Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce parere aveti despre anxietatea oamenilor contemporani ?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,2k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• Administratori

Au fost nevoiti pentru ca si la ei natalitatea e jalnica si trebuie forta de munca sa plateasca pensii si aparatul bugetar doar ca multiculturalismul a cam esuat in multe tari europene, vezi suedia din cea mai sigura tara a devenit una din cele mai periculoase tari in special orasele mari.

Link spre comentariu

Un ministru maghiar spunea ca daca Trump era președinte, nu ar fi existat razboi.

Atac tot ar fi fost dar sigur se scurta. gen bai clovnule, asta e treaba, te susținem sa protejezi ce e ucrainean, restu sa fii tu sanatos.

Va intelegeti sau daca nu faceti ce credeti.

Acu nu stiu cum io potoleau pe Putin sa nu reinstaureze sfera de influență urss.

Parerea mea.

Link spre comentariu
  • Administratori

Baba aia neroada care a provocat china cand a mers in taiwan tot a ramas si oricum nu au majoritate ca trebuie sa fie 50%+1 

oricum pe noi nu ne afecteaza cu nimic, indiferent ca vor fi democrati sau bizocrati noi tot colonie de mana a 2 a ramanem

razboiul din ucraina nu mai este pe agenda mea, sa se lupte pana raman cati am botezat eu atat timp cat astia nu ataca rusia si aia sa ne trimita in dar cateva ceva exploziv de mos gerila

Link spre comentariu
  • Administratori

vad ca sorosista de peste prut are tendinte dictatoriale, aia nu se gandeste ca poate oamenii aia manifesteaza si din cauza ca nu mai au cu ce traii ? 

https://www.stiripesurse.ro/creste-tensiunea-la-chisinau-ministrul-de-interne-anunta-proceduri-pentru-scoaterea-in-afara-legii-a-partidului-or-al-iii-lea-ca-marime-in-moldova_2646855.html

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări