Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce parere aveti despre anxietatea oamenilor contemporani ?

Postări Recomandate

Intuiesc ca partidul respectiv e un jeg.

Ca si cum la noi s ar fi exilat Cosma, Mitrea, Năstase, Dragnea etc si ar face partid satelit in tara.

Niste jegoși mai mari ca jegosii de acum.

Taiwanu e alta poveste. Trump a fost pro Taiwan tot timpul atat ca a tinut partea banilor deci nu a facut o pe față ca inca nu era momentul.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1,2k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• Administratori
Acum 5 ore, BRANCA a spus:

Americanii i-au "sensibilizat" pe cei din UA să meargă la negocieri.

Este gargara, au rostogolit aceasta ideee doar ca ca arate ce rau este Putin ca nu doreste pacea.

Ei merg pe ideea ca suntem prosti si nu citim, daca am avea ce inafara de propaganda... 

Poate acum ca a primit oscaru sa se mai potoleasca, si-a atins scopul in viata.

https://www.mediafax.ro/life-entertaiment/actorul-american-sean-penn-ii-ofera-oscarul-lui-zelenski-va-ramane-la-kiev-pana-la-victorie-21308057

Acum 22 minute, doru3160 a spus:

Cred ca a fost o chestiune pur formala, pt ca noi suntem colonie de ceva ani, doar ca nu ne vine a crede.

Avem 25 de ani de partener strategic cu stapanul

https://inpolitics.ro/avertismentul-apador-ch-romania-lui-iohannis-militarizeaza-pina-si-internetul_1841412998.html

Link spre comentariu

Badman.Textele mele trebuiau citite toate în ghilimele!Americanii s-au făcut că atenţionează UA pt negocieri,iar UA se face că e de "acord" cu negocierile...Jocuri ieftine de gleznă!

Cu "democraţia" v-am avertizat mai demult că se va strânge şurubul!Acu' e abia începutul...

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări