Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce parere aveti despre anxietatea oamenilor contemporani ?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,2k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 43 minute, Sharky a spus:

Eu cred ca vor sa ascunda faptul ca banii statului s au dus către cercetari care in sua sunt interzise.

Chinezu nu publică pt ca asa s au inteles sa tina totul discret.

Cercetarea aia din Wuhan = creare arma biologica, cred ca nimeni nu se mai indoieste de asta. 

Cine poate crede ca USA a batut palma cu China sa dezvolte o arma biologica in Wuhan cand ele sunt rivale? :scarpin

Banii statului american s-au dus/scurs catre China in Wuhan prin Fauci si gasca lui care au mintit autoritatile ca fac nu stiu ce cercetari in partenariat cu chinezii(USA pune banu' China pune mana de munca si locatia)  si pe la spate chinezii au folosit fondurile pentru a dezvolta covid-19 pe care dintr-o greseala l-au scapat in afara laboratorului.

In acel laborator si in alte laboratoare din China au lucrat si profesori si cercetatori francezi, care au fost dati afara ulterior (deci inainte de 2019). Chinezii care au lucrat cot la cot cu cercetatorii francezi le-au spus acestora ca a venit armata si a pus mana pe tot si de aceea au fost concediati si scosi din China. Nu au mentionat (si nu aveau cum) ca se apucau sa treaca la treburi serioase - devoltarea de arme biologice. 

Fauci primea parandarat un procent din sumele care le platea statul american celor din Wuhan. De aceea el a avut tot interesul sa stearga cu buretele adevarul: bani din bugetul USA au finantat creearea unei bombe biologice de catre chinezi fara ca americanii sa stie :d

ADN-ul rasei albe este la liber pe internet, ADN-ul rasei galbene NU. Deci este o "invitatie" la crearea unei bombe biologice cu dedicatie pentru rasa alba. 

Chinezii publicau doar atat cat sa mai obtina finantare de la americani. Nu erau prosti sa publice la ce lucrau cu adevarat. 

Editat de merck
Link spre comentariu

cand ele sunt rivale... :freaza:marmota.... Totul se face prin firme private, bani să iasă.Nu se face oficial,. normal. Deci nu statul ci persoane influente, alea care conduc defapt lumea. Etc. 

Link spre comentariu
Acum 12 minute, maresaldeflota a spus:

cand ele sunt rivale... :freaza:marmota.... Totul se face prin firme private, bani să iasă.Nu se face oficial,. normal. Deci nu statul ci persoane influente, alea care conduc defapt lumea. Etc. 

Banul pleaca din bugetul USA! USA si China sunt prietene la catarama si nu stiu eu?:scarpin

In June 2012, a team of researchers from the University of Wisconsin published a paper in the journal Nature about airborne transmission of H5N1 influenza, or bird flu, in ferrets. The article changed the way the United States and nations around the world approached manmade biological threats.

This was not the researchers’ intent.

The team had altered the virus’s amino acid profile, allowing it to reproduce in mammal lungs, which are a bit colder than bird lungs. That small change allowed the virus to be transmitted via coughing and sneezing, and it solved the riddle of how H5N1 could become airborne in humans. 

The U.S. government initially supported the work through grants, but members of Congress, among other critics around the world, responded to the publication of the research with alarm and condemnation. A New York Times editorial described the experiment and similar research conducted in the Netherlands, eventually published in the journal as "An Engineered Doomsday." So the researchers agreed to a voluntary moratorium on their findings. In October, the White House Office of Science and Technology Policy announced that it would halt funding for research into how to make diseases more lethal — so-called “gain-of-function” studies — and asked anyone doing such research on deadly diseases to cease and desist.

Tot asa a fost si cu Wuhan: un GRANT . Fauci + chinezii din pix au scos o tema de cercetare care sa se delimiteze de ce a banat White House Office of Science and Technology Policy  si au reusit sa traga banii din bugetul USA. Il durea la bordura pe Fauci ce facea chinezu' cu banii din grant cat el (si gasca lui) isi primea tainul. Acum sa nu crezi ca finantarea a fost doar din grant. NU, a scos bani seriosi si China din buzunar. 

P.S. Basca ca CDC-ul a recunoscut ca in Wuhan s-a finantat GAIN OF FUNCTION si Fauci nu a recunoscut niciodata asta, ajungand inclusiv sa schimbe o definite (a scos gain of function) de pe site-ul institutiei ca sa se poata el spala pe maini. 

Editat de merck
Link spre comentariu
Acum 3 minute, Marele Savant a spus:

Asta o stiti de la Scooby Doo si echipa sa de investigatii?

De ce nu te uiti la toate clipurile cu Fauci de pe youtube cand a fost chemat in fata congressman-ilor americani? Nu-s fake-uri si aflii si tu ce habar nu aveai! 

Imi spui si mie ce concluzie ai tras la final. 

P.S. Apropo ai fost membru la vreun GRANT ca sa stii cum se matrasesc banii? 

Link spre comentariu

De la echipa de investigatii Tom si Jerry citire;

Cucerirea unei tari se face in primul rand psihologic prin inducerea fricii si terorii. Daca se multiplica la nivel global e cu atat mai bine, nu?

Link spre comentariu
  • Administratori
Acum 4 minute, merck a spus:

Ar fi putut sa o faca de nenumarate ori pana astazi. Scopul lor primordial este sa fie No. 1 ! Nu sa se autodistruga. 

Pai tocmai ambitia asta o sa duca la ce ziceam eu, nu toate tarile accepta sa fie colonii americane ca noi.

Link spre comentariu
Acum 5 minute, Badman a spus:

Pai tocmai ambitia asta o sa duca la ce ziceam eu, nu toate tarile accepta sa fie colonii americane ca noi.

Nu cred ca este vreo tara din UE care sa accepte "democratia" americana (si aici includ si Romania). Noi apartinem Europei!

UE de aia s-a format: ca raspuns la puterea in continua crestere a USA. Germania, UK, Franta etc. nu puteau sa tina piept separate (si cu mici intelgeri de culise) in fata Unchiului SAM. USA si acum "nu recunoaste" UE si are tratate cu fiecare tara in parte. Le-a reusit lovitura sa scoata UK din UE si sigur nu se vor opri aici.

Noi trebuie sa ramanem uniti si sa incercam sa devenim independenti pe toate planurile ca sa putem sa le tragem o flegma zdravana americanilor. Nu avem resurse si nici nu putem munci mai mult decat chinezu', deci singura noastra arma este inteligenta. 

P.S. Daca vreau sa pun ceva despre cooperarea franco-chineza pentru laboratorul din Wuhan cum procedez? Pun textul in franceza si apoi traducerea sau pun doar textul in franceza?

Link spre comentariu
  • Administratori
Acum 15 minute, merck a spus:

P.S. Daca vreau sa pun ceva despre cooperarea franco-chineza pentru laboratorul din Wuhan cum procedez?

Pe mine nu ma intereseaza cooperarea lor, poti sa nu-l pui deloc sau poti sa pui un simplu link

Acum 15 minute, merck a spus:

Nu cred ca este vreo tara din UE care sa accepte "democratia" americana

Democratia promovata de UE de unde crezi ca se trage ? Ursula este doar un agent american si nu o zic doar eu

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări