merck Postat Noiembrie 5, 2022 Partajează Postat Noiembrie 5, 2022 (editat) In video-ul de pe youtube la minutul 0:52 zice ca base ar fi semnat pentru transferarea cu titlu gratuit catre USA a Fondului Proprietatea. Pe site-ul fondului vad: https://www.fondulproprietatea.ro/files/live/sites/fondul/files/ro/shareholder-structure-reports/2022/17 octombrie 2022.pdf Deci romanii detin: 36,06+20,45+5,78 = 62,29% Nu am luat in calcul Actiuni proprii 10,69% (nu stiu daca sa pun inca 62,29% din ele in dreptul romanilor sau nu) nu imi este clar ce si cum. Ma intreb: ce a donat base cu titlu gratuit USA? P.S. Nenea cu voce groasa vorbeste de vreo 3 miliarde de $ si eu vad scris: Capital social subscris si varsat: 3.233.269.110,76 RON Editat Noiembrie 5, 2022 de merck Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 5, 2022 Partajează Postat Noiembrie 5, 2022 Acum 20 minute, merck a spus: Ma intreb: ce a donat base cu titlu gratuit USA? De ce nu-i dai un mail autorului și sa-l întrebi ce și cum, pt ca sursele tale arata ca ai noștri nici usturoi n-au mâncat, nici gura nu le miroase ? Eventual sa-l acuzi de calomnie. Ai avea de partea ta ambasadorul SUA...Base nu mai contează. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 5, 2022 Partajează Postat Noiembrie 5, 2022 Acum 1 oră, doru3160 a spus: O fi fost exagerare poate, eu nu sunt convins de asta, pt ca acum nu mai au de unde relata cimitire ad-hoc constituite, morti îngropați la grămadă, sălile de morgă pline, camioane frigorifice pline de cadavre. Oricât de flower Power ai fi, asta nu cred ca poți nega.Sectiile ATI arhipline. Dacă nu a fost pandemia, atunci regizorii au fost mai buni ca Steven Spielberg. Sa negi toate astea mi se pare aberant. Restul sunt discutabile, dar morții au fost și sunt o certitudine. Spielberg a fost mic copil. In fiecare zi oameni mor la ati din cauze diverse, asta nu e de negat. Daca stii si vrei sa infiori lumea, nimic mai simplu decat o poveste emotionanta si cateva imagini cu ramas bun.... Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Noiembrie 5, 2022 Partajează Postat Noiembrie 5, 2022 (editat) @doru3160 La noi au murit multi din incompetenta si reavointa celor din spitale. Zic reavointa ca sa nu zic premeditare pentru numar de decese crescut si imagine media. Am caz (fina noastra) al carui tata a fost UCIS de medici, omul scapase de covid (a 13-a zi de la infectare test facut in laborator nu cu betisor in nas), omul nu avea nici pe naiba dupa o sasptamina de la infectare, si a facut intre timp o semi pareza. L-au luat cu salvarea vineri seara de acasa, imbracati ca niste cosmonauti, fica lui le-a dat medicamentele pe care o lua pt inima, specificind clar ca trebuie sa ia zilnic tratamentul, iar a doua zi, simbata seara dupa ce ca nu au lasat pe nimeni din familie la vizita si nici telefon mobil nu a avut voie, au sunat acasa sa anunte decezul. causa stop cardio respirator datorat infectiei cu SARS Cov 2. Deci? Editat Noiembrie 5, 2022 de DjLeco2021 Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 5, 2022 Partajează Postat Noiembrie 5, 2022 Acum 48 minute, fluffy37 a spus: Daca stii si vrei sa infiori lumea, nimic mai simplu decat o poveste emotionanta si cateva imagini cu ramas bun.... Pai de ce nu mai vezi acum nimic din toate alea? Ca doar lumea moare și acum fără pandemie. Mai știi spital care sa aibă morga full și sa aducă suplimentar camioane frigorifice? Unii din voi nici dacă ați muri, nu ați vedea adevărul. Scenarita ne omoară. Acum 20 minute, DjLeco2021 a spus: @doru3160 La noi au murit multi din incompetenta si reaavointa celor din spitale. Deci? Deci și acum avem aceleași spitale cu aceiași incompetenți. De ce nu mai moare lumea în masa? Ca morți sigur vor fi, indiferent de pandemie sau nepandemie. Contează numărul... asta nu vreți voi sa pricepeți. Ce lipsește acum din spitalele din Spania, Italia, Germania, ca ale noastre nu va plac, sunt pline de incompetenți, de acum nu mai sunt pline și nu mai consuma oxigen? Hai sa admitem ca ai noștri au făcut joc de glezne. Bai dar toată Europa a făcut la fel? Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Noiembrie 5, 2022 Partajează Postat Noiembrie 5, 2022 (editat) Doru, prin prisma celor vazute, am o retinere, retinere pe care nu mi-o poate lua nimeni. Alt caz concret, MAMA, locuieste in Italia, casatorita acolo de peste 15 ani, intr-un orasel mai mic din sud. I-a fortat prin diverse mijloace si interdictii sa se vacccineze, zic FORTAT, nu "sfatuit", mai ceva decit a fost la noi. ca sa poata sa vina in tara (ultima chestie care o mai titea sa NU se vaccineze), s-a vaccinat. La nici citeva zile i-au aparut pe picioare, vinatai ce semanau cu cheaguri de singe, gen varice. Mama la 69 ani are doar citeva mici varice, aproape inobservabile. S-a speriat si s-a dus la medic, stii ce i s-a spus acolo? Doamna, nu v-am OBLIGAT eu sa va vaccinati. Exact astea au fost cuvintele medicului. Nu contest ca nu a fost covid, doamne fereste; si eu si sotia si Andrei am fost covidati, chiar anul asta la inceput. Dar de la ce a fost si pina la MIZERIA si exagerarile din mass media si TV, ca sa bage spaima in oameni sa se intepe, e cale lunga, nu maninca nici Fomila din poveste cite au insirat astia. Am prieten asistent medical la UPU, care mi-a zis ca da, e adevarat, multi au fost "lasati" sa moara, altii au fost "supra-oxigenati". Stii ca sunt un om corect, fair-play, n-am nicio intentie sa denaturez, doar ca sa ma aflu in treaba. Editat Noiembrie 5, 2022 de DjLeco2021 Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 5, 2022 Partajează Postat Noiembrie 5, 2022 Guvidu e parsiv. Un unchi s a dus. 86 ani. L a tot tinut ba mai bine ba mai rau timp de o luna până cand a fost gata. Nu era vaccin inca. Fratele sau vaccinat, forma f usoara. Practic a scapat dupa 5 luni a murit de cancer de colon. Nu stii niciodata cand te loveste boala si de unde vine. Bunica e cu 4 ani mai mare ca primul mentionat. Nici covidu nu s alegat de ea desi ingrijitoarea, mama, nora au facut guvid forma ușoară. Si pe bunica nu o poti lasa singură ca nici la baie nu poate merge. Acu e la camin. Dar la ce folos? Scaun rotile, de ma duc nici nu ma recunoaște. Imi tot spune ca i am promis ca o duc la locurile de baștină si ca ea are bilet de tren mocca. Ce sa mai zici, guvid, neguvid, toti ne ducem dracului. Ideal e sa nu ne isterizam. Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Noiembrie 5, 2022 Partajează Postat Noiembrie 5, 2022 (editat) Repet, nu am scris nicaieri si nu voi afirma vreodata ca NU a existat COVID. Dar exagerarea, manipularea si minciunile au fost la rang de maxim, cel putin la noi, asii exagerarilor si ai manipularii media. Nu pot sa uit sirenele care urlau la salvari pentru orice si oriunde, indiferent ca erau cu pacient sau fara, ca parca era imediat dupa cutremurul din 1977, desi atunci aveau alt tip de sirena, salvarile. Am curaj sa fac pariu ca multe erau cu alte scopuri medicale (alte urgente) sau chiar GOALE, si urlau sirenele pentru intimidare. Discut de dupa ora 12 noaptea, cind traficul auto era INTERZIS (nu aparusera nici "cazurile speciale de serviciu"), acele "pe proprie raspundere". Doar salvari (preponderent), pompieri si militie vedeai pe strazi. Pentru ce urlau alarmele intre blocuri la 2-3 noaptea, cind circulatia, repet, era interzisa dupa ora 00:00? Inteleg in intersectie (apropierea ei), da, ca sa eviti accident, desi nu se puteau lovi decit intre ei sau cu militia, dar in rest si mai ales intre blocuri? De tresareai din somn ca parca s-a rupt lumea in doua?!? Bine, eu nu dormeam, ca ma culc in general dupa 3 dimineata. Tocmai de aia si scriu astea, pentru ca le-am vazut LIVE cu ochii si auzit cu urechile mele. As vrea sa fie scoasa "din cutie", povestea IZOLETELOR, unde sint si DE CE nu s-au mai folosit la scurt timp. Sa nu-mi zici ca se "speriau pacientii" si mureau de frica sau de rau de inima... Editat Noiembrie 5, 2022 de DjLeco2021 Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Noiembrie 5, 2022 Autor Administratori Partajează Postat Noiembrie 5, 2022 Acum 1 minut, DjLeco2021 a spus: Discut de dupa ora 12, cind traficul auto era INTERZIS Asta a fost una din aberatiile colosale, nu avea nici o logica A fost plin de exagerari si aberatii din partea autoritatilor si noi i-am crezut ca prostii pentru ca la TV apareau intruna clipuri cu informati-va din "surse oficiale". Cu ocazia asta mi-e mi sa luat sa ma mai informez din acele surse. Link spre comentariu
merck Postat Noiembrie 5, 2022 Partajează Postat Noiembrie 5, 2022 (editat) Acum 44 minute, DjLeco2021 a spus: Stii ca sunt un om corect, fair-play, n-am nicio intentie sa denaturez, doar ca sa ma aflu in treaba. Atunci te intreb: in Italia puteai sa mergi la job doar cu test? (ma refer ca cetatean sau rezident italian) Italia a fost singura tara din UE care a acceptat chiar testul antigen, in rest trebuia PCR. Editat Noiembrie 5, 2022 de merck Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 5, 2022 Partajează Postat Noiembrie 5, 2022 Se poate spune ca s-a exagerat, ca potentatii au dat tunuri de milioane, ca masurile de restricție unele au fost exagerate sau ilogice. Dar când aud ca pandemia a fost o gluma, ma face sa ma întreb care e interesul care ii mână când fac asemenea afirmații. Lăsând la o parte isteria, panarama asta de virus și-a luat tributul. Cu vaccinul cel puțin la mine a fost libera alegere. Nu știu cât a ajutat, dar nici nu eram dispus sa aflu cum e fără. Am mers pe ideea ca mai bine sa îmi para rău că l-am făcut, dar sa trec cu bine momentul, decât să-mi para rău că nu l-am făcut, cu tuburi în gat. Asta e, măcar a fost alegerea mea. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 5, 2022 Partajează Postat Noiembrie 5, 2022 (editat) Acum 9 minute, doru3160 a spus: Dar când aud ca pandemia a fost o gluma, ma face sa ma întreb care e interesul care ii mână când fac asemenea afirmații. Nu e nici un interes, doar o parere personala. Sau nu am dreptul nici la asta? Si nu am zis ca e gluma, dimpotriva, a fost o bataie de joc la adresa umanitatii din partea unora.... Editat Noiembrie 5, 2022 de fluffy37 Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 5, 2022 Partajează Postat Noiembrie 5, 2022 Ok, am reținut. Păreri sunt multe, ce mai contează una... Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Noiembrie 5, 2022 Partajează Postat Noiembrie 5, 2022 (editat) 1 oră în urmă, Badman a spus: Asta a fost una din aberatiile colosale, nu avea nici o logica A fost plin de exagerari si aberatii din partea autoritatilor si noi i-am crezut ca prostii pentru ca la TV apareau intruna clipuri cu informati-va din "surse oficiale". Cu ocazia asta mi-e mi sa luat sa ma mai informez din acele surse. Total de acord! Eu mai putin, am avut parca "un fler" sa nu cred tot ce se vehicula in scopul intimidarii. 