Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce parere aveti despre anxietatea oamenilor contemporani ?

Postări Recomandate

Acum 15 minute, Sharky a spus:

Nu vad de ce nu faci legatura.

Pe viitor nu te suspenda, ca asa te apuci de zugravit.

pe viitor te suspendă de la folosirea banilor!

Vrei sa cumperi ceva?

Ne pare rau, contul tau este blocat, poti cheltui maxim 50 lei pe zi, carnetul e suspendat, etc.

E o armă mult mai puternică.

Impotriva celor slabi. Daca am voie sa cheltui maxim 50 de lei pe zi ma chinui sa nu prind prea multe zile! Cine cedeaza santajului este un om mort ... in viata. 

Am fost odata milog si mental garantez ca nu mai ajung din nou. 

Editat de merck
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1,2k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Banii nu se vireaza pe card ci in cont, nu esti obligat sa ai si card, mergi la ghiseu sii scoti "manual". 

Cardul nu e gestionat de banca ci de Visa, Mastercard.... adica furnizorul de servicii de acest fel, tot el garanteaza siguranta tranzacctiilor si eventual despagubeste in caz de frauda.

bun sau rau....depinde, intrebati la Kiev ce bune-s cardurile si banii virtuali, mai ales crypto-draciile.

Link spre comentariu

Mi-adusei aminte de ceva...Cred că juma din RO îşi zugrăveşte locuinţa "la negru".Dacă n-o să mai fie cash mai "merge" ceva??Un zugrăvit "legal" poate să coste de 2-3 ori mai mult decât cel la "înţelegere"!

La fel va fi cu orice serviciu pe care îl "rezolvai" similar zugrăvelii...

Link spre comentariu
La 03.11.2022 la 6:10, Badman a spus:

Ce naiba se intampla in ultima vreme ? Fenomenul e mai vechi dar pandemia si razboiul asta la accentuat.

Oamenii parca sunt turbati, oameni care ii credeam oameni normali la cap nu mai poti sa discuti cu ei ca se irita din tot rahatu. Nu poti sa ai o discutie civilizata aproape cu nimeni ca daca un pic zici ce "nu este in ideologia" lui te fac cu ou si cu otet si prost de nu mai stii pe unde sa fugi. Ce am mai observat e ca rusinea si buna crestere(cei 7 ani) parca s-au evaporat chiar la cei care o aveau.

Probabil si eu am devenit la fel dar cum orice nebun zice ca de fapt tu esti nebun eu nu ma vad... 

Sa mor de inteleg fenomenul, am crezut ca din cauza grijilor cotidiene dar demult mai multe griji erau si oamenii erau mult mai calmi si in special calculati. Sa fie lacomia, fuga dupa cat mai multi bani ?

Badman:Ca sa lamuresti problema,apartine doar... la TINE !!( frara suparare,in caz contrar poti sa mergi la ...Biserica ! 

La oricare biserica, te vei simti mult mai bine ! Desi eu  

nu cred ! Dupa o perioada ai sa constati ca..chiar...FUNCTIONEAZA ! (asta din spusele altora...).Bafta !

Link spre comentariu
Acum 9 ore, morocanosul a spus:

Badman:Ca sa lamuresti problema,apartine doar... la TINE !!( frara suparare,in caz contrar poti sa mergi la ...Biserica ! 

La oricare biserica, te vei simti mult mai bine ! Desi eu  

nu cred ! Dupa o perioada ai sa constati ca..chiar...FUNCTIONEAZA ! (asta din spusele altora...).Bafta !

Și la cârciumă constați că după o perioadă te simți mult mai bine, desigur tot din spusele altora.

Link spre comentariu
  • Administratori

Eu nu prea am inteles bine ce vroia sa zica desii i-am raspuns. Daca eu am sa ma simpt mai bine(nu am zis ca ma simpt rau) devin concetatenii nostrii mai buni ? Mai calmi ? Isi aduc aminte de cei 7 ani ? In fine, sa ne rugam pentru sufletul lor :mort

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări