doru3160 Postat Noiembrie 3, 2022 Partajează Postat Noiembrie 3, 2022 Acum 3 minute, BRANCA a spus: Să înţeleg că toţi beţivanii "terasişti" aşteaptă să plece la muncă în Italia?? Pai ce credeai, ca stau așa fără noima la crâșmă? Beau pana se fac muci, dar cea mai mare grija a lor e sa plece la italea, sa mai câștige un ban. Locul îl lasă în grija tovarășilor pana se întorc, ca nu stau mult. Și uite-asa se rotesc, și noi plavanii care nu știm, avem impresia ca ei doar beau. Nah, cine știe, cunoaște. Link spre comentariu
merck Postat Noiembrie 3, 2022 Partajează Postat Noiembrie 3, 2022 (editat) Cat este dom'le un ajutor social in Romania? Ca sa facem un calcul sa vedem daca poti tine locul ocupat la o terasa din asa ceva. Venitul Minim Garantat - VMG Ajutorul social se acorda familiilor si persoanelor singure, cetateni romani sau straini, precum si persoanelor fara locuinta aflate in situatie de nevoie, care traiesc în adaposturi improvizate. Beneficiari Familiile si persoanele singure ale caror venituri se situeaza sub nivelul lunar al venitului minim garantat stabilit prin ordonanta de urgenta. Cuantumul lunar al Venitului Minim Garantat (VMG) este stabilit prin raportare la indicatorul social de referinta ISR a carui valoare este stabilita prin lege la 525.50 LEI Nivelurile pentru VMG sunt urmatoarele: Persoana singura = 0.283 x ISR = 149 lei Familia formata din 2 persoane = 0.510 x ISR = 268 lei Familia formata din 3 persoane = 0.714 x ISR = 376 lei Familia formata din 4 persoane = 0.884 x ISR = 465 lei Familia formata din 5 persoane = 1.054 x ISR = 554 lei http://www.asistentasociala.info/social.html Despre acest ajutor social vorbiti? Se pare ca da: Citat Același procent de 5,1% a fost aplicat și beneficiilor de asistență sociale. Ajutorul social a crescut de la 142 de lei la 149 de lei, iar indemnizația minimă pentru creșterea copilului de la 1.250 de lei la 1.314 lei. Dar cred ca se confunda cu ce este in rosu. Editat Noiembrie 3, 2022 de merck Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 3, 2022 Partajează Postat Noiembrie 3, 2022 Acum 8 minute, merck a spus: La tara poate stai la crasma din ajutor social, dar in oras nu cred ca tii locul ocupat la terasa din ajutorul social, trebuie capital mult mai generos pentru asa ceva. Da de bombele de cartier ce spui? Crezi ca meseriasii se duc la Corso sau Traian? Bombele de cartier și farmaciile. Asta vezi la parterul blocurilor. Și mai sunt săli de pariuri și amanet. De restul chiar nu vreau sa întru în polemica cu tine. Am parcurs vremuri diferite, și avem imagini diferite. Pot doar să-ți spun ca nu ma interesa care era ponderea dpbv financiar? Și asta doar pt ca îți puteai permite dacă aveai un job. Link spre comentariu
daniels Postat Noiembrie 3, 2022 Partajează Postat Noiembrie 3, 2022 Vasile are o dilema existentiala legata de ce se intampla in ultima vreme, iar pe voi va zgarie pe retina betivanii, de parca ar bea banii vostri. Link spre comentariu
icar Postat Noiembrie 3, 2022 Partajează Postat Noiembrie 3, 2022 @Sharky are dreptate, tehnologia i-a scos in fata. Inainte ii intâlneai prin cârciumi sau marginea orasului. Acum ii gasesti pe retelele sociale, unde isi arata, pe linga badaranie si analfabetismul cras. Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 3, 2022 Partajează Postat Noiembrie 3, 2022 Acum 2 minute, daniels a spus: , iar pe voi va zgarie pe retina betivanii, de parca ar bea banii vostri. Si ai tai. Link spre comentariu
daniels Postat Noiembrie 3, 2022 Partajează Postat Noiembrie 3, 2022 ai mei? de ce? Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 3, 2022 Partajează Postat Noiembrie 3, 2022 Sa nu spui ca ești evazionist și nu plătești taxe și impozite. Link spre comentariu
daniels Postat Noiembrie 3, 2022 Partajează Postat Noiembrie 3, 2022 Platesc, dar mai mult cred ca platesc pe asigurare de pe urma betivilor care fac accidente. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 3, 2022 Partajează Postat Noiembrie 3, 2022 (editat) La categoria de asistati social intra si mare parte dintre angajatii care freaca menta prin diverse institutii ale statului. Si aia tot din taxe si impozite pleaca acasa cu salarii de cel putin 1000 de euro. Nu stiu cati dintre ei or fi si betivi. Editat Noiembrie 3, 2022 de Vizitator Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 3, 2022 Partajează Postat Noiembrie 3, 2022 Acum 18 minute, daniels a spus: Platesc Aia e. Nu calculam acum în ce procent. Dar când vezi un asistat ca bea, sa știi ca în paharul lui sunt și banii tai. Spun asistat, pt ca unul care muncește din greu pt banii lui, nu se duce să-i lase la crâșmă, ii duce la copii acasă. Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Noiembrie 3, 2022 Partajează Postat Noiembrie 3, 2022 (editat) Libertatea postdecembrista prost inteleasa si foarte prost aplicata. Am luat "de afara" tot ce e mai prost, in media, vizuala si cea scrisa se promoveaza intens curvasareala, scandalul, mizeria si prost gustul, dar foarte mult si BOGATANII. Omul de rind, le vede, le digera, devine frustrat cum ca "proasta aia, mu**ta aia" uite ce a realizat si eu nu, si asa mai departe. Oamenii sint tensionati, au de 1001 ori mai multe griji decit aveau pina in '89. Au credite la banci, au preturi crescute zilnic la orice, NU MAI AU siguranta zilei de miine, toata lumea e disperata dupa bani. Sa zicem ca atunci, pina in '89 grija principala era haleala, desi pe vremea aia nu vedeam batrini cautind resturi prin cosurile de gunoi din statiile tramvaiului 41 (si nu numai). Stilul de viata s-a schimbat mult, smartfonurile cu toate mizeriile de aplicatii de pe ele, paginile de socializare (cea mai mare nenorocire actuala din punctul meu de vedere) si cam tot ce se intimpla de zi cu zi, toate contribuie la starea asta idioata in care ne aflam. Stati linistiti, tavalugul inca nu a venit, sa se ajunga intii sa se moara de foame CU ADEVARAT, nu ce urla unii ca era in epoca de aur, acum, actual, sa vezi magazinele pline si sa nu ai cu ce sa cumperi. In acel moment, cutia pandorei va fi deschisa, atunci o sa iasa frustrarea afara din oameni si abia atunci romanul (romanii) va/vor fi din nou "frate cu el insusi", cind impreuna vor devasta tot pentru supravietuire. Atunci bogatanii si milionarii de carton, vor tremura cu adevarat de "furia poporului", atunci va fi cu adevarat REVOLUTIA ROMANILOR. Pina atunci, nervi, stress, mai moare unul, se mai imbogateste altul, injuraturi, cotidianul de zi cu zi, care usor, usor, umple paharul fiecaruia. Editat Noiembrie 3, 2022 de DjLeco2021 Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 3, 2022 Partajează Postat Noiembrie 3, 2022 Dada, vine sfârșitul lumii... Băi, treabă e simplă, n am tv și pe feisbuc nu te pune nimeni sa intri. De ce vă uitați dacă nu va place? Analfabeți, șmecherași, combinatori erau și înainte. Doar și înainte trebuia să faci rost de benzină, mâncare sa dai o atenție în stânga în dreapta, să știi pe cineva. Și erau și pe atunci paraziții pe linie de partid care furau in draci. Atât că nu te puteai etala prea mult. Așa că înafara de faptul că avem mai mulți bani, e la fel. Pt că marea majoritate a oamenilor nu știu nimic înafara de nevoile de baza și nevoia de a se da mare. Ce e în plus se educă, iar din cum se vede pt unii și școala generală e o dificultate... Nu vad ce vreți... Prostia și lipsa de educație nu pot fi eradicate. Prostii se înmulțesc și transmit asupra odraslelor prostia, genetic cât și modul de viață. Câți copii de prosti își depășesc condiția? E greu când în jurul tau ai tot prosti... Dar e f bine. Așa știi că dacă ești serios, harnic r, te duce capul, ești apreciat, intri in elită, după multă muncă și ai acces la alte sfere. Restu sa ducă gunoiul, sa pună faianță. E nevoie și de munca de jos ca să trăim bine. Vb unui președinte... E o chestiune statistica, valoarea medie a societății e cea care trăiește cu salariul mediu, cu studii maxim medii și se uita la seriale și emisiuni de 2 lei. Aia e oglinda și aia o sa fie și peste o mie de ani, indiferent de tara sau regiune. Macar am ridicat ștacheta. De bine de rău majoritatea știe să citească față de acu 100ani, unde nu prea conta că era cerere mare de operatori de târnăcop. Acu se cer specializări și lumea e leneșă....și se vor cere specializări tot mai mari și o presiune pe proiectare încât mijloacele d producție sa fie cat de ușor de folosit pt analfabetul funcțional care va pune mana pe ele. Cererea de munca specializata așa e de mare încât ești promovat forțat până atingi nivelul de maximă incompetenta admis si ramai acolo. Mă rog deja sunt multe de zis. Pe scurt societatea evoluează de sus în jos. Prostimea se va tăvăli tot timpul in noroi. Cine naiba va pune sa va uitați la ei și să le țineți socoteala? Link spre comentariu
merck Postat Noiembrie 3, 2022 Partajează Postat Noiembrie 3, 2022 Acum 37 minute, DjLeco2021 a spus: Sa zicem ca atunci, pina in '89 grija principala era haleala, desi pe vremea aia nu vedeam batrini cautind resturi prin cosurile de gunoi din statiile tramvaiului 41 (si nu numai). Pai intra omul cu bani sa cumpere mancare in Alimentara si iesea cu mainile goale si tu vrei ca cineva sa gaseasca mancare la gunoi pe vremea lui ceasca? Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Noiembrie 3, 2022 Partajează Postat Noiembrie 3, 2022 (editat) @ Sharky Eu ma refer la frustratii de pe strazi care ii vezi ca pe zombie cu telefonul in fata ochilor, basca cei din masini, practic peste tot, telefonul in fata ochilor... Nici eu nu ma uit la tv, vad destule cit sint la munca la stiri si sint extrem de calm, am ras toate mizeriiiile din grila de programe tv, muierea poate sa se uite unde vrea, pe alt TV auxiliar. Problema e simpla, e adevarat ca si inainte erau smecherasi, se fura, se facea, se dregea, se foloseau pilele in stinga si in dreapta. Si? Acum cum este? Absolut identic, copie la indigo, doar o mica diferenta, TOTUL SE FACE PE FATA, cu sprijinul autoritatilor, al guvernantilor. Omul de rind nu are acces la cele la care au acces "privilegiatii sistemului corupt" si vazindu-le, devine din ce in ce mai frustrat. Si atunci erau smecherasi cu bani, dar nu vedeai in fata scarii ultimul tip de BMW sau alte "avioane". C@caturile astea, nasc frustrari, amplificate de ce vad in media, pe socializare. Moarte globalismului! Editat Noiembrie 3, 2022 de DjLeco2021 Link spre comentariu
Postări Recomandate