1 oră în urmă, merck a spus: Atunci te intreb: in Italia puteai sa mergi la job doar cu test? (ma refer ca cetatean sau rezident italian) Italia a fost singura tara din UE care a acceptat chiar testul antigen, in rest trebuia PCR. Nu stiu sa iti raspund, mama si sotul ei sint pensionari iar eu nu am fost in Italia dupa 2018 incoace si nici politica Italiei nu ma intereseaza. Desi italienii au avut 2-3 perechi de OUA in izmene, de au facut ce au facut, nu piXdele de romani, parsivi, lasi, indobitociti, cu gura mare doar pe feizbuc, ascunsi in spatele tastaturii sub un nume fals sau un pseudonim, dar cu cacatu' la cur de 3 metri, pietrificat. Editat Noiembrie 5, 2022 de DjLeco2021 Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Noiembrie 5, 2022 Partajează Postat Noiembrie 5, 2022 (editat) Acum 56 minute, doru3160 a spus: Se poate spune ca s-a exagerat, ca potentatii au dat tunuri de milioane, ca masurile de restricție unele au fost exagerate sau ilogice. Dar când aud ca pandemia a fost o gluma, ma face sa ma întreb care e interesul care ii mână când fac asemenea afirmații. Lăsând la o parte isteria, panarama asta de virus și-a luat tributul. Cu vaccinul cel puțin la mine a fost libera alegere. Nu știu cât a ajutat, dar nici nu eram dispus sa aflu cum e fără. Am mers pe ideea ca mai bine sa îmi para rău că l-am făcut, dar sa trec cu bine momentul, decât să-mi para rău că nu l-am făcut, cu tuburi în gat. Asta e, măcar a fost alegerea mea. Total de apreciat gindirea si alegerea. Dar de la a alege singur sa te intepi si pina la a "fi fortat" prin diverse mijloace impuse "legal" incalcindu-ti DREPTURILE, pisindu-se cu bolta pe CONSTITUTIA ROMANIEI, care oricum e maculatura pentru multi dintre politicieni, (n-aveai voie in restaurant, pe strada, pe nus' unde), e mare, MAAARE mizerie. Mai ales cind s-a spus public ca si intepatii (nu-l consider vaccin ci ser experimental), pot raspindi boala si se pot contamina la fel ca si un neintetpat, atunci am realizat 101% despre minareala cu serul minune, indiferent cine l-a produs si indiferent care erau interesele si in favoarea cui. Vreau sa vad si eu politician, sef de nus ce organizatie, OMS, mama ma-sii, care e cu situatie financiara a unui om de rind, hai sa zicem poate un 20% peste omul de rind! Pe "ai nostri" i-a tras cineva la raspundere ca s-au cumparat 100.000.000 de seruri si acum trebuiesc distruse o gramada? Dar nu le arunci la canal ci prin "metode speciale" care si alea, culmea, COSTA! Si nu citeva zeci/sute de euro! Nu ar fi trebuit, "ia luati-va tata serurile inapoi sa le distrugeti voi" si dati si banii inapoi (desi la produse perisabile nu se accepta returul), tinind cont de situatia plandemica, ar fi trebuit sa se accepte asta, ca nimeni nu a cumparat din placere, mizeriile lor. (Ai nostri sigur da, ca s-au tras lovele cit pentru generatii). Dar de primele imagini cu serul minune ca se transporta la -80 grade, in nus ce recipiente speciale si sub paza, iar la x timp, ti-l faceai pe strada, din masina, sau acolo unde se dadeau mici si bere contra intepatura, in nici cea mai joasa masura igenico sanitara, bovinele se intepau pentru citiva mici si o bere... Ia sa vedem, isi mai aduce cineva aminte?!? Deci, cum sta treaba cu MIZERIILE? Mai repet o data, n-am sustinut si nu voi sustine vreodata ca NU a existat COVID, ci doar cum s-a manipulat general de pe urma lui, care au fost interesele (si cine le-a avut), si efectele "adverse", de care au beneficiat multi (inclusiv mama) cu cheagurile de pe picioare de care a scapat facind niste injectii in burta (uitasem sa scriu asta)... Deeeeci? Acum 47 minute, fluffy37 a spus: Nu e nici un interes, doar o parere personala. Sau nu am dreptul nici la asta? Si nu am zis ca e gluma, dimpotriva, a fost o bataie de joc la adresa umanitatii din partea unora.... Total de acord si in asentiment! Editat Noiembrie 5, 2022 de DjLeco2021 Link spre comentariu
Postări Recomandate