Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce parere aveti despre anxietatea oamenilor contemporani ?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,2k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• Administratori
Citat

Ministerul rus al Apărării se apără și contrazice declarațiile oficialilor polonezi.

„Declarațiile presei poloneze și ale oficialilor cu privire la căderea rachetelor "rusești" în zona Przewodów sunt o provocare deliberată”, a precizat ministerul rus al Apărării.

„Totul este pentru a escalada situația. Nu s-au făcut trageri în zona respectivă. Epava publicată nu are nici o legătură cu armele rusești”, transmite ministerul rus al Apărării.

Tara asta cat 2 judete de ale noastre e batausa rau :rade:

https://www.stiripesurse.ro/estonienii-sunt-gata-de-razboi-dupa-ce-rusii-ar-fi-lovit-polonia-estonia-este-pregatita-sa-apere-fiecare-centimetru-din-teritoriul-nato_2657805.html

Link spre comentariu

Personal cred ca rachetele sunt rusesti si este stiut ca rachetele rusilor nu-s chiar asa precise. Se stie clar ca unele rachete mai ajung si in porumb (unii din NATO chiar jubileaza ca 2 rachete au ajuns in lanul de porumb <=> precizia rusilor lasa de dorit). Nu a fost cu intentie si asta se vede ca NATO nu a ripostat. A sunat Ivan si a anuntat ca in timp ce se pișa ....  doi stropi au ajuns si peste gard din greseala. 

Normal ca acum se umfla pipota in polonezi, dar se vor calma. Nu incepe WW3 din cauza a doi stropi de pișat! :rade:

Editat de merck
Link spre comentariu
  • Administratori

Oricum rusii au esuat lamentabil cu denazificarea

Daca la inceput cam 5% din populatia ucrainei aveau apucaturi naziste acum dupa activarea propagandei occidentale si cea interna o mare parte din populatia ucrainei are aceste apucaturi.

Link spre comentariu
  • Administratori
1 oră în urmă, Badman a spus:

Clownul este nebun ca a ajuns cutitul la os si ar face orice sa atraga nato in razboi

Tocmai ce spuneam mai sus

Citat

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a comentat, pe Twitter

„Teroarea nu se limitează la granițele noastre de stat și ar fi o chestiune de timp până când teroarea rusă va merge mai departe”.

El a adăugat că atacul asupra teritoriului NATO este „o escaladare foarte semnificativă” și a spus că „este necesar să acționăm”.

Link spre comentariu
  • Administratori

Ce ziceam eu mai sus ? Iaca vine si un fel de confirmare

https://www.mediafax.ro/externe/joe-biden-a-declarat-ca-este-putin-probabil-ca-racheta-care-a-ucis-doua-persoane-in-polonia-tara-membra-nato-sa-fi-fost-lansata-din-rusia-21326037

Citat

"Este puţin probabil, luând în considerare liniile traiectoriei, că a fost trasă din Rusia, dar vom vedea".

Ucraina încă mai păstrează stocuri de armament de producţie ex-sovietică şi rusă, inclusiv sistemul de rachete de apărare aeriană S-300.

Link spre comentariu

Badman.O explicaţie pentru rachete vine şi de la ruşi,cică ar fi posibil ca UA să fi tras cu rachete S300 pt apărarea unor zone.Alea au prostul obicei că dacă nu nimeresc ţinta mai zboară peste 100-200 km!În războiul Armenia-Azerbaijan o rachetă S300 a ajuns în Daghestanul rusesc,la peste 250km de ţinta aeriană ratată...

Mă întreb de ce l-au lăsat ruşii pe Zelea să facă vizită,nestingherit,la Herson.La câte rachete au ruşii în zonă nu rămânea de la el decât amintirea!...

Link spre comentariu

:scarpinÎntr-un moment de sinceritate :rade:și de luciditate, nu de alta dar e cam senin moșu'. 

Mă întreb de ce l-au lăsat ruşii pe Zelea să facă vizită,nestingherit,la Herson.La câte rachete au ruşii în zonă nu rămânea de la el decât 

Și să se termine operațiunea!? Ei au ceva cu toți ucrainienii, nu doar cu papițoiul. 

Link spre comentariu
  • Administratori
Acum 3 minute, BRANCA a spus:

Mă întreb de ce l-au lăsat ruşii pe Zelea să facă vizită,nestingherit,la Herson.La câte rachete au ruşii în zonă nu rămânea de la el decât amintirea!...

Probabil daca i-ar face capatul acum l-ar transforma intr-un martir cea ce nu este de dorit 

Link spre comentariu

În plus nu așa se procedează în "manual", se trimite cel mult o brigadă să-i facă felul, asasini. A se vede cazul Castro, mă rog nereușit :16

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări