Vizitator Postat Noiembrie 5, 2022 Partajează Postat Noiembrie 5, 2022 (editat) Acum 39 minute, doru3160 a spus: Ok, am reținut. Păreri sunt multe, ce mai contează una... Unde-s multe, puterea creste si dusmanul nu sporeste.... Editat Noiembrie 5, 2022 de fluffy37 Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 5, 2022 Partajează Postat Noiembrie 5, 2022 E un amalgam în mintea unora. Când spui pandemie, se lasă la o parte experienta medicala în sine, nemaiîntâlnită pana acum nici de populație, nici de personalul medical, dar se scoate la înaintare latura comerciala și de jaf făcută de guvernanți și acoliții lor. Sunt chestiuni total diferite. Link spre comentariu
merck Postat Noiembrie 5, 2022 Partajează Postat Noiembrie 5, 2022 (editat) Acum 18 minute, doru3160 a spus: E un amalgam în mintea unora. Când spui pandemie, se lasă la o parte experienta medicala în sine, nemaiîntâlnită pana acum nici de populație, nici de personalul medical, dar se scoate la înaintare latura comerciala și de jaf făcută de guvernanți și acoliții lor. Sunt chestiuni total diferite. De personalul medical de la noi. Pana la covid-19 (SARS-Cov-2) au mai fost SARS-Cov-1 si MERS. Toate tarile din vest care au o parte a populatiei de origine araba au vazut ce inseamna MERS. Nu o data s-a declanasat planul MASH (Mise en Alerte des Services Hospitaliers) datorita MERS-ului si bagau pe mufa FFP2 fara valva (ma refer la personal medical care s-a mai trezit si carantinat in sectia respectiva pentru a preveni raspnadirea virusului). Romania a fost ferita si de SARS-Cov-1 si de MERS. Editat Noiembrie 5, 2022 de merck Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 5, 2022 Partajează Postat Noiembrie 5, 2022 Acum 9 minute, merck a spus: De personalul medical de la noi. Ce te face sa crezi ca vorbeam de Zimbabwe? Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Noiembrie 5, 2022 Partajează Postat Noiembrie 5, 2022 (editat) Da, poate fi un amalgam in ceea ce priveste inteparea, pentru ca este LOGIC sa fii circumspect. Adica nu garantezi nimic cu serul minune, ba din contra, iti asiguri ca NU AI nicio responsabilitate in caz de "belele individuale", deci practic esti UN COBAI, tu, beneficiarul serului! Mai ales cind "te forteaza" sa o faci, ingradindu-ti anumite drepturi, cum s-a intimplat cam peste tot... Si belele "individuale" au fost destule, am (avut) prieten de 41 ani (acum facea 42), care sanatos tun fiind (lucra in Anglia si trimestrial mergeau la control medical), a fost "fortat la serviciu" sa se intepe, desi era TOTAL impotriva inteparii, foarte VOCAL totodata si pe FB, s-a intepat pina la urma, ca sa-si poata pastra serviciul. Iar in nicio saptamina, la serviciu, i s-a facut rau, din neant, au chemat ambulanta si pina a venit a murit subit, fara nicio explicatie. Relatez din spusele surorii lui. Deci, cum sa nu iti para (pina la urma) ca totul este un plan, bine pus la punct? Sau macar sa te intrebi, "ce si cum"... Mai vorbesc de intepatii care cu tot cu serul minune, au murit, tot de covid? Dar despre astia nu a scris nimeni, nicaieri, ca "nu da bine in media", iar postarile de pe FB ale parintilor sau prietenilor, au fost rapid matrasite. Din toata asta, eu consider ca, China a iesit in cel mai mare "avantaj", de cautat cite firme mari au fost cumparate de chinezoi pe perioada imediat urmatoare debutului covid, firme ce aveau puncte de lucru in china, cumparate si la ce preturi "de nimic". Va aduceti aminte de filmuletele puse in media in care chinezoii, cadeau (morti) pe strada, asa din neant, ca in filme gen Germenul Andromeda? In alte tari n-am vazut asa ceva, ca tot vb de alte tari. Ba, nici la noi, cu toate exagerarile pe care le stim, nu s-a auzit de cazuri de gen. Editat Noiembrie 5, 2022 de DjLeco2021 Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Noiembrie 5, 2022 Autor Administratori Partajează Postat Noiembrie 5, 2022 Acum 31 minute, doru3160 a spus: Când spui pandemie, se lasă la o parte experienta medicala în sine, nemaiîntâlnită pana acum nici de populație, nici de personalul medical, dar se scoate la înaintare latura comerciala și de jaf făcută de guvernanți și acoliții lor Nu numai la noi Vezi ursula cu contractele ei secrete Link spre comentariu
tenzen Postat Noiembrie 5, 2022 Partajează Postat Noiembrie 5, 2022 Cel mai tare intr-o piesa de teatru e actorul principal...Pe ala il urmaresc toti cu interes. Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 5, 2022 Partajează Postat Noiembrie 5, 2022 Acum 48 minute, Badman a spus: Nu numai la noi Vezi ursula cu contractele ei secrete Pe noi păcălicii ăștia ne-au ciufulit de bani, și ăștia ar trebui sa ne fie la indemana să-i întrebam. Ursula, bravo ei, i-a prostit pe față, ca doar nu pe ea o plătim sa ne reprezinte și sa ne apere interesele naționale. Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Noiembrie 5, 2022 Partajează Postat Noiembrie 5, 2022 (editat) Lasa-i ca nici n-au mincat ustoroi, nici mecla nu le pute. Fi-mi-ar scirba de ei si nu i-as mai vedea/ auzi despre ei, vreodata! De toti, de la mic la mare si de la mare la mic! Editat Noiembrie 5, 2022 de DjLeco2021 Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Noiembrie 5, 2022 Autor Administratori Partajează Postat Noiembrie 5, 2022 Tembeleviziune Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 5, 2022 Partajează Postat Noiembrie 5, 2022 Chinezu care pica mort a prins virusu proaspăt scapat din laborator. Pana a ajuns la noi era a n a mana, copie dupa copie, s a mai inmuiat. Pt mine virusul nu e minciuna, reactia la el a fost cam exagerată. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Noiembrie 5, 2022 Partajează Postat Noiembrie 5, 2022 si mie mi s-a parut citeodata ca am descoperit conspiratia suprema, ca eu sint singurul sanatos la cap iar restul sint nebuni! Apoi imi dau seama ca statistic cel mai probabil e invers! Link spre comentariu
merck Postat Noiembrie 5, 2022 Partajează Postat Noiembrie 5, 2022 (editat) Pai nu ne ramane decat sa asteptam sa vedem daca vom intra sau nu in razboi impotriva Ucrainei. Eu ma intreb: cu ce sa intram in razboi impotriva UA? Cat timp avem soldati francezi, americani parca erau si ceva olandezi + canadieni care faceau politie aeriana si urmeaza sa vina spanioli, este clar ca nu vom intra in razboi impotriva UA. Editat Noiembrie 5, 2022 de merck Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 5, 2022 Partajează Postat Noiembrie 5, 2022 Acum 8 minute, merck a spus: Pai nu ne ramane decat sa asteptam sa vedem daca vom intra sau nu in razboi impotriva Ucrainei https://www.facebook.com/marius.mustata.9/videos/685989982574399/ Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Noiembrie 5, 2022 Autor Administratori Partajează Postat Noiembrie 5, 2022 Acum 10 minute, merck a spus: razboi impotriva Ucrainei De unde ai mai scos-o si pe asta ? Daca nu vrem sa intram in razboi contra Rusiei neaparat trebuie sa intram impotriva ucrainei ? Link spre comentariu
Postări Recomandate