Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce parere aveti despre anxietatea oamenilor contemporani ?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,2k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• Administratori

Daca noi nu zicem nimic...

conducatorii astia ai nostrii sunt asa de prosti incat ei nu vad pericolul si oricum nu merg ei direct pe front, ar trebui sa-i obligam sa mearga TOTI in prima linie sa vada cu ce se mananca razboiul, de la un pupitru ei au impresia ca acolo este asa un fel de manifestatii pro si contra.

Link spre comentariu
Acum 34 minute, Sharky a spus:

Le o incurcat dar sa sperăm ca nu vom intra in razboi.

Eu cand am auzit ca spune razboi impotriva UA am inchis :57.  Pai am zis ca imi pierd timpul sa ascult pe unul care vorbeste despre un asemenea scenariu. Acum am vazut ca apoi zice de Romania si Polonia care se vor alatura armatei USA care va intra in UA impotriva Rusiei. Pai noi si polonezii ce sa facem, galerie armatei americane? :rade:

Carnea de tun nu da bine la statistica cand este vorba de eficacitatea unei armate. 

Am inteles ca clown-ul l-a deranjat pe bidon cu placa lui obisnuita legata de cererea de arme si a luat ceva flit.

USA s-ar fi dus dupa gard doar daca Rusia ar fi dat semene ca va folosi arma nucleara, dar dupa ce a ajuns Olaf Scholz la Beijing pare ca e de bine:

Președintele Chinei se pronunță împotriva amenințărilor nucleare ale lui Putin pentru prima dată

Editat de merck
Link spre comentariu
Acum 42 minute, Badman a spus:

De unde ai mai scos-o si pe asta ?

Daca nu vrem sa intram in razboi contra Rusiei neaparat trebuie sa intram impotriva ucrainei ?

Pai asta spune nenea din clipul pus de tine la minutul 1:16. Eu de aia am si inchis si nu m-am uitat in prima faza. Am crezut ca face misto. 

Link spre comentariu
  • Administratori

Cred ca sa incurcat si nenea din clip 

merg la razboi cu ucraina 

Poate fi adevarat ca merg la razboi cu ucraina in sensul ca merge alaturi de ea de genul: rusii merg la razboi cu ucraina impotriva României dupa ce se impaca ca doar sunt frati, au eceeasi istorie si radacini. Au facut-o si in trecut sub numele de sovietici. :ewryt45w

Nu ar fi primul pentru ca cum acum cuvantul ucraina a devenit asa de uzual incat in curand se va folosi si ca injuraturi ca la slava este folosit de unii mai grei de cap. 

Link spre comentariu

Faza e ca nimeni nu ii tine partea lui Putin. China de bine de rau e stabila economic desi e la marginea prapastiei. Fix de razboi le arde. Si daca le arde il fac in Taiwan.

Dar sa ataci Rusia e aiurea rau.

Ce facem, ne ducem iar până la Moscova?

Chiar penibil...sper sa nu participăm la asa ceva.

Link spre comentariu

Nici în România nu te-a obligat nimeni sa te vaccinezi iar limitarea accesului în anumite locuri persoanelor nevaccinate nu reprezinta o încălcare a drepturilor. 

Așa cum tu ai ales sa nu-ți pese dacă te îmbolnăvești și eventual dai coltul, alte persoane au ales riscul efectelor secundare de la vaccin doar ca să scada riscul îmbolnăvirii grave sau moartea din cauza virusului. 

Zici ca ți-au luat drepturi ca nu te lasă undeva fără vaccin dar cei care țin la sănătatea lor nu au dreptul sa fie feriți de virus? Deci dacă ți-e îți place să fii curat și spălat este corect ca să vina aia care s-au bălăcit în noroi și sa stea lingă tine pe bancheta în autobuz? 

Link spre comentariu
  • Administratori
Acum 17 minute, sesebe a spus:

Zici ca ți-au luat drepturi ca nu te lasă undeva fără vaccin dar cei care țin la sănătatea lor nu au dreptul sa fie feriți de virus?

Ai perfecta dreptate, se pare ca pentru unii(epitet) doar "dreptul" lor trebuie respectat.

E valabil pentru orice nu numai cand vorbim de covid, unii se cred cu mai multe drepturi si mai jmecheri decat altii iar asta nu este in regula.

Link spre comentariu
Acum 4 minute, Sharky a spus:

Cu mentiunea ca s a recunoscut ca vavcinul are un efect mic asupra transmisiei.

Nu cred.  Doar s-a afirmat ca nu s-au facut studii in ceea ce priveste transmisia/transmiterea virusului de la o persoana vaccinata (sau mai pe romaneste contagiozitatea unui vaccinat). Daca ar fi recunoscut ceva ... erau deja procese impotriva lor. :rzb

Link spre comentariu

Acest virus se trata cu medicamente...nu cu tubul si furtunul de oxigen. Nu era nevoie de nici o resuscitare a sistemului imunitar prin diverse metode chimice numite vaccinuri.

Iar partidul a fost partas din plin la uciderea oamenilor. Lipsa medicamentelor si tratamentul in sine a lipsit cu desavarsire din acest plan diabolic mondial. 

Sper din tot sufletul ca cei care au participat la aceste crime sa-i judece Dumnezeu...si sa-i judece cat sunt in viata, nu pe lumea cealalta. Nu degeaba se spune ca rau faci rau primesti...va veni si timpul cand vor trebui sa plateasca.

Nimeni nu pleaca de pe acest pamant fara sa plateasca faradelegile facute...mai devreme sau mai tarziu tot vor plati, intr-un fel sau altul.

Link spre comentariu
  • Administratori

@BRANCA

Aia sunt efectiv carne de tun pentru razboiul lui zele@corporatia contra rusiei., nu mai este demult razboiul poporului ucrainean si nici nu cred ca a fost vreodata. 

Nici pe clovn si nici pe altii nu ii intereseaza cati din ei mor, conteaza sa omoare si ei ceva rusi.

Daca pe cineva interesa soarta lor era demult terminat acest razboi. Pana la urma ce dracu inseamna ceva pietece de pamant daca iti mor oamenii, pun pariu ca pe multi cetateni de acolo nu ii intereseaza in ce tara este satul lor. Sa nu uitam ca multi ucrainieni mergeau la munca in Rusia nu pentru ca in Rusia era mai rau ci pentru ca era mai bine.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări