Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce parere aveti despre anxietatea oamenilor contemporani ?

Postări Recomandate

Acum 3 minute, gica70 a spus:

Si cum este tonul, mai jos, mai sus?! Eu cred ca multi si-l inchipuie dupa urechile proprii, urechi mai mult sau mai putin educate!

Cam tardiv comentariul... Și când e vorba de ton scris, cred ca urechile ies din ecuație, dacă tot e vorba de educație. 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1,2k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Guvernatorul Hersonului,Stremousov,a scăpat înainte vreme de nişte atentate,da' la băgat şoferul lui în groapă...Aia ca aia însă ziceau ruşii că nevasta lui e însărcinată cu al şaselea copil!!Să fie pocăiţi cumva?

În ziua de azi te miri dacă cuplurile mai fac un copil,max doi...Cam numai pocăiţii mai au de la 2 copii în sus,prin Europa.

Link spre comentariu
Acum 5 minute, arheopterix a spus:

Asta da euro-anxietate!

Să-ți omori și propriul copil de frica sărăciei.

Între timp a apărut și contracepția, nu trebuie neapărat sa omori...tocmai asta e ideea, sa procreezi când și cât vrei, nu sa te cotaiesti ca iepurii și sa-ti lași partenera însărcinată după fiecare contact.

Link spre comentariu
7 minutes ago, doru3160 said:

Între timp a apărut și contracepția, nu trebuie neapărat sa omori...tocmai asta e ideea, sa procreezi când și cât vrei, nu sa te cotaiesti ca iepurii și sa-ti lași partenera însărcinată după fiecare contact.

Mda ...

LGBTQ este o altă formă de contracepție.

Mersi!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări