Stefan Postat Noiembrie 5, 2022 Partajează Postat Noiembrie 5, 2022 Acum 25 minute, doru3160 a spus: https://fb.watch/gBKr4ezYtx/ Fereste-ma Doamne de prieteni, ca de dușmani am eu grija. Încă un motiv potențial de anxietate. Dacă mai socotim și taxa Bechtel iese suma rotundă. Se numește taxa de protecție. Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 5, 2022 Partajează Postat Noiembrie 5, 2022 Sincer, puțin îmi pasa cum ii zic unii sau alții. Efectul e același. Link spre comentariu
Stefan Postat Noiembrie 5, 2022 Partajează Postat Noiembrie 5, 2022 Pai nu poti si cu p... si cu sufletul in rai asa ca anumite efecte trebuiesc asumate, stiu ca noi vrem sa fim cei mai șmecheri doar ca nu suntem. Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 5, 2022 Partajează Postat Noiembrie 5, 2022 Nu suferă nimeni ca nu putem fi cei mai smecheri, ci doar ca suntem luați drept prostii satului. Ăsta poate fi un motiv de anxietate. Link spre comentariu
BRANCA Postat Noiembrie 5, 2022 Partajează Postat Noiembrie 5, 2022 Asta cu "taxa de protecţie" arată că mai are "balta" peşte!Am impresia că şi la terenurile agricole mai e loc... Link spre comentariu
icar Postat Noiembrie 5, 2022 Partajează Postat Noiembrie 5, 2022 Acum 17 ore, merck a spus: Cu televizoru' ati prostit poporu'? Mai sunt si alte surse de urmarit. Pe de alta parte, daca nu te informezi, cum poti emite o parere? Oricine are posibilitatea de a filtra informatiile primite si de a le interpreta. Cine nu poate, e masa de manevra! Multi se lauda ca nu se uita la stiri, pe tv, dar cad in capcana retelelor de socializare, unde, nu-i asa, avocado are Ph 26,5! Acum 14 ore, Marele Savant a spus: ca multa lume se vaita ca se face foamea, dar intotdeauna nu e vorba de ei, ci de altii!!! Asta voiam sa subliniez si eu! Acum 15 ore, fluffy37 a spus: Paandemia" a fost o aberatie in sine Asta da, aberatie! Link spre comentariu
Stefan Postat Noiembrie 5, 2022 Partajează Postat Noiembrie 5, 2022 Acum 35 minute, BRANCA a spus: Asta cu "taxa de protecţie" arată că mai are "balta" peşte!Am impresia că şi la terenurile agricole mai e loc... Oho ... cum sa nu. Faptul ca nu știm, nu vrem, nu ne interesează pe noi sa scoatem "pestele" asta nu inseamna ca balta e goala. "Ce parere aveti despre anxietatea oamenilor contemporani ?" Nici nu stiu ce parere sa mai am! Zilnic vad atâtea cac... in jurul meu ca deja am început sa cred ca eu am o problema. Doar așa in câteva minute cat am mers ieri printre "oameni" fix in centrul orașului am auzit niște fete de clasa 9-10 care si băgau organe pe care nu le dețin, asta dupa ce făceai slalom printre mizeriile alea de trotinete parcate pe mijlocul aleilor tot mai înguste si după ce dădeai "nas in nas" cu niște tub gofrat in mijlocul unui soclu de beton care nu avea ce caută acolo. Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 5, 2022 Partajează Postat Noiembrie 5, 2022 Acum 1 minut, Stefan a spus: am auzit niște fete de clasa 9-10 care si băgau organe pe care nu le dețin Ha, ha, astea sunt deja mature dpdv sexual și dacă nu dețin organele cu pricina, le fac rost imediat. Sa le auzi pe cele din liga de juniori, clasa 2... 3. Link spre comentariu
merck Postat Noiembrie 5, 2022 Partajează Postat Noiembrie 5, 2022 (editat) Acum 2 ore, doru3160 a spus: Nu suferă nimeni ca nu putem fi cei mai smecheri, ci doar ca suntem luați drept prostii satului. Ai fost prin Germania sa iei pulsul dupa ce a inceput galșiava di pisti gard? Noi am incasat bobarnace fata de ce sut in cur au incasat nemtii dupa 24 februaire. Olaf Scholz s-a dus in China sa incerce sa-si scoata macar chilotii din cur dupa sutul incasat. Si nemtii au fost dintre cei smecheri! Editat Noiembrie 5, 2022 de merck Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 5, 2022 Partajează Postat Noiembrie 5, 2022 Acum 39 minute, merck a spus: Noi am incasat bobarnace fata de ce sut in cur au incasat nemtii dupa 24 februaire. Eu nu înțeleg de ce trebuie sa ma compar cu nemții numai la greu. Dar la bine a făcut cineva comparație? Trebuie sa fie asta o scuza, ca toți fura din tara asta, pt ca nemtii o duc greu? Dar pe noi ne întreabă cineva cum o ducem? Ceea ce am relatat mai sus se întâmplă cu mult înainte de 24 feb. Pe vremea lui Base. Despre ce vorbim? Acum unii au o scuza, toate nenorocirile se întâmplă din cauza lui Putin...si cele trecute, și cele prezente, și cele viitoare. Nu spune nimeni ca s-a tipărit bancnota în prostie și în Europa, dar mai ales în SUA, unde tiparnita a mers la rosu. Acum aia de peste garla s-au scos, cu economia de război umplu bine găurile negre, și am rămas noi europenii de prosti în ecuația asta. De aici li se trage șutul în cur nemților și nu numai. Cu sau fără rusi, șutul era poate de mai mica intensitate, dar tot le baga chilotii in cur. Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Noiembrie 5, 2022 Partajează Postat Noiembrie 5, 2022 Acum 17 ore, fluffy37 a spus: "Pandemia" a fost o aberatie in sine. Multipole applause(s). Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 5, 2022 Partajează Postat Noiembrie 5, 2022 Acum 2 ore, icar a spus: Asta da, aberatie! O fi cum zici matale. Eu nu am spus asta din surse de informare ci din ce am vazut cu ochii mei in ultimii doi ani. O dezlantuire mass-media cum nu a fost inca pe pamant, lumea luata pe nepregatite a pus botul la toate maimutarelile de la tembelizor, cenzura la maxim pe orice/oricine a incercat sa fie gica-contra si au aparut milioane de morti ( globalistii sa numere cati oameni mor pe pamant in fiecare zi), la fel cum noua "pandemie-razboi" a incercat sa faca acelasi lucru si a reusit destul de bine. Incitarea la ura, zic eu, a fost pricipala arma a mass-mediei. Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 5, 2022 Partajează Postat Noiembrie 5, 2022 Acum 31 minute, fluffy37 a spus: cenzura la maxim pe orice/oricine a incercat sa fie gica-contra si au aparut milioane de morti O fi fost exagerare poate, eu nu sunt convins de asta, pt ca acum nu mai au de unde relata cimitire ad-hoc constituite, morti îngropați la grămadă, sălile de morgă pline, camioane frigorifice pline de cadavre. Oricât de flower Power ai fi, asta nu cred ca poți nega.Sectiile ATI arhipline. Dacă nu a fost pandemia, atunci regizorii au fost mai buni ca Steven Spielberg. Sa negi toate astea mi se pare aberant. Restul sunt discutabile, dar morții au fost și sunt o certitudine. Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 5, 2022 Partajează Postat Noiembrie 5, 2022 Pe de alta parte n am murit nici noi, nici prietenii,nici vecinii. Nu a fost dracul asa negru. Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 5, 2022 Partajează Postat Noiembrie 5, 2022 Dacă nu au murit la tine, sau nu ai stat cu tuburi in gat,asta nu înseamnă că nu a fost. La mine am avut și ruda și cunoscuți morti. Eu nu-mi permit sa zic ca a fost vrăjeală. Link spre comentariu
Postări Recomandate