merck a spus:

@Badman astazi Moldova inca este libera. Vreau sa vad si eu cati romani doresc unirea cu Moldova. Iti zic eu: foarte putini!

Dacă știi tu asa bine, cine sa te contrazică? Eu din ce am văzut, moldovenii nu vor unirea cu România. Le place ajutorul, le place curentul și gazul de la noi, dar la o adică, sa nu audă de unire. Am văzut asta într-un sondaj de opinie la ei. Nu știu cât de reprezentativ ar fi fost, dar concluzia m-a cam mirat, pt ce ei în afara de niște funcții, nu au nimic de pierdut. Dacă e sa zic eu părerea personală, nu cred ca e momentul de revizuire de granițe. S-ar deschide cutia pandorei, și lucrurile ar degenera, având în vedere ca mai sunt și alții cu pretenții teritoriale. 

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări