Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce parere aveti despre anxietatea oamenilor contemporani ?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,2k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

https://observatornews.ro/economic/cat-au-pierdut-romanii-cu-criptomonede-dupa-prabusirea-bitcoin-am-pierdut-in-trecut-sume-de-zeci-de-mii-de-euro-497024.html

Marii bogați ai țării cu bani din păcănele incep să faca foamea.

Si cand te gândești ca aberau unii ca se va face milioane ca doar e resursa limitată...

Limitată de ce? Ca oricine poate crea altul maine.

https://economie.hotnews.ro/stiri-companii-25893359-tesla-ajuns-valoreze-mai-putin-decat-fondul-investitii-berkshire-hathaway-lui-warren-buffett.htm

Se duce pe copca si speculația pe burse. Tesla, amazon si alte companii umflate de hipsteri.

Link spre comentariu
Acum 44 minute, Sharky a spus:

Normal că unii au interes sa lucreze doar cu cash, mai greu să îți găsească ANAFul veniturile nedeclarate când lucrezi doar cu cash.

Link spre comentariu

Si zucămberg si a concediat toti angajatii care se ocupau de realitatea virtuală.

Bani sparti...

Acu se sparge bula, banii tipariti in pandemie sunt pe terminate.

Nu mai crește btc spectaculos, nu mai urca acțiunile ca fat frumos, lumea nu mai are bani cum ar fi normal de altfel doar 6 luni au stat pe tușă. 

Link spre comentariu

Badman.Tipa cu coronavirus citează surse cu date reale din Vest.E scandal mare şi nimic nu e clarificat...

Eu tot timpul m-am întrebat de ce americanii au făcut cercetări bio în UA şi în China,la Wuhan??De ce nu le-au făcut la ei??Ceva e f putred în astea!...

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări